Dnevnik jedne stjuardese...

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
44.975
Gledajući neke YT klipove što naših što stranih stjuardesa koji su prilično kontradiktorni jer imaju bukvalno "od raja do pakla" vajb, naravno u zavisnosti kako se ko snašao,došao sam na ideju da otvorim ovu temu u ovom letačkom podforumu gde bi mogli neko iskustvo sa letačkim osobljem da ostavimo,pohvalimo ili pokudimo, stavimo neki yt klip i bilo šta što je u vezi sa temom.

Za početak ovaj vlog naše stjuardese koja leti za Etihad i koliko vidim prilično je avanzovala, do prve klase. Kod nje 99% pozitivan vajb,pa mi je cool da pogledam a i radi vlog na srpskom jeziku...pa da je i izreklamiramo malo...naša je :lol:

Kad smo već kod etihada (ne našom podružnicom aka Air Serbia nego baš Etihad),osim baš ne inspirativne uniforme :( moram reći da su nekako stjuardese u odnosu na mnoge druge daleko komunikativnije u odnosu sa putnicima, tj nivo ljubaznosti i interakcije je za svaku pohvalu. Čini mi se da je to odlika bliskoistočnih kompanija taj nivo usluge. Naročito kada se dokopate biznis klase.

Kad smo već kod etihada (ne našom podružnicom aka Air Serbia nego baš Etihad),osim baš ne inspirativne uniforme :( moram reći da su nekako stjuardese u odnosu na mnoge druge daleko komunikativnije u odnosu sa putnicima, tj nivo ljubaznosti i interakcije je za svaku pohvalu. Čini mi se da je to odlika bliskoistočnih kompanija taj nivo usluge. Naročito kada se dokopate biznis klase.

Слично је и у Катару, врхунска љубазност и пажња. А и на лету од и до Београда увек је бар један члан кабинског особља наше горе лист, не ретко и троје.

Слично је и у Катару, врхунска љубазност и пажња. А и на лету од и до Београда увек је бар један члан кабинског особља наше горе лист, не ретко и троје.

Da. Zato rekoh obuka, jer u Evropi mi sve deluje mnogo hladnije i više mehanički. A tek Turkish Airlines...:roll:
Posebna priča su low cost jugoistočno azijske...taj nivo "robotike" je nenadmašiv :lol:

Pa gde na srpskom a živi u UAE?
Nema logike baš...u smislu isplativosti ;)

Ниси ме укапирао.. пошто ради прву класу, коју не користе смртници, врло вероватно да је и у лову на неког са дубоким џепом да га шармира и обезбеди себи дугорочну прву класу :)

Ниси ме укапирао.. пошто ради прву класу, коју не користе смртници, врло вероватно да је и у лову на неког са дубоким џепом да га шармира и обезбеди себи дугорочну прву класу :)
A to se podrazumeva i već ima logike ...mislio sam na YT kanal :confused:

Da. Zato rekoh obuka, jer u Evropi mi sve deluje mnogo hladnije i više mehanički. A tek Turkish Airlines...:roll:
Posebna priča su low cost jugoistočno azijske...taj nivo "robotike" je nenadmašiv :lol:

Када је опуштеност у питању, сећам се свог лета са Врџин блу од Бризбена до Кеирнса. Лет у трајању око 2 и по сата, посада кулијана од послуживања до генералне услуге и врло су сви били комуникативни. Слећемо у Кеирнс и стјуардеса иде са овом најавом:

Даме и господо, добродошли на (мали предах, па театрално..... Хаваје!) .. желимо Вам одличан одмор и сјајно време и нека вам ова киша која је пала мало пре нашег слетања не поквари утисак да сте дошли у тропски север Аустралије.

Ја сам натрчао на један други њен видео и препознам је са ове теме.

Паметна девојка која не седи скрштених руку и чека да јој падне са неба. Кренула је на путовања и сада прави влогове. Правила је неколико са путешествија по Америци и недавно се вратила. Хајлајт ми је био пун Ер Србијин авион из Њујорка за Београд. То је ко зна који случај да чујем да су им авиони по прилици пуни. Свака част.

Ја сам натрчао на један други њен видео и препознам је са ове теме.

Паметна девојка која не седи скрштених руку и чека да јој падне са неба. Кренула је на путовања и сада прави влогове. Правила је неколико са путешествија по Америци и недавно се вратила. Хајлајт ми је био пун Ер Србијин авион из Њујорка за Београд. То је ко зна који случај да чујем да су им авиони по прилици пуни. Свака част.
Bilo je zvanično da je to najpopunjeniji let iz Evrope na JFK...uz mislim KLM

Back