Bosonosorg
Poznat
- Poruka
- 8.768
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Баш си маштовит.Doći će i momenat pucanja, kad se braća nakradu mnogo pa interesi krenu da se prepliću.
Samo usrana motka.
Ovo su, takođe, okupatori.
Radiće usrana motka, Duka, a gde ćeš tad?
Срби нису робови!Робови не бирају.
Срби нису робови!
Највише Срба је уз нас и нашег Предсеника!Što ti sebe i vašu grupaciju podvodite pod sve Srbe?
Srbi nisu, ali vi jeste.
Vi i u Skupštini glasate na zvonce, aplaudirate kad vam vođa naredi.
Nemate vi svoje mišljenje.
И имам, Мистиче пријатељу.Надај се.
Погледај себе, убедио си сам себе да имаш своју вољу
Највише Срба је уз нас и нашег Предсеника!
Одакле вама,мањини, да одређујете већини Срба шта ће и како ће?
Мањина која убедљиво побеђује ево колико већ година.Manjina ste,
Мањина која убедљиво побеђује ево колико већ година.
Врати се са интернета у реалност.
Значи, већ си постао досадан.
Највише Срба је уз нас и нашег Предсеника!
Одакле вама,мањини, да одређујете већини Срба шта ће и како ће?
Значи, већ си постао досадан.
Ти и чињенице сте два појма.Znam da je za*ebano kad neko barata činjenicama, a ne rade vam spinovi.
Ти и чињенице сте два појма.
Добро.Nije, Duka, nego ti nemaš pojma.
ja necu da uzmem novac ali ako mogu ministarki da napravim troje deceNemam nijedno, ali ovaj potez vlasti i konkretne ministarke ne bih kritikovala, jer jeste najveci problem odluciti se na drugo dete koliko i sama vidim iz svog okruzenja..
Problem je samo u tome, sto novac nije dovoljan razlog, treba da postoji opsta atmosfera sigurnosti i izvesnosti, pravila koja vaze i postuju se zauvek a narocito pravna sigurnost, a to je ovde u dobroj meri zanemareno.
Је л’ то Мица Министрица рекла с говорнице: „Ма jeбитe се!” па сад то медији тумаче и пакују овако с машницом?https://n1info.rs/vesti/djurdjevic-stamenkovski-pozvala-sve-gradjane-da-zapocnu-demografsku-obnovu-nacije
Ministarka za brigu o porodici Milica Đurđević Stamenkovski rekla je u Skupštini Srbije da demografski izazovi i podaci nalažu da odmah započenomo borbu i da svi građani imaju svoju ulogu u započinjanju demografske obnove naše nacije. Istakla je da je to poziv svima i dodala da će se svako odazvati prema svojoj savesti i svesti.
Па добро је и рекла.Је л’ то Мица Министрица рекла с говорнице: „Ма jeбитe се!” па сад то медији тумаче и пакују овако с машницом?
Касно си се сетио, она већ има децу.ja necu da uzmem novac ali ako mogu ministarki da napravim troje dece
Ne filozofiraj, bebama se ne daju jajaA to će sve da prehrani sa 22 dinara dnevno, jedno jaje po 11 dinara
Ma ovi ovde sve neki nejebi...У праву је Министарка Милица!
Ona vec ima decu.ja necu da uzmem novac ali ako mogu ministarki da napravim troje dece