ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 97.747
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam zasto nisam ocekivao od Mice Zavetnice da otvori neku fabriku.![]()
Moze samo da da nekim Kinezima na korišcenje badavaNe znam zasto nisam ocekivao od Mice Zavetnice da otvori neku fabriku.![]()
Ona je meni sva....mmmmmmNe znam zasto nisam ocekivao od Mice Zavetnice da otvori neku fabriku.![]()
I treba Metohijom da se bave...Боље код Куршумлије, према Космету.
А на крст ставе лутку Шешељ др Војислава као страшило.
Пошто се Шиптари ич не плаше моћне српске Војске, и још моћније Полиције па редовно краду шуму, можда их ово уплаши.

Matori daj pare za prilog.Đurđević Stamenkovski: Izdvojićemo novac za krst od 14 metara kod Prokuplja
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski rekla je u Prokuplju da će ministarstvo izdvojiti sredstva za izgradnju spomen-obeležja u obliku krsta, visine 13,86 metara.
TO!
I ti idi tamo skupi po selu...Sta samo 14 m ? Malo je to bre to …![]()
Đurđević Stamenkovski: Izdvojićemo novac za krst od 14 metara kod Prokuplja
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski rekla je u Prokuplju da će ministarstvo izdvojiti sredstva za izgradnju spomen-obeležja u obliku krsta, visine 13,86 metara.
TO!
Gde nadje onih 0,06m?Đurđević Stamenkovski: Izdvojićemo novac za krst od 14 metara kod Prokuplja
TO!
I ti idi tamo skupi po selu...
Ma ne zanima me što ti srpski nije taternji...
Bolje da ne grade ništa — sve što naprave, pre ili kasnije se ruši. Nadstrešnice, pruge, putevi… Krst nije nešto sa čim se treba igrati. Šta time uopšte želi da pokaže ova preletačica? Daj i ona nešto da radi. Za nju su ljubav prema Kosovu i vera čist marketing.Đurđević Stamenkovski: Izdvojićemo novac za krst od 14 metara kod Prokuplja
TO!
Ja ne znam da li sam video jedan video gde jedan covek ume da se prekrsti iz Vlade.
samo ti to fali....jbte koji bolidiĐurđević Stamenkovski: Izdvojićemo novac za krst od 14 metara kod Prokuplja
TO!
To nam treba paradiranje sa Hristom i patriJotizmom.Đurđević Stamenkovski: Izdvojićemo novac za krst od 14 metara kod Prokuplja
TO!