Đukanović: Kopaće se, nego šta će

U Dragincu su nacisti 1941. godine streljali 2677 ljudi od 6 do 76 godina. Streljanja je bilo i u Jarebicama, Gornjim Negeljicama, Zavlaki... ali je taj narod nekako preziveo i teskom se mukom obnovio.
Preziveo je narod Podrinja Hitlera, ali kako stvari stoje nece preziveti ove SNSovce iz "Srpskog Sveta".
Zato, NE rudarenju u Srbiji!
NE, fasisitima i trovacima na vlasti!

Jadarit nikad nije stao. Eksploatacija počinje krajem godine. Tada ce biti i zavrsen auto put do Loznice. Svi seoski putevi oko Jadarita su asfaltirani za potrebe Jadarita i kamiona. Mnogo je stranaca u Loznici. Kineza najvise. Tu su i rusi. Ima migranata dosta koji se prebacuju na zapad. Što se tiče ekologije definitivno postoji otpad koji ne znam gde ce se skladistiti. a i sam proces razdvajanja rude... onog belog od crnog je upitan kako se to radi.
1719748983187.png

Poslednja izmena:

Vučić: Oko priče o litijumu kriju se određene zapadne službe koje žele da spreče brzi napredak Srbije​

FoNetdanas 11:59
nedeljice
foto BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se oko priče o litijumu kriju određene zapadne službe koje žele da spreče brzi napredak Srbije, ali dodaje da tog projekta ne može biti ako ne zadovoljava ekološke standarde.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se oko priče o litijumu kriju određene zapadne službe koje žele da spreče brzi napredak Srbije, ali i dodao da tog projekta ne može biti ako ne zadovoljava ekološke standarde.
Tako su neverovatno lukavo odigrali i bio sam slep oko očiju, jednostavno nisam video, rekao je Vučić na TV Prva oko eksploatacije litijuma.
Neverovatnom šahovskom minijaturom, koju nisam video, a sprečio bih i vladu i Anu (Brnabić), objasnio je Vučić o odluci Vlade Srbije da se zaustavi projekat u dolini Jadra.

Vučić je naglasio da se radi „o najprljavijoj minijaturi najmanje dve zapadne službe, čiji je cilj da spreče ubrzani napredak i razvoj srpske države“.

On je rekao da mu „ne pada napamet da izgubimo još četiri ili pet godina zbog neznalica i zlonamernih ljudi“.
„Imam još tri godine mandata. Hoću da to ostane zapamćeno po najvećem rastu i uspehu Srbije kao što već jeste, a želim da bude još više i uspešnije. Želim da plate budu 1.400 evra, da penzije budu preko 650 evra, želim da imamo najveći rast“, rekao je on.
Vučić je naveo da očekuje da će „okupiti najveće svetske lidere po tom pitanju zato što je litijum budućnost“.
On je rekao da se pre neko veče 1.900 ljudi skupilo u Loznici protiv tog projekta, „da osvetle mrak“, a to su učinili litijumskim baterijama iz mobilnih telefona.

Vučić je istakao da „moramo da se fokusiramo na ekonomiju“ i dodao da je procena da je stopa rasta „u drugom kvartalu 4,2 odsto ili 4,3 odsto, što znači rast u polugodištu od 4,5 odsto“.
„Za šest meseci bićemo prva ili druga zemlja u Evropi po stopi rasta“, istakao je Vučić.
On je rekao da „moramo jače da guramo građevinu, veštačku inteligenciju, dalje da nastavimo sa reindustrijalizacijom“.
„Neću se smiriti dok sve ne uradimo što smo obećali za 2027. godinu“, rekao je Vučić.

"Zamolio bih sve one koji su protiv eksploatacije litijuma, a to su apsolutni veleizdajnici Srbije,
botina aljeka siftara koji je prodao kosovo, sta radi? zamenjuje teze
driblaju ovaj narod već 12 godina etiketama veleizdajnika koje lepe svima koji se ne slažu sa njima...
aljek siftar dao kosovo svom pobratimu kurtiju da mu zauzvrat daje autobuse za dovozenje glasaca, i sad neko drugi veleizdajnik

Kopaces ti u zatvoru krompir debilu advokatski.
Ne bih ja zatvor za njega, nego blokada, voli covek blokadu.....
to je jedan zanimljiv mehanizam, on sedi a 1,5m daleko od njega je bokal vode i peceno prase , ali je blokiran da dohvati....
Blokada se ukida ako u roku od 24h, kao svaki dobar SNS pokaze da moze da radi 23h i 55 min.moze i prepisivanje jedne iste recenice, ja volim Vucica......necemo Kolubara standard 55h...mnogo je..

Da ne mislite da sam previse strog, ja sam cesto ostajao u racunskom kad sam proijektovao antene ili analizirao sisteme, i po 40h, a rekord mi je 72h...manje vise, malo vise...i tad sam dobio lakat u rebra od neke bakice koja hoce da udje pre mene u prazan tramvaj....i to jak udarac i pozeleo sam da je razvalim, tj da je samo odgurnem rukom a to bi je prosulo verovatno za sva vremena...i tad sam ukinuo Vucic metodu rada od 24+ sata i vise...Ne smem da rizikujem u BG gde me zbog praznog tramvaja babac nabada zestoko laktom...

Idu oni bahato na tu temu, napredno se osilili. Ne znaju da će na njoj zube da polome. Njihov izbor ;)
Zaebano je to.....bukvalno moze da se desi da svako ko se upeca ne ispliva....
vucic misli da je zasticen krimosima i svojom BIA , pa dojavili su mu za cg krimose...
Ali nesto se ja ne bih igrao te igrice iako je platio verovatno sta treba i kome treba...
Ali tek sad se vidi prednost kad imas glup narod, koliko je bezbednije za vlast....
Milina....dok glupak ukapira da je sposoban da nekog povredi , svi oko njega su vec ukapirali....

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se oko priče o litijumu kriju određene zapadne službe koje žele da spreče brzi napredak Srbije, ali dodaje da tog projekta ne može biti ako ne zadovoljava ekološke standarde.
tako kada postavis tekst ljudi ne znaju ni kog smajlija da ti zakace, jel si ti za ili si protiv, jel lobiras ili si ironican

postavi i svoje misljenje, makar nagovesti na cijoj si strani, da sutra kada prigusti ne bude, nisam ja, kunem se... mislim nije to posteno da aljek pljuje neke zapadne zemlje,a nece da kaze koje su, da mu ne skresemo krilca

Back