Đukanoviću se tresu gaće - ako Joca Amsterdam progovori ne gine "klavir"

gost 191696

Elita
Poruka
16.691
mislim, ako bog da, odzvonice ovim mafijasima u ubicama vec jednom. sad kad im vise ne treba za pritisak na srbiju, bice "pusten je niz vodu..."

TAJNI SASTANAK SUBOTIĆA I ĐUKANOVIĆA: 'PREMIJER CRNE GORE U PANICI ZBOG DUHANSKE AFERE'
Đukanovića i Subotića navodno konserniraju i nedavni medijski istupi Ratka Kneževića, kuma crnogorskog premijera. Podsjetimo, njih je Knežević u više navrata prokazao kao glavne protagoniste duhanskog šverca na Balkanu, ali i kao pojedince odgovorne...

... za više od deset likvidacija, piše Nacional.

Crnogorski premijer Milo Đukanović sastao se početkom tjedna s kontroverznim srpskim poslovnim čovjekom Stankom Subotićem, poznatim još pod nadimkom Cane. Prema pisanju podgoričkog Dana, crnogorski se premijer sa svojim dugogodišnjim poznanikom i poslovnim partnerom sastao u pariškom hotelu 'Ritz', i to u najstrožoj tajnosti. Naime, za ovaj susret nije znao ni crnogorski veleposlanik u toj zemlji, a pariški 'sastanak' organizirao je kontroverzni francuski obavještajac Arnaud Danjean. Nije poznato o čemu je rečeni dvojac razgovarao, no podgorički list pretpostavlja da je tema konzultacija bilo odnedavno dovođenje 'duhanske mafije u centar medijske pozornosti na Balkanu'.

Razlog tomu ponajprije je bojazan Đukanovića i Subotića da protiv njih ne bi progovorio Sreten Jocić, koji je uhićen jer je bio organizator ubojstva Ive Pukanića, piše Dan. Uz to, Đukanovića i Subotića navodno konserniraju i nedavni medijski istupi Ratka Kneževića, kuma crnogorskog premijera. Njih je Knežević u više navrata prokazao kao glavne protagoniste duhanskog šverca na Balkanu, ali i kao pojedince odgovorne za više od deset likvidacija, u kojem su među ostalima život izgubili djelatnici crnogorske policije, Ivo Pukanić i urednik dnevnika Dan Duško Jovanović. Kako piše Dan, Knežević tvrdi da je pariški hotel u kojem su se sastali Đukanović i Subotić omiljeno sastajalište čelnika 'duhanskog kartela', a tamo su znali zalaziti i pojedini srpski političari, piše Nacional........
http://www.biznis.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=81627&Itemid=2
 
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Kakav glup naslov. Taj Knežević je jedno obično ***** i nula od čo'eka, a najgore je to što misli da je neko i nešto i da je neki faktor, pa da može nešto Milu.

zike, da ne kazem nista drugo na tvoj komentar sem: jadno
Nacional podsjeća da je protiv Mile Đukanovića, Stanka Subotića i ukupno 15 građana Crne Gore u Italiji podignuta optužnica za mafijaško udruživanje radi šverce cigareta. Tomu je prethodila višegodišnja istraga tijekom koje su istražitelji utvrdili da je do kraja 90-ih godina međunarodna mafijaška grupa zaradila stotine milijuna eura od krijumčarenja cigareta na relaciji Crne Gore i talijanske pokrajine Apulije. Od kaznenog progona u Italiji Đukanovića za sada štiti imunitet kojeg ima kao čelnik crnogorske Vlade. Međutim, nakon što mu mandat završi, njegov će slučaj biti procesuiran.
 
Crknite bre vi zle duse!!! Znam da vam je svijem krivo sto su u Crnoj Gori najjeftinije cigare...

Marlboro za 1.30€, pa dje to ima jos u jevropi... :D

P.S. Ko vam kriv kad i vi nemate jednog Djukanovica ili makar Dodika... :mrgreen:

Ахаахах! Немаш појма, бре! Где то купујеш:hahaha:?
Немој да лажеш људе, него лепо реци да кошта 2€...:rtfm:
 
Poslednja izmena:

Back
Top