Dlakavo vs cosavo

Navikli smo na to da budemo glatki, zene se depiliraju na svakom milimetru tijela, muskarci sve vise pocinju tako da se ponasaju, drugi, pazuh, intimni dijelovi.................ako nije tako, nismo vise privlacni jedni drugima!

E sad, mene zanima, sta bi bilo kada bi nas izolovali negdje, bez brijaca, voska, aparata za epilaciju?
Kada bismo se vratili u priridno stanje.
Siske ispod miske, suma medju nogama, obrve bujne..............koliko bismo vam tada bile zanosne, zavodlljive?

sta,sta..ko ne voli rakiju ovde...???...:evil:....loza i kajsija domaca su zakon...
gle ti nje,samo u mom rodnom kraju..cccccccc...;):D:D

Ti si, onda, izuzetak!
Nisam rekla da samo moji piju rakiju, nego da su bas zagrizeni za nju, i prilicno poznati po ispijanju pomenute u neogranicenim kolicinama!
Kada ti neko dodje u goste, bez pitanja mu sipas rakijicu, posle moze i kafa, ovdje umjesto nje dobijes sokic!

Navikli smo na to da budemo glatki, zene se depiliraju na svakom milimetru tijela, muskarci sve vise pocinju tako da se ponasaju, drugi, pazuh, intimni dijelovi.................ako nije tako, nismo vise privlacni jedni drugima!

E sad, mene zanima, sta bi bilo kada bi nas izolovali negdje, bez brijaca, voska, aparata za epilaciju?
Siske ispod miske, suma medju nogama, obrve bujne..............koliko bismo vam tada bile zanosne, zavodlljive?

nekada kada nije bilo depilacije voskom,brijaca i masinica zene su svakako bile maljeve...nase postojanje potvrdjuje da su zene bile pozeljne tada...ja sam za sumicu oko pice..volim kada je prirodnija...a Jana npr ima lepe obrve,onako malo jace..i nis joj nesmeta,a uz to je veoma lepa u licu

e ono yebe mi se sto im smeta ako pijem pivo iz flase ili konzerve
lepse je,pa?
ne nego cu na slamcicu da pijem mozda :lol:
mislim koje price,kada slusam jao zensko ne sme ovo zensko mora ono...znas sta...ni ja ne volim muskarce koji se ponasaju ko curice pa vas ima ne zna se :?
i uopste ne vidim korelaciju izmedju dlaka i pijenja piva :?

A moze opis tih curica..kad si vec rekla..da zene nemaju muskih 'osobina'..

nekada kada nije bilo depilacije voskom,brijaca i masinica zene su svakako bile maljeve...nase postojanje potvrdjuje da su zene bile pozeljne tada...ja sam za sumicu oko pice..volim kada je prirodnija...a Jana npr ima lepe obrve,onako malo jace..i nis joj nesmeta,a uz to je veoma lepa u licu

Bile pozeljne takve? Bas mislim da nisu!
Bile su grube, radnice, sa zuljevima po sakama, od sunca pregorele po rukama, nogama...........mislim da se tokom sexa nisu ni skidale, samo malo suknju zadignu.
Muskarcima su bile privlacne koliko i stoka koju su cuvale, zato su i bili nemarni prema njima, izrabljivali ih!

Takav cosav, ne moze!

E, pa tebi covek nemoze ugoditi, nevaljaju brci, nevalja ni cosavo......evo pusticu neka raste, a sto raste htelo bi da cveta:)....moze..
bum.gif
:oops:

Bile pozeljne takve? Bas mislim da nisu!
Bile su grube, radnice, sa zuljevima po sakama, od sunca pregorele po rukama, nogama...........mislim da se tokom sexa nisu ni skidale, samo malo suknju zadignu.
Muskarcima su bile privlacne koliko i stoka koju su cuvale, zato su i bili nemarni prema njima, izrabljivali ih!

draga,da nisu bile pozeljne ni nas ne bi bilo...to ti govorim,ne pricam sada o zenskoj emancipaciji u drustvu...

Da ti recem nesto.Jel znas ti nesreco da se muskarci mnogo loze ne crnkinje?E,sta hocu reci,90% crnkinja je kao gore opisano,plus vonjaju.A muskarci ih i dalje sanjaju...U Juzno Africkoj Republici kada sam bio recimo,velika vecina crnkinja je dlakava,itd..jer nemaju neku tradiciju eliminisanja dlaka,jelte.A sumnjam da bi ih neko odbio.Telo gazele ili imas ili nemas,a dlake ce lako biti odstranjene.Mada ne mogu da zamislim belu devojku dlakavu.To je previse upadljivo heh:lol:

Back