Đuka ne zna da se bije

Vučić se hvali sinoć da mu je rejting sada veći nego pre tragedije u NS. Ruke su im krvave, ali njemu ni sa glavom nešto ozbiljno nije u redu

Dačić u žalosti, ali ima volje i vremena za gostovanje na Pinku i ponovne pretnje učesnicima protesta.
Nema vremena da se pozabavi odgovornošću za brutalno policijsko prebijanje 74-godišnjaka u policijskoj stanici u Novom Sadu.

Vučić se hvali sinoć da mu je rejting sada veći nego pre tragedije u NS. Ruke su im krvave, ali njemu ni sa glavom nešto ozbiljno nije u redu

Dačić u žalosti, ali ima volje i vremena za gostovanje na Pinku i ponovne pretnje učesnicima protesta.
Nema vremena da se pozabavi odgovornošću za brutalno policijsko prebijanje 74-godišnjaka u policijskoj stanici u Novom Sadu.
Da li si to tek sad ukapirao? Covek ima mnogo dijagnoza, ali nema institucije koja bi ga zatvorila.

autorska
Juče gledam onaj cirkus iz Skupštine.. ok cela država nam je cirkus pa ne vidim razlog ni da skupština bude drugačija.. tu su neka naguravanja, psovanje majke, pljuvanja.. i sad u kadar pravo niotkuda upada prva pesnica SNS krda Đuka Bizon.. mlatara onim rukama ko tetreb, tačno se vidi da se nikad nije tukao tj da su ga u školi tukli, maltretirrali i nabijali mu komplekse ..
u tom SNS krdu izgleda da su jedina dva prava muškarca Ana Brnabić i bivši huligan sa severne šipke, psihopata Vučić.. lik se javno hvalio da se tukao po Zagrebu..naravno, slagao je ko uostalom i sve ostalo.. sve neke tetkice ..
Al gledao sam bizona jedno 10 puta i svaki put sam se smejao

Poslednja izmena:
Jasno je sa snimka da nije hteo zaista da se bije, da ne bi ispalo "na veliko". Vidi se da vlada sobom.

Preterujete u svemu pa i u ovome, a ovo juce nije bilo potrebno bas nikome, i jedna je smejurija i gadost od parlamenta.

Brnabicka je kriva, ali se bes ovako ne izrazava, nego ili se "tepaj" kako treba, ili odustani.

Vazan mu je rejting **** ga rejting zbog njega i njegove mafije su ljudi ubijeni.

AH ta ujdurma je toliko imbecilna. Ne znaš koji su gori, veći prostaci. Jedino im je važno das e uguraju u stolice i laprdaju, vrište, psuju. Neki i skiče. Mislim da je ovo najgori parlament u istoriji Srbije. Bilo je svega ali toliko prostakluka, jadnosti nikad.
Ne znaš koji su odvratniji.

Prošlo je vreme ispiranja mozga, narod je izapran i mislim daje vreme da sada Vučko pokrene i kulturnu revoluciju i odstrani sav taj ološ koji se oko njega nakupio.

AH ta ujdurma je toliko imbecilna. Ne znaš koji su gori, veći prostaci. Jedino im je važno das e uguraju u stolice i laprdaju, vrište, psuju. Neki i skiče. Mislim da je ovo najgori parlament u istoriji Srbije. Bilo je svega ali toliko prostakluka, jadnosti nikad.
Ne znaš koji su odvratniji.

Prošlo je vreme ispiranja mozga, narod je izapran i mislim daje vreme da sada Vučko pokrene i kulturnu revoluciju i odstrani sav taj ološ koji se oko njega nakupio.
Samo falio Seselj od 180 kila da ga iznose.

trava ne raste posle bizona.png

Sine Dejane,to su poremećeni ljudi,od novca i moći.Ti imaš nekog lokalnog biznismencica koji posle kupovine mečke pomisli da je glavni,a možeš da zamisliš ove kabadahije koji su krvavi od glave do pete

On stvarno advokat?
Све се може у Вучићевој Србији.
Он ће следеће Године да буде и Доктор..
као Синиша Мали,Шапић..и разноразни "Доктори" који постоје како би имсе дигао Коефицијент месечних Примања на име "Доктората".

Back