DLZ plagijatori

Nikad nisam gledao duže od 13 sekundi HitTvit, zaista mi se ne sviđa - za razliku od Utiska.
Ni ja ne gledam...ali sam par puta pri kraju odslusao kad sricete sa papira to sto su vam dali da procitate kad vas ukljuce kao *narod*.
Bokanova faca je bila neprocenjiva dok te slusao kako mucas...koliko god je pokvaren ipak je on nekakav *reziser* (tacno se videlo da sebi kaze -*Sto mi je ovo trebalo*?)

Ni ja ne gledam...ali sam par puta pri kraju odslusao kad sricete sa papira to sto su vam dali da procitate kad vas ukljuce kao *narod*.
Bokanova faca je bila neprocenjiva dok te slusao kako mucas...koliko god je pokvaren ipak je on nekakav *reziser* (tacno se videlo da sebi kaze -*Sto mi je ovo trebalo*?)

Мене си чуо тамо
и Бокана ипак цениш као режисера ?

Јел' приметиш понекад, крајичком ока,
и да те пратимо ?

Дешава ли ти се да кад дигнеш слушалицу и разговараш са неким,
имаш утисак као да је још неко присутан ?

Мене си чуо тамо
и Бокана ипак цениш као режисера ?

Јел' приметиш понекад, крајичком ока,
и да те пратимо ?

Дешава ли ти се да кад дигнеш слушалицу и разговараш са неким,
имаш утисак као да је још неко присутан ?
Tebe...I da nisi ti... opet si ti (iako ti deluje nedokucivo nije tesko shvatiti tu alegoriju).
Zato i nosite oznaku (ro)bot-ovi - jer nemate individualnost i odrekli ste se slobode zbog neke mizerne *koristi*. Svi ste isti - zato je nebitno da li si vec sricao dobijeni tekst u Hit Tvitu ili ces tek dobiti svojih 2 minuta da deklamujes.
Odakle ti zakljucak da ga cenim (kao rezisera ili u bilo kom drugom smislu)?

Onaj dalji plitkoumni pokusaj ucitavanja meni tzv. paranoidnosti (u stilu *duhovitih* skeceva imbecila Lava Pajkica) nema potrebe komentarisati

Tebe...I da nisi ti... opet si ti (iako ti deluje nedokucivo nije tesko shvatiti tu alegoriju).
Zato i nosite oznaku (ro)bot-ovi - jer nemate individualnost i odrekli ste se slobode zbog neke mizerne *koristi*. Svi ste isti - zato je nebitno da li si vec sricao dobijeni tekst u Hit Tvitu ili ces tek dobiti svojih 2 minuta da deklamujes.
Odakle ti zakljucak da ga cenim (kao rezisera ili u bilo kom drugom smislu)?

Onaj dalji plitkoumni pokusaj ucitavanja meni tzv. paranoidnosti (u stilu *duhovitih* skeceva imbecila Lava Pajkica) nema potrebe komentarisati

Тема је луди Кулачин и ДЛЗ,
ако ти се прича о ХитТвиту - отвори тему.

DLZ je baš specifična emisija. Jedan od voditelja je opsovao predsednika i od tada tvrdi da mu razni likovi prete pa se premestio na neku nepoznatu lokaciju odakle vodi emisiju. Verovatno nema ništa slično na svetu.

DLZ je baš specifična emisija.

Сирова сатира, сировија чини ми се и од оне кафанске.

Ту се ј ебе кева,
људи се називају мајмунима,
деле се квалификације само тако,
и све се зна ко је колико пара узео и где се уградио ...

Jedan od voditelja

Да, водитеља , хахаха,
они понекад себе називају и новинарима.

Обавезно их гледам, од шпице до одјаве,
не пропуштам.

Некада сам такве ствари гурао под ментални тепих,
одбацивао их,
па нам срушише Југу.

Ако ове пустимо - рушиће нас док буде цигла на цигли стајала ...

je opsovao predsednika i od tada tvrdi da mu razni likovi prete pa se premestio na neku nepoznatu lokaciju odakle vodi emisiju. Verovatno nema ništa slično na svetu.

Прете му људи, иритантан је и опасан.
Пази, ни за Косту нико не би рекао - па он поби људе (децу).

Ова двојица обећавају да ће кулу Београд да сруше ...

Пусти бре ! :evil:

Izgleda Dobar Loš Zao niko ne prati - nema komentara.

A oni se jadnici istripovali ... hahaha, kriju se po rodbini, hahaha, ne mogu da verujem ...

Kaže Kulačin ne spava noću, strah ga za porodicu, a ona konjina do njega ne voli Noleta i grdi decu u Ribnikaru što nisu bili oprezniji !

Dakle trude se, naopaki totalno, al' ne vredi !

Pa izplagiraju mokroluški zonfa sa video klipovima iščupanim iz konteksta, ne bi li isprovocirali Olju sa Tšubure, no međutoa - ćorak.

Ne da se mutava isprovocirati ... 🤗

Da, da. Srdjan Predojevic je, nasuprot njima, *radan* - klima i potvrdjujuci cuti kad mu gazda kaze da NIJE BILO ono sto JESTE BILO (izbori 2020.)
Jednom recju - *domacin* covek. Kao i vecina ostalih *domacina* i *radnih, vrednih* ljudi - miseva, crva, poltrona, ulizica...
E sad, ovi kao DLZ dvojac, Milovan Brkic i njima slicni remete tu sveopstu harmoniju u svinjcu, ludnici, kupleraju...(nastaviti niz)

Back