Ђорђеску: Одлука Уставног суда Румуније да поништи резултате избора је озваничени пуч

Pa o kojim onda *ovim malverzacijama* pises? ... Ako sad kazes da i ne znas sta je navedeno u dokumentima?

Ti si onda isti kao one babe zaljubljene u Vucica koje *znaju* da je istina da Solak (Djilas, Cuta, Milos *Francuz*,...) stvarno da zeli da ubije Vucica (ili Danila, nastavi niz...) cim je to rekao Pink (ili Informer)
Verujem rumunskom sudu da je bilo prevare, ne analiticarima sa vucicevih televizija… A i sve te babe bi sigurno bile na tvojoj strani, budimo realni i one nebo verovale “eurosatanistima”…

Да те неко назове неваспитаном мизантропним сировином која дехуманизује Србе због неприпадности КГб идеолошкој секти, питање је да ли би те увредио истином или лажима...

Živeo Predsednik Putin!

Srbija je za Putina! z:lol:

Srbija je za Đorđeskua!

Не може у ЕУ да се буде за Русију, ако имаш излаз на Средоземље... Неће нико нову Украјну...

Биће забрањен руссјак, као и све проРуске саботерске партије, ако је памети код ЕУ дебила у администрацији...

Rusija Srbija nećemo sa EU satanistima

Није само то... Неко унутар Владе (вероватно из полиције) је хаковао бирачке спискове, да странци из Молдавије, ван спискова уђу на њега у великом броју...

Класичне СНС форице са Додиковим фантомима, и сад ће руссјак и крив и дужан да попије бан на политику јер су ти фантоми за њега махом "гласали"...

Lažeš. Strašno lažeš.

Kako te *dehumanizujem* kad sam te nazvao humanoidom???

Samo sam napisao da sam nevidjeno srecan jer ne moram da u realnom zivotu imam dodira sa takvima (ali da je dobro i sto ovde imam priliku da, citajuci tvoje, *genijalstine* ne zaboravim sta sve postoji na ovom svetu)
Хуманоид може бити и мајмун...

То си и инсинуирао између редова злобом...

Русија је сатанизам

Svako ko je za NATO je neprijatelj Pravoslavlja

1000003239.jpg

Rusija je majka i duša

Nema boljih pravoslavaca od Rusa

Lažemo, prijatelju demokratije…

Naravno da lažete.

Ukidanje izbora dan pred glasanje je skandal koji se nikad nigde nije desio.

Ko god to podržava on je neprijatelj demokratije.

Za tebe ko muslimana to i nije čudno jer si ti džihadista i podržavaš HTS tj Al Kaidu.

Лажеш чим зинеш

Živeo Predsednik Putin!

Živeo Predsednik Đorđesku!

Nek crknu neprijatelji pravoslavlja!

Zajedno sa Rusima i braćom pravoslavnom Rumunima oslobodićemo Rumuniju okupacije NATO satanista i ujedinićemo se u jednu pravoslavnu imperiju od Jadrana do Vladivostoka

Nikada nas nećete slomiti neprijatelji pravoslavlja!!! NIKADA

ma njemu je to zaostalo od dimitrija ljotica, nato naci, isto je u njegovoj kvislinskoj glavi, zilot ravnozemljas

nije on zilot nema sanse

lazno se predstavlja da ogadi ljudima pravoslavlje

ocito je ovde po zadatku i placen od sorosa

Kolege @kiriku1 i @SajaBg, kako je to moguće pokrasti izbore ako nisi na vlasti?
pa jel su demorats razbijeni sada od trampa?
samo uzmes sto glupljeg kandidata, kandidatkinju kao sto je kamala, i narod mora da ukapira da ne glasa za nju

Back