Sta mislite koji je po vama bolji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad u *****.. MIslim porediti Bustu i DMX-a dva lika koji rade totalno drugacijim stilovima.. Busta je nekad radio jebeno dobro i sad zna da odradi jake stvari, mada ona gostovanja sa marajom i ta sranja me razocaravaju.. Pa DMX koji ima jak flow, ima veoma jakih txtova, znaci sam koncept txtova pise jebeno dobro.. Busta je jebeno jak na lajv nastupima, chak me u to i ortak uverio, prepricao mi je njegov nastup ja sam se odusevio.. TAko da ne znam.. Oboica su zasluzili neki poen za prethodni rad sto su radili, i koncept same lirike, tako da ne znam kome bi dao poen.. Nego svakom pola
E sad u *****.. MIslim porediti Bustu i DMX-a dva lika koji rade totalno drugacijim stilovima.. Busta je nekad radio jebeno dobro i sad zna da odradi jake stvari, mada ona gostovanja sa marajom i ta sranja me razocaravaju.. Pa DMX koji ima jak flow, ima veoma jakih txtova, znaci sam koncept txtova pise jebeno dobro.. Busta je jebeno jak na lajv nastupima, chak me u to i ortak uverio, prepricao mi je njegov nastup ja sam se odusevio.. TAko da ne znam.. Oboica su zasluzili neki poen za prethodni rad sto su radili, i koncept same lirike, tako da ne znam kome bi dao poen.. Nego svakom pola![]()
Ajs Nigrutin
![]()