Nenad1988
Buduća legenda
- Poruka
- 45.746
2009 desila se tragedija u Užici"Prvi Partizan" 7 radnika je poginulo,14 ljudi je povređeno NIKO nije pokrenuo proteste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali su pretili oduzimanjem dece takvim roditeljimaMože, može, samo se bojim da će se zatvori uskoro napuniti nekim drugim stanarima a ne roditeljima
Uostalom, ako nisi obavešten, advokati su u štrajku, celo sudstvo od sutra NE RADI tako da ćeš morati da sačekaš sa tom idejom da desetine hiljada roditelja pošalješ u zatvor.
Ipak, odajem priznanje na kreativnosti, javi to Vučeviću, još samo nije probao da preti roditeljima zatvorom, možda baš to upali![]()
![]()
![]()
Ništa, mi malo crtali tačkeŠta se dešava sutra?
Pogledajte prilog 1673850
Ali su pretili oduzimanjem dece takvim roditeljima![]()
Ajde??Srbija sa svojim "obrazovanima" i parazitskom elitom nikad nece postati normalna drzava.
dobices otkaz
2009 desila se tragedija u Užici"Prvi Partizan" 7 radnika je poginulo,14 ljudi je povređeno NIKO nije pokrenuo proteste.
Da ne na brajam dalje.Изгледа да је ово потпуно другачија ситуација, с обзиром на то колики се народ дигао свуда по Србији у заштиту права и правде.
Ja mislim da je ubacio trojku sa diplomom.Cemu ta starosna diskriminacija...
Pa Predsednik je student od 50+ godina...
Studira basket...
...
Da ne na brajam dalje.
super i nama i tebi dobro. poreskim obaveznicima dobro jer nece da te placaju, ti ces otici tamo gde cene tvoje zaradjenu diplomu znanjem, ma sta to znacilo. Ja sam ucio i dobijem 3000evra mesecno.Ajde??I šta onda? Meni, hvala Bogu nisu kupili diplome već ih zaradih znanjem a takve se još ponegde cene
![]()
Raspad...Predsednik reprezentativnog Sindikata radnika u prosveti podneo ostavku
Društvo Autor: Fonet 20. jan 202518:14
Foto:Nova TV![]()
Predsednik reprezentativnog Sindikata radnika u prosveti Srbije Danilo Gligorić podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje danas FoNet.
Kako je Gligorić objasnio, rešio je da više ne bude na čelu sindikata u znak solidarnosti sa svojim kolegama koji, uprkos dogovoru sa Vladom, danas nisu držali nastavu.
On je naveo da je juče podneo ostavku i da je o tome obavestio kolege.
Nova ostavka u Užicu, odlazi i direktor Apotekarske ustanove
Danas: Direktorka Pete beogradske gimnazije podnela ostavku
„Nisam danas držao časove. Morao sam i želeo sam da stanem uz svoje kolege sa kojima radim 30 godina“, kazao je Gligorić, koji je nastavnik u jednoj školi na Vračaru.
„Mislim da je najpoštenije od mene da podnesem ostavku, kako ne bih ugrozio za prosvetare veoma važne pregovore oko Posebnog kolektivnog ugovora“, kazao je Gligorić.
uhapsena zena kaze da je sve preuzeo vesic na sebe, da se on za sve pitao,a ne ona - zasto je rezim onda drzi u zatvoru umesto vesica?Одговорност имају подизвођачи радова, бригадери на радовима, надзор, пословође,БЗР итд.
aha znamo 33 hiljade, a kada ukinute prosvetu, onda cete advokaturu, za koj' ce vam i to? ma uvezite i advokate i profesore iz bangladesa, najbolje, sta znaju ovi srbi?super i nama i tebi dobro. poreskim obaveznicima dobro jer nece da te placaju, ti ces otici tamo gde cene tvoje zaradjenu diplomu znanjem, ma sta to znacilo. Ja sam ucio i dobijem 3000evra mesecno.
"alo pozega", odje kraljevoKako saopštavaju prosvetari u Užicu, u toku je umrežavanje osnovnih i srednjih škola iz Užica, Čačka, Kragujevca, Gornjeg Milanovca, Arilja, Kraljeva i Požege.
Mislim da imaš neke blac holes, čas si učio, čas imaš samo 4 razreda o.š. tako da tvoje savete i prihvatam shodno tome koji si lik danassuper i nama i tebi dobro. poreskim obaveznicima dobro jer nece da te placaju, ti ces otici tamo gde cene tvoje zaradjenu diplomu znanjem, ma sta to znacilo. Ja sam ucio i dobijem 3000evra mesecno.