Обилић
Elita
- Poruka
- 20.152
Samo kineski tehno-despotizam bajo
Па погледај само ове форумске "борце за слободу" !
Уместо да славе разлике, они би да сви буду као један !
Који један ?
Е па ту су запели ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo kineski tehno-despotizam bajo

Pa to je uglavnom praznik koji slave Romi. Za 99% Srba Đurđevdan ne znači ništa, osim ako nisu Cigani.Српски православни обичаји су битни. (Свети Ђорђе)
Pa jes' kad od 700-800 hiljade Roma u Srbiji polovina se izjašnjavaju kao Srbi, a samo 180,000 kao Romi. Čuo sam je Đurđevdan popularna slava u Bosni, ali ja još nisam sreo etničkog Srbina iz Srbije a da slavi Đurđevdan. Kod nas su ti 3-4 zimske slave i to je to.Gomila srba slavi tu slavu ne fantazirajte.
Crnogorce. Ja za života nisam čuo da neki Srbin u Zaječaru ili bilo gde u okolini slavi Đurđevdan. To je isključivo ciganska slava u našem kraju.Ne lupaj znam i crnogorce koji slave tu slavu
Operi uši i mani se predrasuda, zbog takvih ljudi i izbegavaju crkvu i veru.Crnogorce. Ja za života nisam čuo da neki Srbin u Zaječaru ili bilo gde u okolini slavi Đurđevdan. To je isključivo ciganska slava u našem kraju.
Има једна сцена у професионалцу у кафани жива истина
Pitaj AI...![]()
Pa to je uglavnom praznik koji slave Romi. Za 99% Srba Đurđevdan ne znači ništa, osim ako nisu Cigani.
Jesam. Zašto?Јеси ли ти нормалан?!
Jesam. Zašto?

Zavisi ko. Mi nismo, imamo sve iste običaje kao i moji pra-pradedovi.Невиђено смо се одродили и заборавили обичаје. Због тога.![]()
Zavisi ko. Mi nismo, imamo sve iste običaje kao i moji pra-pradedovi.