Quantcast

ĐUKANOVIĆ BRUTALNO PRETI SPC! OBNOVIĆEMO AUTOKEFALNOST CRNOGORSKE CRKVE i ispraviti istorijsku nepravdu!

jos_1_5ak

Domaćin
Poruka
4.852
Ovo su oni neoliberalni dzihadisti a takvi su najgori , gori i od verskih fanatika.

Inace sto se tice ove na keca se vidi da je glupa ko racku , zavrsila mozda koju godinu nekog tamo privatnog Sega Mega univerziteta i usla u politiku preko stranke ili kreveta , mogu misliti koga ona savetuje i kako ga savetuje.............i tesko da ima ikog ko ovu shvata iole ozbiljno.
 

sirmijum

Poznat
Banovan
Poruka
9.607
да је државе као што није , већ би био направљен списак кур-вине фамилије до 3 . колена који живе у Србији и онако на ситно би почело ебуцкање у глооаву .......и тако са свим који нешто прде против државе
 

S1MCRO

Iskusan
Poruka
6.298
Ne bih se bavio političkom stranom cele priče, ali mi je zanimljiva te ateistička mržnja prema vernicima, Crkvi, verskim objektima i običajima. Nikad nisam video da vernici napadaju ateiste, ismevaju ih, pozivaju na njihovo prisilno krštavanje, prete mučenjem u Paklu i sl.

Ali zato ateisti smaraju sve u šesnaest.
 

Тихи

Stara legenda
Poruka
97.492
Да ли је истина да је једини верски објекат, а који је био у власништву државе Црне Горе до 1918. године – капела у болници на Цетињу?

Da istina je. Vladika Amfilohije ima dokument iz 1919.

Crnu Goru kao drzavu je napravila SPC. Preko 100 godina Crnom Gorom su vladale vladike SPC .

A vrhunac paradoksa je sada da nova bezboznicka mafija na vlasti zeli da unisti SPC , i oduzme joj sve sto ima u ime Crne Gore.

Preci im se u grobu prevrcu
 

pustos

Poznat
Poruka
8.756
Savjetnica u ambasadi Crne Gore: Zapalila bih hram SPC u PodgoriciSavjetnica u ambasadi Crne Gore: Zapalila bih hram SPC u Podgorici
Foto: Facebook | Savjetnica u ambasadi Crne Gore: Zapalila bih hram SPC u Podgorici
Tanjug 17.06.2019 13:23


PODGORICA - Diplomatska predstavnica Crne Gore u Ambasadi u Turskoj, Mirna Nikčević, napisala je na svom Facebook nalogu povodom Trojčindanskog Sabora koji je održan pred Hramom Hristovog vaskrsenja u Podgorici, da bi zapalila taj hram i "sva goveda tamo".Nikčević, inače savjetnica crnogorskog ambasadora u Ankari, raspravljala je na toj društvenoj mreži o Trojčindanskom saboru i ljudima koji su prisustvovali saboru u Podgorici, i napisala:
"Iskreno, zapalila bih taj Sram i sva goveda tamo".
U odgovoru na primjedbu izvjesne Irene da je bila u manastiru Dajbabe, Nikčević ogovara da je što se tiče Dajbaba, išla tamo, kako kaže, da se zaj****a sa popovima mrznim…, i poručuje sagovornici: "Odluči se, ili si za tekovine liberala ili koljača primitivnih".

Sabor je, inače, sazvan u subotu u znak protesta zbog najavljenog oduzimanja imovine, odnosno hramova, Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.
Iz Ministarstva je saopšteno da stavovi i komentari Mirne Nikčević savjetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari, iznijeti na ličnom profilu na društvenoj mreži Facebook u prepisci sa prijateljima ni na koji način ne odražavaju stavove ovog ministarstva, niti države Crne Gore.
Ministarstvo je najavilo da će preduzeti potrebne mere kako bi ubuduće spriječilo ovakvu vrstu oglašavanja diplomata i drugih zaposlenih, kako na radu u Crnoj Gori, tako i u diplomatsko-konzularnim predstavništvima zemlje.
Na Facebook Mirna Nikčević i dalje vodi raspravu sa onima koji je napadaju zbog objave vezane za Trojčidanski sabor, pri čemu ona, njeni pristalice sa jedne strane i oponenti s druge, razmjenjuju brojne uvrede.
Objava o spaljivanju hrama obrisana je sa Facebook stranice Mirne Nikčević.
Polako se pravi pritisak da se razdvoje CG i Srbi.
 

radeta62

Buduća legenda
Poruka
25.691
да је државе као што није , већ би био направљен списак кур-вине фамилије до 3 . колена који живе у Србији и онако на ситно би почело ебуцкање у глооаву .......и тако са свим који нешто прде против државе
Mi smo srbi nismo Milovi montepingvini.....zato nas i mrze sto smo ljudi u odnosu na komsije.
 
Top