Dlacice u nosu!Kako ih se resiti?

Snajke...nemoj si tol'ko bukvalista majku mu... nisam mislio na dlačice u nosu, nego generalno...brijanje grudi, nogu...
Nemoj da mi neko kaže kako je to zbog higijene, da ne smrdi na znoj...

A razumljivo ti za brijanje iznad korena penisa, a...? :lol: I šta - dlakav stomak, a iznad patke ćelavi trougao... :think::lol:
conf (3).gif

conf (9).gif
Naravno...
Ja bih rado hostovao sliku kako sam to odradio...
Nisam maljav previse po grudima a ni po ledjima - ne daj boze !
Napravis fino dolje trougao, skratis dlake ...i ona koja uzme alatku nema da vadi dlacice i pljucka. ALI BEZ ZEZANJA ! ! !

Imam problem sa dlacicama u nosu, nista strasno ali bi voleo nekako da ih se resim! Postoji li neka kozmeticka metoda, ali da je sto trajnijeg dejstva, po mogucstvu zauvek? Cupkanje pincetom primenjujem samo kada imam mnogo nerava, a makazice i nisu toliko delotvorne. Sta mi vi preporucujete?Interesuje me sto dugorocnija efikasnost, pretpostavljam da ovakvi zahvati nisu preterano skupi?

Pa nek ti uđe u naviku da ih čupaš ili briješ redovno.
Nema za to ništa što bi ti odgovaralo.
Kul ti je tema, te dlačice su odvratne i treba ih se rešiti nekako

Imam problem sa dlacicama u nosu, nista strasno ali bi voleo nekako da ih se resim! Postoji li neka kozmeticka metoda, ali da je sto trajnijeg dejstva, po mogucstvu zauvek? Cupkanje pincetom primenjujem samo kada imam mnogo nerava, a makazice i nisu toliko delotvorne. Sta mi vi preporucujete?Interesuje me sto dugorocnija efikasnost, pretpostavljam da ovakvi zahvati nisu preterano skupi?

Brate, ako te ne golicaju, zaiebi sve... Ne znam kako u nosu ide laserska depilacija... Čupaj pincetom tih jednu-dve koliko ti smetaju... Nema tu mnogo filozofije...

odseci nos :bye:

1) Ukradeš devojci/ženi/sestri/komšinici ili kojoj bilo 2 OB tampona (ne bi bilo loše da budu onaj novi sportski model koji lako, brzo i duboko sklizne - bar ga tako reklamiraju).
2) Tampone umočiš u sredstvo za čišćenje sanitarija, neko jače, kom na etiketi piše da garantovano rastvara dlake u slivniku.
3) Dobro nakvašene tampone gurneš u nos i držiš dok možeš da gledaš. Kad ti suze potpuno zamagle vid, izvadiš tampone i staviš na promaju da se prosuše. Postupak ponoviš 3 puta dnevno, a na svakih 7 dana ukradeš nove tampone.

BITNO: terapija deluje samo ako su tamponi ukradeni, oni novi u radnji kupljeni ne mogu ti pomoći.

Back