đukanović odlaže imenovanje ambasadora u srbiji

E pa u tome je stvar. Isto to ja govorim, samo što se ne bih složio da je Crna Gora "banana država". Za mene ne postoje "banana" i "lubenica" države. Država je država.
Slažem se da Crna Gora nema neki značaj. Upravo to sam i naglašavao nacionalistima sa ovog foruma, da odluka Crne Gore da prizna Kosovo nije ništa promijenila, niti može da promijeni. Isto bi tako bilo i da Crna Gora nije priznala. Ali ne, vama je najlakše okriviti Crnu Goru za svaki vaš poraz ili loš potez.
Diplomatski odnosi sa UK, Francuskom ili kojom god sličnom državom? Ne, ja mislim da nije to to, nego su vaši lideri političke kukavice i ne smiju da im se suprotstave.
U onim poslovima za koje imamo uslove da ih razvijamo, u njima ćemo sarađivati.
Šverca cigara i droge ima i u tvojoj Srbiji.
ma naravno da ima,al je ovaj sto ga ponosno drzis u profilu izgleda doktorirao na istom

i nema to veze sa kukaviclukom...pametan ce da odmeri kome sta sme da kaze i kako pred koga moze da izadje...a posto smo se slozili da ste vi niko i nista (banana) jasno je da vam treba uzvratiti istom merom :)

samo sto bi najpametnija stvar bila da se prvo svi crnogorci poskidaju sa funkcija u zemlji i vrate nazad u svoju brdovitu domovinu, da se ne bi uznemiravali ovim stresnim zivotom u srbiji,pa onda sve studente tretirati ko strance (sto i jeste) a onda mozda i uvesti vize,cisto da bi ste nam udarili kontru pa da se ne opterećujete poganim srpskim paradajz turistima na vasoj lijepoj ekoloskoj obali nego da vam ostanu sve fini nijemci,rusi i ostali cesi :D

E, kakvi ste vi Srbi, niđe ne mogu naći nijednog poliglotu :mrgreen:
a nemój tako suśede, ja se ucím samo svjetskim jezicima :(

ma naravno da ima,al je ovaj sto ga ponosno drzis u profilu izgleda doktorirao na istom [/B]

i nema to veze sa kukaviclukom...pametan ce da odmeri kome sta sme da kaze i kako pred koga moze da izadje...a posto smo se slozili da ste vi niko i nista (banana) jasno je da vam treba uzvratiti istom merom :)

samo sto bi najpametnija stvar bila da se prvo svi crnogorci poskidaju sa funkcija u zemlji i vrate nazad u svoju brdovitu domovinu, da se ne bi uznemiravali ovim stresnim zivotom u srbiji,pa onda sve studente tretirati ko strance (sto i jeste) a onda mozda i uvesti vize,cisto da bi ste nam udarili kontru pa da se ne opterećujete poganim srpskim paradajz turistima na vasoj lijepoj ekoloskoj obali nego da vam ostanu sve fini nijemci,rusi i ostali cesi :D

:(
:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

ma naravno da ima,al je ovaj sto ga ponosno drzis u profilu izgleda doktorirao na istom [/B]

a nemój tako suśede, ja se ucím samo svjetskim jezicima :(

Kada ga sud osudi za ovo što ti pričaš, onda možemo o tome. Za sad, on je nevin, dok se ne dokaže suprotno.
A baš je imalo efekta to što je naš ambasador proćeran, a sad Tadić ne može da iščeka da dođe novi ambasador. Pokušava da stekne jeftine političke poene kod blaže patriotski orijentisanih glasača.
Ja kažem, ako vi proćerate naše (mada se to neće desiti), očekujte da vi pošaljemo vaše u njihovu domovinu.

A, dobro je, treba se učiti svjetskim jezicima, još ako je to jezik jedne suśedne države... :ok::mrgreen:

Kada ga sud osudi za ovo što ti pričaš, onda možemo o tome. Za sad, on je nevin, dok se ne dokaže suprotno.
A baš je imalo efekta to što je naš ambasador proćeran, a sad Tadić ne može da iščeka da dođe novi ambasador. Pokušava da stekne jeftine političke poene kod blaže patriotski orijentisanih glasača.
Ja kažem, ako vi proćerate naše (mada se to neće desiti), očekujte da vi pošaljemo vaše u njihovu domovinu.

