- Poruka
- 76.576
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Поломиће их Ђука!
Ђука је Јунак!Херојство, без узора !![]()
Ne znam sta je smesno vasi radikali pobili pola Srbije.
Ne znam sta je smesno vasi radikali pobili pola Srbije.
Ово је тешко таргетирање и етикетирање великог дела сопственог народа. Тако се само ствара мржња и раскол у народу. То нимало није добро.Ne znam sta je smesno vasi radikali pobili pola Srbije.
Ја нисам позивао на грађански рат, као ти.Дудуле не капира да је насилник, који изазива веће насиље...
Kriminalci nisu moj narod.Ово је тешко таргетирање и етикетирање великог дела сопственог народа. Тако се само ствара мржња и раскол у народу. То нимало није добро.
autorska
Juče gledam onaj cirkus iz Skupštine.. ok cela država nam je cirkus pa ne vidim razlog ni da skupština bude drugačija.. tu su neka naguravanja, psovanje majke, pljuvanja.. i sad u kadar pravo niotkuda upada prva pesnica SNS krda Đuka Bizon.. mlatara onim rukama ko tetreb, tačno se vidi da se nikad nije tukao tj da su ga u školi tukli, maltretirrali i nabijali mu komplekse ..
u tom SNS krdu izgleda da su jedina dva prava muškarca Ana Brnabić i bivši huligan sa severne šipke, psihopata Vučić.. lik se javno hvalio da se tukao po Zagrebu..naravno, slagao je ko uostalom i sve ostalo.. sve neke tetkice ..
Tuca gde nema masnica, krvi, otoka nije tuca, nego cirkus i pozicije i tzv opozicije.
Ja nisam naprednjak a pošto sam neutralan vidim da sva kapitalna sranja na adresu SNS-a prave preleteli DS-ovci, koliko vidim radikali u SNS-u su superJa nisam opozicija, hoću da radim i bunim se za sve i svašta. Rešenje dragi naprednjaci?I dobro što nisu dozvolili prosvetnim sindikatima da prisustvuju sednici skupštine, mi ne umemo da se bijemo, nas samo biju
![]()