Casual Observer Legenda Poruka 74.835 13.03.2025. u 01:04 - Đurić: Srbija u UN promenila glas koji je dala za ukrajinsku rezoluciju u ''uzdržano'' #26 Pumpaj Pumpanović Pumpanov: Kako neko može da retroaktivno menja glasanje? Kliknite za proširenje... Kao ti stavove.
Pumpaj Pumpanović Pumpanov: Kako neko može da retroaktivno menja glasanje? Kliknite za proširenje... Kao ti stavove.
Casual Observer Legenda Poruka 74.835 13.03.2025. u 01:04 - Đurić: Srbija u UN promenila glas koji je dala za ukrajinsku rezoluciju u ''uzdržano'' #27 Belgradeboy: Jel se javio iz Moskve? Kliknite za proširenje... Ne sme, da ga ne biju.
Belgradeboy Elita VIP Poruka 19.834 13.03.2025. u 01:11 - Đurić: Srbija u UN promenila glas koji je dala za ukrajinsku rezoluciju u ''uzdržano'' #28 Casual Observer: Ne sme, da ga ne biju. Kliknite za proširenje... Bilo je priče da ide tamo. Zato sam mislio da se odatle javio.
Casual Observer: Ne sme, da ga ne biju. Kliknite za proširenje... Bilo je priče da ide tamo. Zato sam mislio da se odatle javio.
Casual Observer Legenda Poruka 74.835 13.03.2025. u 01:14 - Đurić: Srbija u UN promenila glas koji je dala za ukrajinsku rezoluciju u ''uzdržano'' #29 Belgradeboy: Bilo je priče da ide tamo. Zato sam mislio da se odatle javio. Kliknite za proširenje... Biće izleman, samo ako se pojavi.
Belgradeboy: Bilo je priče da ide tamo. Zato sam mislio da se odatle javio. Kliknite za proširenje... Biće izleman, samo ako se pojavi.
Belgradeboy Elita VIP Poruka 19.834 13.03.2025. u 01:14 - Đurić: Srbija u UN promenila glas koji je dala za ukrajinsku rezoluciju u ''uzdržano'' #30 Casual Observer: Biće izleman, samo ako se pojavi. Kliknite za proširenje... Znači nije još.
Pumpaj Pumpanović Pumpanov Zaslužan član Poruka 100.211 13.03.2025. u 02:48 - Đurić: Srbija u UN promenila glas koji je dala za ukrajinsku rezoluciju u ''uzdržano'' #31 Casual Observer: Kao ti stavove. Kliknite za proširenje... Ovo sad onaj momenat kada treba, kao, sa pitam o čemu ti, a ti kao po običaju bez odgovora?
Casual Observer: Kao ti stavove. Kliknite za proširenje... Ovo sad onaj momenat kada treba, kao, sa pitam o čemu ti, a ti kao po običaju bez odgovora?
Straks92 Stara legenda Moderator Poruka 87.197 13.03.2025. u 02:56 - Đurić: Srbija u UN promenila glas koji je dala za ukrajinsku rezoluciju u ''uzdržano'' #32 Nema zezanja više kad je tu uniforma.
Берекин Buduća legenda Poruka 28.245 13.03.2025. u 06:40 - Đurić: Srbija u UN promenila glas koji je dala za ukrajinsku rezoluciju u ''uzdržano'' #33 Straks92: Nema zezanja više kad je tu uniforma. Pogledajte prilog 1696792 Kliknite za proširenje... Дајеш непоменику идеје? Да обуче униформу "врховног јкоманданта" 15.3. и поведе своје лојалиССтичке бригаде у "Муслијујев напред!" из паркић?
Straks92: Nema zezanja više kad je tu uniforma. Pogledajte prilog 1696792 Kliknite za proširenje... Дајеш непоменику идеје? Да обуче униформу "врховног јкоманданта" 15.3. и поведе своје лојалиССтичке бригаде у "Муслијујев напред!" из паркић?