Đurđević Stamenkovski pozvala građane da započnu demografsku obnovu nacije

Koliko dece vi imate?

• Nemam biolosku decu za sad

glasova: 9 37,5%
  • Usvojene da bioloske ne

glasova: 0 0,0%
  • 1

glasova: 4 16,7%
  • 2

glasova: 5 20,8%
  • 4

glasova: 2 8,3%
  • 5

glasova: 3 12,5%
  • Ako se sve obnovi obnovice se i nacija?

glasova: 1 4,2%
  • Da li su obnovljena porodilista,ima li dovoljno osoblja?

• Kakav je odnos prema trudnicama?

• Kad ocevi preuzmu svoje obaveze 50:50 oko dece,da ima smisla demografska obnova?

• Ukupno glasova
    24

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
42.482
Poslednja izmena od moderatora:
Roditeljski dodatak je povećan za prvo dete na 500.000 dinara, za drugo dete 600.000 dinara, za treće dete na dva miliona i 280 hiljada dinara koji se isplaćuju u 120 mesečnih rata. Za četvrto dete roditeljski dodatak je povećan na tri miliona i 180 hiljada dinara.
jao zanoktice samo da ti vidim facu kada ti po naplatu dođe gomila onih na koje tvoje srce radikalsko nije mislilo kada si rekla razmnožavajte se

Poslednja izmena:
ne treba 'vi' dovoljno je jasno pitanje
"Nisu moja ja ne pravim zensku decu niti ih priznajem" je cesta muska recenica.
Uz " nemam decu" u smislu nemaju musku a zensku ne priznaju.
Ako ne nasledjuje prezime tj.nije musko isto im je kao da ih nemaju.
Isto tako odbijaju da plate alimentaciju zenskoj deci mrcvare majku dece tako.
Cuvena jeziva kad kazu "imam sina" te zensko ime i da ne pitas ne bi se znalo ko je to.
https://www.euronews.rs/evropa/regi...em-odnosa-novoredene-muske-i-zenske-dece/vest
Jezive su to stvari i treba da nestanu,
zensko je podjednako bitno kao i musko.

Zbog takvih pojava to "vi" naglasavam jer je zensko dete dete i RACUNA SE.

Takodje,ima onih koji imaju svoju decu i tu su zenina deca iz proslog braka.Te neki racunaju svoju decu kao svoju a njenu kao njenu iako brinu zajedno o svoj deci te se to vi odnosi i na njih jer prezime dete ima od bioloskog oca ili oceva ako je tu vise brakova u pitanju.E sad neki tu decu racunaju kao zajednicku i tako vi.

Ne bi da se neko oseti diskriminisano.

"Nisu moja ja ne pravim zensku decu niti ih priznajem" je cesta muska recenica.
Uz " nemam decu" u smislu nemaju musku a zensku ne priznaju.
Ako ne nasledjuje prezime tj.nije musko isto im je kao da ih nemaju.
Isto tako odbijaju da plate alimentaciju zenskoj deci mrcvare majku dece tako.
Cuvena kad kazu "imam sina" te zensko ime i da ne pitas ne bi se znalo ko je to.
https://www.euronews.rs/evropa/regi...em-odnosa-novoredene-muske-i-zenske-dece/vest

Zbog takvih pojava to "vi" naglasavam jer je zensko dete dete i RACUNA SE.

Takodje,ima onih koji imaju svoju decu i tu su zenina deca iz proslog braka.Te neki racunaju svoju decu kao svoju a njenu kao njenu iako brinu zajedno o svoj deci te se to vi odnosi i na njih jer prezime dete ima od bioloskog oca ili oceva ako je tu vise brakova u pitanju.E sad neki tu decu racunaju kao zajednicku i tako vi.

Ne bi da se neko oseti diskriminisano.

Izvini, ali uopste ne razumem rezon. Tako da necu vise nista da pitam.

Poslednja izmena:
Nemam nijedno, ali ovaj potez vlasti i konkretne ministarke ne bih kritikovala, jer jeste najveci problem odluciti se na drugo dete koliko i sama vidim iz svog okruzenja..

Problem je samo u tome, sto novac nije dovoljan razlog, treba da postoji opsta atmosfera sigurnosti i izvesnosti, pravila koja vaze i postuju se zauvek a narocito pravna sigurnost, a to je ovde u dobroj meri zanemareno.

Poslednja izmena:
GYPfw5SWcAAjevk

Back