Đukić Dejanović poslala dopis direktorima škola uoči početka drugog polugodišta

Može, može, samo se bojim da će se zatvori uskoro napuniti nekim drugim stanarima a ne roditeljima

Uostalom, ako nisi obavešten, advokati su u štrajku, celo sudstvo od sutra NE RADI tako da ćeš morati da sačekaš sa tom idejom da desetine hiljada roditelja pošalješ u zatvor.

Ipak, odajem priznanje na kreativnosti, javi to Vučeviću, još samo nije probao da preti roditeljima zatvorom, možda baš to upali :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ali su pretili oduzimanjem dece takvim roditeljima :(

Ali su pretili oduzimanjem dece takvim roditeljima :(

Baš bih voleo da probaju, evo neka probaju

Pa takvim imbecilnim reakcijam i pretnjama su i napravili da protest dobije ovakve razmere

Valjda je, posle gaženja one studentkinje, svima jasno šta bi se desilo ako krenu silom na studente.
A to bi tek bila "poslastica" da krenu sa oduzimanjem dece kao janjičari što su radili.

Jedva čeka i to da vidim

2009 desila se tragedija u Užici"Prvi Partizan" 7 radnika je poginulo,14 ljudi je povređeno NIKO nije pokrenuo proteste.

Изгледа да је ово потпуно другачија ситуација, с обзиром на то колики се народ дигао свуда по Србији у заштиту права и правде.

U Čačku obustava nastave do daljnjega​

U velikom broju škola u Moravičkom okrugu nastava je danas obustavljena. Prosvetari su podršku su dobili i od roditelja koji su odlučili da svoju decu ne šalju na nastavu.
Prema najavama Sindikata obrazovanja Čačak, obustava će biti na snazi dok se ne ispune zahtevi. Jedan od razloga za ovakvu odluku i jeste podrška studentima koji već više od dva meseca drže svoje fakultete u blokadi.
Aleksandar Vinić, predsednik Sindikata obrazovanja Čačak, kazao je da je danas na teritoriji Čačka 21 škola u potpunoj obustavi, dok se u četiri škole delimično radi.

Da ne na brajam dalje.

Можеш да набрајаш пуно злочина ове власти где су покушали да заташкају злочин и ослободе кривца.

Нпр. случај Дољевац.

Савамала.

24 стана Синише Малија у Бугарској.

Јовањица.

20250120_162033.png

I u Zaječaru obustava do daljnjega​

Na plenumu održanom danas, nastavnici zaječarskih srednjih i osnovnih škola većinom glasova, doneli su odluku da se nastavi obustava, ali da se sve škole same izjasne da li su za tu ili protiv takve odluke, prenosi Danas.
Kao što su i najavili prosvetari u Zaječaru, danas ne drže nastavu, osim nekoliko nastavnika, prenosi Danas.

Treća beogradska gimnazija u obustavi do kraja nedelje​

Posle zasedanja parlamenta đaci Treće gimnazije doneli su odluku o opštoj obustavi nastave do kraja nedelje.
"Treća gimnazija je izglasala opštu obustavu do kraja nedelje, u slučaju da nastavnici ne stupe u generalni štrajk. Ako stupe u štrajk podržaćemo ih i sazvati nove plenume o daljim planovima”, saopštili su đaci.

Predsednik reprezentativnog Sindikata radnika u prosveti podneo ostavku​

Društvo Autor: Fonet 20. jan 202518:14
1726478043-REC-JUTRA-DANILO-GLIGORIC-750x422.jpg
Foto:Nova TV
Predsednik reprezentativnog Sindikata radnika u prosveti Srbije Danilo Gligorić podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje danas FoNet.

Kako je Gligorić objasnio, rešio je da više ne bude na čelu sindikata u znak solidarnosti sa svojim kolegama koji, uprkos dogovoru sa Vladom, danas nisu držali nastavu.
On je naveo da je juče podneo ostavku i da je o tome obavestio kolege.

Nova ostavka u Užicu, odlazi i direktor Apotekarske ustanove

Danas: Direktorka Pete beogradske gimnazije podnela ostavku

„Nisam danas držao časove. Morao sam i želeo sam da stanem uz svoje kolege sa kojima radim 30 godina“, kazao je Gligorić, koji je nastavnik u jednoj školi na Vračaru.
„Mislim da je najpoštenije od mene da podnesem ostavku, kako ne bih ugrozio za prosvetare veoma važne pregovore oko Posebnog kolektivnog ugovora“, kazao je Gligorić.

Predsednik reprezentativnog Sindikata radnika u prosveti podneo ostavku​

Društvo Autor: Fonet 20. jan 202518:14
1726478043-REC-JUTRA-DANILO-GLIGORIC-750x422.jpg
Foto:Nova TV
Predsednik reprezentativnog Sindikata radnika u prosveti Srbije Danilo Gligorić podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje danas FoNet.

Kako je Gligorić objasnio, rešio je da više ne bude na čelu sindikata u znak solidarnosti sa svojim kolegama koji, uprkos dogovoru sa Vladom, danas nisu držali nastavu.
On je naveo da je juče podneo ostavku i da je o tome obavestio kolege.

Nova ostavka u Užicu, odlazi i direktor Apotekarske ustanove

Danas: Direktorka Pete beogradske gimnazije podnela ostavku

„Nisam danas držao časove. Morao sam i želeo sam da stanem uz svoje kolege sa kojima radim 30 godina“, kazao je Gligorić, koji je nastavnik u jednoj školi na Vračaru.
„Mislim da je najpoštenije od mene da podnesem ostavku, kako ne bih ugrozio za prosvetare veoma važne pregovore oko Posebnog kolektivnog ugovora“, kazao je Gligorić.
Raspad... :D

Одговорност имају подизвођачи радова, бригадери на радовима, надзор, пословође,БЗР итд.
uhapsena zena kaze da je sve preuzeo vesic na sebe, da se on za sve pitao,a ne ona - zasto je rezim onda drzi u zatvoru umesto vesica?

super i nama i tebi dobro. poreskim obaveznicima dobro jer nece da te placaju, ti ces otici tamo gde cene tvoje zaradjenu diplomu znanjem, ma sta to znacilo. Ja sam ucio i dobijem 3000evra mesecno.
aha znamo 33 hiljade, a kada ukinute prosvetu, onda cete advokaturu, za koj' ce vam i to? ma uvezite i advokate i profesore iz bangladesa, najbolje, sta znaju ovi srbi?

Лудак ван контроле: Вучић хоће да он одређује ко може да буде адвокат у Србији

Đukić Dejanović: Prosvetna inspekcija će sutra krenuti po školama​

Ministarka je najavila da će prosvetna inspekcija sutra krenuti po školama širom Srbije kako bi utvrdila iz kojih razloga pojedine škole ne rade.
„Pravu sliku ćemo imati sutra jer su neki profesori današnje odsustvo pravdali slavom. Pozivam roditelje i nastavnike da se deca vrate u klupe i da završimo drugo polugodište na način koji će biti najmanje traumatičan za decu“, rekla je Đukić Dejanović.

super i nama i tebi dobro. poreskim obaveznicima dobro jer nece da te placaju, ti ces otici tamo gde cene tvoje zaradjenu diplomu znanjem, ma sta to znacilo. Ja sam ucio i dobijem 3000evra mesecno.
Mislim da imaš neke blac holes, čas si učio, čas imaš samo 4 razreda o.š. tako da tvoje savete i prihvatam shodno tome koji si lik danas :mrgreen:

Back