Đuka ne zna da se bije

Србија данас: На насловним странама штампе НИ ЈЕДНА једина вест о хапшењу директора ГСП Нови Сад у оквиру међународне истраге шверца кокаина из Јужне Америке?! Наставак седнице Скупштине најављује као да је реч о филму "Обрачун код ОК корала". А главна тема - односи у опозицији

20241127_114348.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha:

autorska
Juče gledam onaj cirkus iz Skupštine.. ok cela država nam je cirkus pa ne vidim razlog ni da skupština bude drugačija.. tu su neka naguravanja, psovanje majke, pljuvanja.. i sad u kadar pravo niotkuda upada prva pesnica SNS krda Đuka Bizon.. mlatara onim rukama ko tetreb, tačno se vidi da se nikad nije tukao tj da su ga u školi tukli, maltretirrali i nabijali mu komplekse ..
u tom SNS krdu izgleda da su jedina dva prava muškarca Ana Brnabić i bivši huligan sa severne šipke, psihopata Vučić.. lik se javno hvalio da se tukao po Zagrebu..naravno, slagao je ko uostalom i sve ostalo.. sve neke tetkice ..

Дај*уз да будем! Чланску карту да добијем и бог да ме види.

Sve znamo, policajci sadisti koji su tukli Iliju Kostića odmah treba da budu uhapšeni!Bez ikakve sumnje, policajac Nikola Krunić je bio jedna od pet osoba, koja su se našle u prostoriji kad su pretukli Iliju Kostića. Trojica su gledala, dvojica su tukla. Pozivam tužilaštvo da odmah privede Nikolu Krunića koji je bio tamo i postavljam pitanje Nikoli, da li je tukao Iliju ili je samo bio tamo i posmatrao? Ukoliko on nije tukao, a verujem da nije, opet je saučesnik i mora da potvrde ono što svi znamo. Izađi Nikola i iznesi sve tužiocu inače će ti teško bilo ko pomoći!Znamo da su Drmanac, načelnik kriminalističke policije, i načelnik policije Radonjić, dva najznačajnija čoveka u policiju, ušli u prostoriju i počeli sadistički da vrše torturu nad Ilijom, da ga šamaraju, udaraju i na kraju da mu zadaju teške telesne povrede! Ovo nije prvi put za ove sadiste. Drmanac je na protestu 2020. tukao dete sa smetnjama u razvoju, dok je Radonjić sa Drmancem prebio i vršio torturu nad Uroševićem 2017. Oni su osuđeni za to delo na sramno male kazne, pored toga ostali su da rade u policiji i postali dva najbitnija čoveka u policiji u Novom Sadu!Mi nećemo ćutati i ovo hitno istog trenutka mora da se rešava, imate 24h da ih uhapsite!Nikola Krunić mora biti priveden kao svedok i saučesnik, a Drmanac i Radonjić sledeći! Ne sme se nikako skrivati još jedan zločin, Novi Sad je poslednje tri nedelje poprište takvog nasilja, korupcije i kriminala da će zločini koji se dešavaju ostaviti dubok krvav trag na svima nama.

jedino u vučićevoj oskarovoj srbiji može da se desi da načelnici policije sa platom od 150.000 dinara žive u vilama od par miliona evra...toliko je policija povezana sa kriminalcma i nardko dilerima da to nema ni ujednoj drugoj zemlji praktično su se umrežili i svi rade za oskara da se sa čuva sadašnji mafijaški sistem

Usvajaju se zakoni bez rasprave, privode borci za slobodu, državni službenici diluju drogu, kupuju stanovi sa parama tetke iz Kanada, Oskar samo pozove krimose i sve rešeno, garderoba iz fundusa, vina iz jajinaca, diplome bez škole, pare bez rada, mržnja uz zadruge

Ja nisam opozicija, hoću da radim i bunim se za sve i svašta. Rešenje dragi naprednjaci? :p I dobro što nisu dozvolili prosvetnim sindikatima da prisustvuju sednici skupštine, mi ne umemo da se bijemo, nas samo biju :mrgreen:
Ja nisam naprednjak a pošto sam neutralan vidim da sva kapitalna sranja na adresu SNS-a prave preleteli DS-ovci, koliko vidim radikali u SNS-u su super

Back