DLZ plagijatori

Обилић

Elita
Poruka
15.424
Tok šou emisija, sirova satira, imaju gosta, imaju deo emisije rezervisan za kratke video snimke koje zajedno sa gostom komentarišu ...

I sad bi neko rekao plagirali "Utisak nedelje", pa se pitam, da li iko u svetu sme da ima gosta i komentariše dnevnu politiku, pošto to i Olja sa Tšubure radi ?

Tok šou emisija, sirova satira, imaju gosta, imaju deo emisije rezervisan za kratke video snimke koje zajedno sa gostom komentarišu ...

I sad bi neko rekao plagirali "Utisak nedelje", pa se pitam, da li iko u svetu sme da ima gosta i komentariše dnevnu politiku, pošto to i Olja sa Tšubure radi ?

ДС би требао да тужи СНС због плагијата .

Plagijat Utiska nedelje je Hit Tvit na Pinku. Cak su i stavili emisiju u isti termin ne bi li smanjili gledanost Utiska nedelje.
Naravno tu idiotariju ne gleda niko (sem onih par sendvicara iz bot tima koji imaju zaduzenje da pred kraj emisije u laznim *ukljucenjima gledalaca* PROCITAJU sa dobijenog papira one pateticne izjave ljubavi vodji svoje bande)...
A sad mozes i da zatvoris temu jer i nju nece niko da cita

Ја мислим да тебе боли то што је Оља на суду доказала да је емисија "Хит твит" са Пинка плагијат, али не смеш то да напишеш на форуму, па помињеш ДЗЛ емисију.

Ја мислим да тебе боли то што је Оља на суду доказала да је емисија "Хит твит" са Пинка плагијат, али не смеш то да напишеш на форуму, па помињеш ДЗЛ емисију.

У принципуемисије са 'вођством'... су све плагијати једне друге ...

САД судство се преседана клони јер преседан постаје правило

Сада сви могу да туже све ....

И Ољу могу тужити јер 'ауторство' се може штитити само патентом .

Ево апсурдан пример.... Сви желавци могу тужити оне који брију главе .. за плагијат....

Оља је бај тхе веј исто режимски вентил ... јер продукт њеног 'спуста' је само њена и само њена лична корист

...
Оља је бај тхе веј исто режимски вентил ... јер продукт њеног 'спуста' је само њена и само њена лична корист

Kada je devedesete SPS uveo Narodnu skupštinu Srbije u Zapadnu demokratiju, tj dozvolio delovanje više partija u parlamentu, uradio je to polutajno (da se narod ne pobuni), i bez mnogo objašnjenja.

I sad ja moram da objašnjavam !

I pozicija i opozicija su na budžetu Republike Srbije, prema tome potrebne su i jedna i druga !

Nije posao opozicije isključivo da ruši postojeću vlast, već da situaciju "gleda" iz drugog, trećeg, pedeset trećeg ugla.

Pa ako ima zamerke da ih javno i argumentovano iznosi, a ako ima i drugačija rešenja da ih kandiduje pred glasačima.

Da vam otkrijem još tajni. Sve veće verske zajednice su takođe na budžetu RS, a njihove sveštenike plaća država Srbija.

Sportske klubove takođe plaća država, nemojte (preterano) mrzeti suparničke timove i želeti im propast, i njih plaćate.

Celu tu predstavu države mi građani plaćamo, sve je to naše, uživajmo u njoj, kažu da je istorijski najsavršenija do sada ...

Pitaj sud što je presudio da je plagijat. Šta si navalio na mene.

Ti mene da si pitao u čemu je HitTvit kopija Utiska, ja bih tebi kao iz topa odgovorio:
1. Ide preko TV-a
2. Ima voditeljku
3. Ima goste (politički tok šou)
4. Javljaju se gledaoci

Postavlja se međutim pitanje, pošto takvih emisija na svetu ima 18.000 da li one smeju da postoje pošto Olja sa Tšubure i njen švaler iz MM Luga misle da su oni patentirali "bistrenje samoupravljanja" ?

Ako niko ne sme ništa slično da ima, daj da uzmemo Opri kintu, manimo se gologuze Verice.

Jedino bi mi bilo žao starog "Hita nedelje" na Dvestadvojci, kad sam bio mali glasao sam za pesmu koja mi se sviđa, šmrc ...

Poslednja izmena od moderatora:
Ne glupav...retardiran.
*Najbolji* su onih par sendvicara kad ih ukljuce na kraju koji sricu sa papira ode vodji bande

Nikad nisam gledao duže od 13 sekundi HitTvit, zaista mi se ne sviđa - za razliku od Utiska.

Daj molim te ispričaj šta još ima u toj emisiji, i ako možeš da obrazližiš šta je Tšuburce i Mokrolužane toliko prepalo.
te se pozivaju na plagijat - eeej plagijat !

Hahahaha ...

Back