Dlakavo vs cosavo

Pravi su cvjetici, sve im smeta!
Pije pivo, pa sta? Oooo Boze, kada bi se njihovo ponasanje tako ocjenjivalo i kaznjavalo, pa nikada ni jedan djevojku ne bi imao!

leptiricu nije stvar u tome sto pije pivo nego nacin na koji to radi:wink:....mislim stvarno,sta je zenstveno kod devojke koja pije pivo ili bilo koje pice iz flase?
:razz:

a znam puno momaka kojima to smeta8-)

leptiricu nije stvar u tome sto pije pivo nego nacin na koji to radi:wink:....mislim stvarno,sta je zenstveno kod devojke koja pije pivo ili bilo koje pice iz flase?
:razz:

a znam puno momaka kojima to smeta8-)

Baby, njima sve smeta!
Bivsem je smetalo sto labelom namazem usne u tramvaju, kaze 'nemoj to vise da radis, nije lijepo'. :shock:
Da li mislis da se treba obazirati na to? NE!
Radis ono sto ti volis, sto tebi prija!
Piti pivo iz flase, jeste malo odraz muskobanjaste zene, ne dopada mi se, ali da to volim, ne bih ni razmisljala o tome koji ce mi muskarcic zamjeriti!
Nemam naviku da pijem, napijem se, ali smo nedavno nesto slavili, svi se odvalili kao stoka, i to rakiju pili...........kako je bilo dobro, ufff....nema veze sa temom, ali mi pade na pamet:)

Baby, njima sve smeta!
Bivsem je smetalo sto labelom namazem usne u tramvaju, kaze 'nemoj to vise da radis, nije lijepo'. :shock:Da li mislis da se treba obazirati na to? NE!
Radis ono sto ti volis, sto tebi prija!
Piti pivo iz flase, jeste malo odraz muskobanjaste zene, ne dopada mi se, ali da to volim, ne bih ni razmisljala o tome koji ce mi muskarcic zamjeriti!
Nemam naviku da pijem, napijem se, ali smo nedavno nesto slavili, svi se odvalili kao stoka, i to rakiju pili...........kako je bilo dobro, ufff....nema veze sa temom, ali mi pade na pamet:)

da,mislim stvarno,labelo da mazes u javnosti:razz:...bruka:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
stvarno ima raznih:wink:
a sto se rakijice tice,nisam je nikad pila...al zato obozavam tekilu(za koju se moze reci da je neka vrsta rakije:razz:)

da,mislim stvarno,labelo da mazes u javnosti:razz:...bruka:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
stvarno ima raznih:wink:
a sto se rakijice tice,nisam je nikad pila...al zato obozavam tekilu(za koju se moze reci da je neka vrsta rakije:razz:)

Nikada?
Meni je dobra, klizne niz grlo, zapali zeludac........ima nesto dobro u njoj.......
Ovdje je ljudi ne vole, i onaj koji je voli, sramota ga je priznati, smatraju je odrazom primitivizma........a za moj rodni kraj je nezaobilazan detalj!

e ono yebe mi se sto im smeta ako pijem pivo iz flase ili konzerve
lepse je,pa?
ne nego cu na slamcicu da pijem mozda :lol:
mislim koje price,kada slusam jao zensko ne sme ovo zensko mora ono...znas sta...ni ja ne volim muskarce koji se ponasaju ko curice pa vas ima ne zna se :?

i uopste ne vidim korelaciju izmedju dlaka i pijenja piva :?

Nemoj Bashee da trazis dlaku u pivu.....a sto jeste jeste, na cevcicu je keva, ali sto ne bi moglo i na flajku....satro nije to za videti kod zene....nije nego....
sunflower.gif

Juce, cekam u redu nesto da kopiram na faksu, ispred mene stoji djevojka slatka kao med, sva sitna, nekako milo izgleda, lijepa....... gledam joj profil, a sa necega nikako pogled sa mi se skloni, a to su njene nausnice, riba ne depilira nausnice, junacke brkove gaji, koji tako odvratko izgledaju iz profila, strce!
Ruzno, jako ruzno:(

Juce, cekam u redu nesto da kopiram na faksu, ispred mene stoji djevojka slatka kao med, sva sitna, nekako milo izgleda, lijepa....... gledam joj profil, a sa necega nikako pogled sa mi se skloni, a to su njene nausnice, riba ne depilira nausnice, junacke brkove gaji, koji tako odvratko izgledaju iz profila, strce!
To ti je francuska moda iz sezdesetih ,kao i siske ispod miske :mrgreen:

Pa i ja kontam mada sam ovo sa pepelom pokusavao na jednom exitu u 8 ujutro odvaljen od svega pa mi je bilo cudno sto ne osecam efekat :lol:sad mi je gadno kad se setim sta sam pio :-?

:lol::lol::lol:
I ja sam na jednoj.....pa ...festu...biJo 7 dana i...ono....slabo se secam, ali znam da je bilo odlicno:)...Roskilde, pa jos na ostrvu, a sve samo shiba:)
P.S.Nisam primetiJo ni dlake ni cosave8-)

ne diraj me u junacke brke ! :D

Lepo cu je obrijati pa me nece obrukati :)

Boj ne biju pogoleme dojke, vec boj biju brci u devojke

mozda voli da pusta zulufe...

Ruzan detalj na licu muskarca! Onako kada su sami, bez brade.
Bradica+brcici su vec nesto drugo, zna biti lijepo, ali oni sami, uzas jedan!
To treba da nose samo muskarci koji imaju neki deformitet usne.

pa to je biJo hit u Istocnoj Njemackoj 70-ih....
p.s. Ja preferiram da se obrijem skroz...missim na lice.....ne na celo telo, mada nemam sta mnogo ni da brijem na telu...takav sam...ljubi me majka:oops::)

Nikada?
Meni je dobra, klizne niz grlo, zapali zeludac........ima nesto dobro u njoj.......
Ovdje je ljudi ne vole, i onaj koji je voli, sramota ga je priznati, smatraju je odrazom primitivizma........a za moj rodni kraj je nezaobilazan detalj!

sta,sta..ko ne voli rakiju ovde...???...:evil:....loza i kajsija domaca su zakon...
gle ti nje,samo u mom rodnom kraju..cccccccc...;):D:D

Back