- Poruka
- 852
mene nervira kad su ljudi puni predrasuda i tako..misim tattoo, pa shta :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa cirkaju i rakiju i viski i vinjak i konjak i vodku i vino i sve ostalo.
to nisu muske osobine to su tvoja pogresna predubedjenja da postoje muska i zenska pica![]()

a george koliko to godina danas imash?
Teta helen davno sam ti to rekao..![]()

kazu da je riba dobra za taj problem...
ma ko ce da popamti sve, vid kolko nas je ovde i shta sve pitamo jedni druge... znam da mi je ostalo u glavi da je mnogo mladji od mene, ali koliko, to se vec ne secam...dobro pitanje..i ko od njih depilira guzu??

@offtopicBas je lepo kad se nadju dva brigadira....ae mozete na pp..ne stidite se..
8-)Ne mogu bas reci..da mi prija tolika paznja..muskog dela publike..![]()

Pa drugarice Master...ima li takvijeh, i nasta li to lici:shock:...ipak je zima dugacka.....ali kad vidim dlake na cici fujjj, pogotovo one shto se zimi ne depiliraju, kao ne vidi se, pa ybt valjda ih oseca, vidi, pojma nemam, ili dlachurde po rukama ili dlakava pi.ca ybt misim dobro da nisam mushko pa da naletim na taku neku ..

Mozemo ovako u nedogled..nije mi lepo ni iz flase kad pije pivo,ni cigareta na ulici..malo sam stariji od tebe i po klubovima sam se nagledao svega i svacega..nebitno..
hehehe...jednom moj brat posmatrao jednu devojku,fizicki bila skroz njegov tip,odusevio se...a ona pivo iz flase na ex pije:razz:....odmah je zaboravio na nju jer mu se to smucilo:wink:
Pravi su cvjetici, sve im smeta!
Pije pivo, pa sta? Oooo Boze, kada bi se njihovo ponasanje tako ocjenjivalo i kaznjavalo, pa nikada ni jedan djevojku ne bi imao!