Vatrogasac Dobrovoljac
Buduća legenda
- Poruka
- 44.581
Laku noć lepo spavajte i neke lepe snove sanjajte.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve vajber grupe? To ne može da bude zamena za zvanično saopštenje koje treba da bude objavljeno na veb sajtu škole, plus da se pošalju imejli plus da se automatski pozovu svi brojevi roditelja i da im se pusti poruka obaveštenja.Sutra se ne ide u školu. To je već objavljeno roditeljima preko vajber grupa.
Pitanje je samo od utorka, da li skraćenje časova ili obustava.
Deca se bore?Zato što ne ispaštaju, upravo se bore za bolju budućnost.
I te SNS demagogije me mani. Samo oni smeju da se bave politikom jer, jelte, samo oni smeju . Sve je politika. Od izbora predsednika razreda, upravnika zgrade, uprave medicinske ustanove....sve. Tako da, da. Mani me.Hvala bogu i mi smo apolitični, radimo svoj posao a to je gašenje požara kod nas nema politike.
Pa ajde svi da zavrsimo fakultete, pa ko ce da onda da radi majstorske poslove i poljoprivredu? zar ti mislis da ima posla za sve koji zavrse fakultet?neka potpisuju peticiju pa sutra deca kada im završe fakultete neka i dalje idu u inostranstvo da rade
čuj mnogo će pa izgubiti![]()
Misliš nisam mogao sam da se setim takvog odgovora bez da mi je neko šapnuo dok mi je pružao sendvič?Ohoho, imamo bota dana! Koliko sendviča si dobio? Jel sa kulenom?
A da se malo smiriš.Ohoho, imamo bota dana! Koliko sendviča si dobio? Jel sa kulenom?
Druže bote, upravo si nazvao roditelje koji su protiv ovog ološa "zastranjenima". Dalje mogu samo da te vređam jer si to sto si.Misliš nisam mogao sam da se setim takvog odgovora bez da mi je neko šapnuo dok mi je pružao sendvič?
Ne, ajde da država uradi plan deficitarnih zanimanja, da uradi reformu školstva pa da imamo kvalitetno obučen kadar a ne da ti treba članska da bi se zaposlio. Čak ni moleraj ne možeš radnju da prijaviš ako ne poznaješ ''budžu'' iz opštine.Pa ajde svi da zavrsimo fakultete, pa ko ce da onda da radi majstorske poslove i poljoprivredu? zar ti mislis da ima posla za sve koji zavrse fakultet?
Naprotiv. Neće biti smirenja.A da se malo smiriš.
najvise zbog hladnoceBez tenzije, protesti sigurno neće dugo trajati i zbog škole i zbog svega.
Normalno je da te direktor ne zove i ne napravi haos tvom detetu na poslu jer si drugačije mislio od njega ali eto, dešava sePa normalno, deca treba da uce, a nastavnici su duzni po zakonu koji nije od juce, da odrzavaju minimum nastave, 30%.
Sve drugo je zloupotreba dece, dok studenti su nesto drugo, mada i tu ne treba blokirati ispite jer se moze i jedno i drugo. Ali, oni imaju autonomiju pa mogu da odluce kako hoce.
Svašta treba da je po zskonu...Pa normalno, deca treba da uce, a nastavnici su duzni po zakonu koji nije od juce, da odrzavaju minimum nastave, 30%.
Sve drugo je zloupotreba dece, dok studenti su nesto drugo, mada i tu ne treba blokirati ispite jer se moze i jedno i drugo. Ali, oni imaju autonomiju pa mogu da odluce kako hoce.
Jesu ološi ako koriste decu kao štit.Druže bote, upravo si nazvao roditelje koji su protiv ovog ološa "zastranjenima". Dalje mogu samo da te vređam jer si to sto si.
Kakav bre štit??Jesu ološi ako koriste decu kao štit.
Laku noć lepo spavajte i neke lepe snove sanjajte.
figurativni.Kakav bre štit??![]()
Ne znam o cemu pises. Uvek je bilo nastranih i "ambicioznih" diektora i nastavnika, ali to se resava drugacije, strajkom osoblja koji mora da ima dokumentovani zahtev za smenu tog i takvog diretkora.Normalno je da te direktor ne zove i ne napravi haos tvom detetu na poslu jer si drugačije mislio od njega ali eto, dešava se![]()
Svasta treba, ali hajde da ipadnemo u anarhiju pa da uzima zakon u ruke ko kako hoce?Svašta treba da je po zskonu...
...ali nije.
Bez tenzije, protesti sigurno neće dugo trajati i zbog škole i zbog svega.
Deca se bore?
Ne. Bore se njihovi zastranjeni roditelji.
Koji su zahtevi? Ja i dalje ne znam konkretno šta hoće studenti.![]()
![]()
Hbt. kakav optimizam, u SNS-u plaču za tobom
Da ti pomognem, nema više stajanje, ovo ide do kraja a slažem se da neće dugo trajati
Umesto da ispuni sasvim normalne zahteve studenata odmah režim je odlučio da ih ponižava i vređa i zato je sada cela zemlja pred generalnim štrajkom
Sutra ima i srednjoškolce i njihove profesore u blokadi, advokate, poštari najavili štrajk upozorenja
Ovo se više nezaustavlja, gotovo je
Ne, bolje je pustiti kriminalce da vladajuSvasta treba, ali hajde da ipadnemo u anarhiju pa da uzima zakon u ruke ko kako hoce?
Znači, vi samo znate siledžijski da rešavate stvari?Kome bre ti da je zastranjen, dođi sutra lično pa kaži to u lice