zike
Elita
- Poruka
- 21.673
Ne ja,najbolje je i jedno i drugo!
Vidi ovako!
Ti si pametan momak,a imas i preko dva metra!!!![]()
Pa vidiš ti kakva sam ja kombinacija

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne ja,najbolje je i jedno i drugo!
Vidi ovako!
Ti si pametan momak,a imas i preko dva metra!!!![]()
kako ne radi , zahvaljujuci njemu konacno smo postali nezavisna drzava sa svojim imenom i zavrsili gotovo vekovnu promasenu avaturu udruzivanja sa kojekavima , da su se ovinasi bolidi od politicara pitali ona nakazna drzavna zajednioca, frankenstajn od drzave bi jos postojaomafijozo kralj?
radi u interesi srbije?
druze...
pomrsio si konce.
a gde su europske integracije tu?
Pa vidiš ti kakva sam ja kombinacija![]()
Pa hvala bogu,tako je to na ''krsu''.
A ne kao neki po ravnici!!!
Em,nemaju mozga,em metar i zilet!!!![]()
kako ne radi , zahvaljujuci njemu konacno smo postali nezavisna drzava sa svojim imenom i zavrsili gotovo vekovnu promasenu avaturu udruzivanja sa kojekavima , da su se ovinasi bolidi od politicara pitali ona nakazna drzavna zajednioca, frankenstajn od drzave bi jos postojao
sva sreca pa je Milo presekao i resio stvar na najbolji moguci nacin , tako da me uopste nije briga sto je mafijas ,njegova stvar
eto jos jedna od blagoteti njegovog rada savrseno nas zabole kakva je vlast u doticnoj gomili kamenja dole jer vise Bogu hvala nemamo nikakve veze sa njima![]()
E, zamisli da sam takav, užas živi
Nego, nemoj da nam se ko prepozna ođe i uvrijedi![]()
postali smo nezavisna drzava...
druze, slusaj.
mi nismo nezavisna drzava.
mozda smo drzava, ali ne nezavisna.
jer da smo bili nezavisna, nekakav milo tompus je ne bi urusio.
razumes?
naravno kada je covek kralj , a i radi u interesu Srbije !![]()