A, dobro je, treba se učiti svjetskim jezicima, još ako je to jezik jedne suśedne države... :ok::mrgreen:

cek a Mladic i Sloba su krivi za zlocine

cek a Mladic i Sloba su krivi za zlocine

Sloba nije zvanično okrivljen.
Mladić je sam sebe proglasio krivim time što se krije evo 15 godina, a zvanična odluka koja dokazuje njegovu krivicu ne postoji. Mi možemo da govorimo o tome da ja mislim da on jeste zločin, a ti misliš da nije, ali ne postoji zvanična presuda koja bi govorila u korist meni ili tebi, samo optužnica od koje on bježi.

to je taj robovski mentalitet..............tuzi, cinkari, drukaj..........samo da izvices neku korist za sebe i da porastes u gazdinim ocima.......................lajne obicne.

Zaista, dugo vremena otkad sam došao na forum, nijesam prijavljivao postove, ali, otkad su uvedena nova Tabova pravila, počeo sam, i od tada prijavljujem svaki uvrjedljiv post, i vidio sam da od toga ima koristi. Korisnici su kažnjeni a postovi izbrisani

Sloba nije zvanično okrivljen.
Mladić je sam sebe proglasio krivim time što se krije evo 15 godina, a zvanična odluka koja dokazuje njegovu krivicu ne postoji. Mi možemo da govorimo o tome da ja mislim da on jeste zločin, a ti misliš da nije, ali ne postoji zvanična presuda koja bi govorila u korist meni ili tebi, samo optužnica od koje on bježi.

znaci nije kriv dok se ne dokaze suprotno

Oprosti ali govoris neistine:
Demografski okvir Crne Gore se može pratiti od 1909. godine kada je Kneževina Crna Gora obavila svoj prvi popis stanovništva po religijskoj pripadnosti i meternjem jeziku: UKUPNO stanovnika: 317.856 od toga pravoslavnih srpskih hrišćana 94,38% i nešto muslimana, dok je po maternjem jeziku bilo 95% onih kojima je srpski bio maternji jezik, a u većem broju je bilo i stanovništva sa albanskim jezikom kao maternjim. Smatra se da je tadašlji broj stanovnika bio precenjen i procenjen je na oko 220.000.
popis stanovništva 1921. godine (tad je Crna Gora bila deo Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca)'

UKUPNO stanovnika: 249.238 od toga Srba 231.686 ili 92,96% dok su Albanci činili najbrojniju nacionalnu manjinu. Po regionima je etnička struktura bila sledeća: Za okruge Andrijevica, Bar, Kolašin, Nikšić, Podgorica i Cetinje je popisan broj stanovnika od 199.227 stanovnika od kojih Srba 181.989 ili 91,35%, a Albanaca 16.838 ili 8,45%. Za okruge Stare Srbije (Berane i Bijelo Polje) je popisan broj stanovnika od 23.864 u Beranu od kojih je Srba bilo 23.561 ili 98,73%, i u Bijelom Polju 26.147 stanovnika od kojih Srba 26.136 ili čak 99,96%.
popis stanovništva 1931. godine u Zetskoj banovini:

UKUPNO stanovnika: 360.044 po religiji je bilo Pravoslavaca 272.702, Muslimana 61.038 i Katolika 26.070. po meternjem jeziku struktura je bila sledeća sa srpskim, hrvatskim ili slovenačkim jezikom kao maternjim je bilo 339.955 stanovnika, a sa albanskim 18.098.
popis stanovništva 1948. godine:

UKUPNO stanovnika:377.189 Crnogorci: 342.009 (90,67%) Albanci: 19.425 (5,15%) Hrvati: 6.808 (1,8%) Srbi: 6.707 (1,78%)

dakle tzv. crnogorci se prvi put pojavljuju 1948.
Nemoj lagati za svog djeda, i sam znas da je bio Srbin i da se u grobu okrece zbog svog unuka koji je pljunuo na cast, cojstvo, tradiciju i postenje svoje porodice.

koje naše? :hahaha: mislim ko da pricamo o luksemburgu a ne crnoj gori,pa da gomila naših tamo iskreno želi da živi zbog blagostanja i ko da vama pola zemlje ne živi po srbiji....joj,sto je lepo kad neko sebe laže,a? :D

nego reci mi, ko će da sudi milU?neki njegov sudija kum,prijatelj,poslovni partner? :zper: sto ga ne pošaljete negde preko jadrana da mu sude :zper: ili još bolje u neku stvarno ozbiljnu zemlju :) ajde leba ti,ko priča o ozbiljnom suđenju u državi gde su glavni odnosi među ljudima i dalje po plemenskoj osnovi :)))) nego milO kako je krenuo, još malo će se proglasiti za cara crne gore,pa će da vas jaše dok je živ :)))))

Back