Pojma ti nemas sta znaci svirati!!!A ako partibrejkersi znaju da sviraju,,,Onda sam ja STEVE VAI!!!
Po cemu zakljucujes da znaju svirati,,,reci mi za koju pesmu ti mislis da je muzicki kvelitetna
izvini, ali na tvoju veliku zalost DOBRO znam sta znaci svirati.
Partibrejkersi imaju nekih svojih mana, kao sto je slepo drzanje osnovnih r'n'r shema, mada su to na mnogim mestima izbegli, i najvise na albumu "ledeno doba" su pokazali da umeju da budu veoma inovativni, originalni i karakteristicni.
kako zakljucujem da oni znaju svirati?
jednostavno odem na njihov koncert, i onda mi ne treba neko da mi soli pamet kako oni ne znaju da sviraju. krene ritam, uleti gitara, cane pocne da nas bombarduje porukama i odmah ti je jasno da je to pravi, iskreni r'n'r, prava pravcata svirka. sta ti vise treba?
za brejkerse nisu dzaba rekli da su "srpski rollingstonsi" ..... ajd' mi sad ti reci da ni stonsi nemaju pojma
nego ko onda ima pojma? Steve Vai mozda? decko ume zaista perfektno da svira, ali dzaba kad ta njegova muzika sa kompjuterskim ritmom NEMA DUSE.
a za koje pesme od brejkersa mislim da su kvalitetne? pazi jednu stvar: pesme nisu kvalitetne. kvalitetna je roba sto se kupuje. moze biti kvalitetan frizider koji oces da kupis, ali pesma ne, i ako tako gledas na pesmu, onda je smatras robom. a pesme brejkersa nisu roba, daleko od toga. roba je ono sa MTV-ja, City-a i ostalih peraca mozgova, sto se proizvodi 10 albuma na dan.
a sto se tice njihovih pesama, svi dobro znamo o njihovim NAJ pesmama, a sto se mene tice, izdvojio bih osim standardnih hitova "ledeno doba", "velika reka", "meseceva kci", "molitva"..... kao neke od pesama u kojima su pokazali veoma divan pristup muzici.