Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa mislim kad sam radio na poslu ucim i dobijem pare. Ti ucis i platis, pa ti vidi ko je pametnijiMislim da imaš neke blac holes, čas si učio, čas imaš samo 4 razreda o.š. tako da tvoje savete i prihvatam shodno tome koji si lik danas![]()
Kome platim što ga učim?? Slatko se ispričasmo nas dvojepa mislim kad sam radio na poslu ucim i dobijem pare. Ti ucis i platis, pa ti vidi ko je pametniji
Ajde sad, a odakle su one tvoje Brozove sličke?Dobro nije od informera![]()
Mila Pajić već sad šlang. Da probaju malo Ješić i Čanak?Što ti borci ne štrajkuju glađu? Rezultat bi bio brži.
Ništa bez podrške iz Rijeke i Zagreba, Split već ne namerava…Što si nervozan? Da se nisu studentska mlađa braća i sestre rugali ispred škole?
Ah, ta djeca!
Podrška iz Sarajeva? Obavezno je označiti kako treba, da ne pomisle da si iz RS.
Moje mačke kažu i da je obavezno da se vlast prepusti njima. Formirale plenum sa mojom devojkom i ja u ostao manjini.Reci mi srećo prepametna, šta je još obavezno?![]()
Ajde sad, a odakle su one tvoje Brozove sličke?
dinko ti li si?Ništa bez podrške iz Rijeke i Zagreba, Split već ne namerava…
nema kapetana marka i zaskaces milu, stvarno jel moguce da ste svi u sns-u toliko optereceni?Mila Pajić već sad šlang. Da probaju malo Ješić i Čanak?
Ok je protest ali nije ok da zaključaš fakultet.Osnovnci i srednjoškolci treba da su u školi a ne na protestima, studenti nisu deca to su odrasli ljudi što se tiče njih u vezi protesta OK.
Ok je protest ali nije ok da zaključaš fakultet.