Ђорђеску: Одлука Уставног суда Румуније да поништи резултате избора је озваничени пуч

Не може у ЕУ да се буде за Русију, ако имаш излаз на Средоземље... Неће нико нову Украјну...

Биће забрањен руссјак, као и све проРуске саботерске партије, ако је памети код ЕУ дебила у администрацији...

Mnogi političari preuveličavaju i lažu tokom kampanje širom sveta. Zapravo to rade gotovo svi. Medjutim samo u Rumuniji su se setili da je to dovoljno za poništavanje izbora.
Није само то... Неко унутар Владе (вероватно из полиције) је хаковао бирачке спискове, да странци из Молдавије, ван спискова уђу на њега у великом броју...

Класичне СНС форице са Додиковим фантомима, и сад ће руссјак и крив и дужан да попије бан на политику јер су ти фантоми за њега махом "гласали"...

Malverzacije od strane opozicionog kandidata? Kao kad bi u Srbiji došlo do drugog kruga i Vučićev sud poništi prvi krug.
Па наши избори су одавно за поништавање, не знам шта те буни...

Ne pratim njihove izbore ali ima smisla. Rusija se satire od propagande po Evropi. To možeš da vidiš i po ovom forumu gde postoji najezda "zapad propada" tema i glorifikacija Rusije. Sad su i Takera angažovali. Prosto nalaze načine da buše i zloupotrebljavaju zapadnu medijsku slobodu. I prilično su vešti u tome.
Једини лек за њих је забрана Путинових партија, и депортације тих политичара у земље ван ЕУ... Тамо треба да воде своју кампању, а не у демократији...

Ко неће ЕУ, не треба ни да живи у њој, ако гласа против ње...

Bar umeju da saberu glasove tako da bude 100%
U Rusiji ni to:

Pogledajte prilog 1654123

Samo što tamo niko nije smeo ništa ni da pita.
Procene pre zvaničnih rezultata. I kakve veze ovo ima sa Rusijom? Neophodno je učešće kandidata vladajuće partije u drugom krugu?

Šta je ovo sko ne izborna pljaćka. U EU, tako nešto “nije moguće”, naravno…

Ja sam za to da Srbija ne udje u EU i NATO zato sto znam da većina ljudi ovde prezire EU i NATO… A u Rumuniji je situacija drugačija, tamo većina jeste za EU i NATO i zato po istom principu jesam za to na Rumunija bude u EU i NATO… To je prosto volja većine… I svaku volju većine u Rumuniji ću podrzati. Ali da bi znao šta je većina u Rumuniji neću pitati televiziju Željka Mitrovica već sud u Rumuniji…
Sud je dobar ako sudi onako kako ti hoćeš, i obrnuto?

glasaju protiv eu , ne zele u eu, nece ni ziveti u eu , nihovo pravo da ne zele biti u drustvo sa pocvarenom birocratijom iz brisela

Ovo je najludja (najzlokobnija) recenica koju sam ikad procitao ovde - to bi znacilo da NEMA NIKAD nikakve promene bilo kakvog zatecenog stanja (kakvo god ono bilo i sta god gradjani te zajednice mislili o njemu)???

Toplotna smrt vasione

Poslednja izmena:
Ovo je najludja rfecenica koju sam ikad procitao ovde - to bi znacilo da NEMA NIKAD nikakve promene bilo kakvog zatecenog stanja (kakvo god ono bilo i sta god gradjani te zajednice mislili o njemu)???

Toplotna smrt vasione
Нема демократије за саботере и лопове...

Ако ти смета ЕУ, сметаш и ти њој... Тако је, како је, свако у свој блок

Нема демократије за саботере и лопове...

Ако ти смета ЕУ, сметаш и ти њој... Тако је, како је, свако у свој блок
Nemam nikakav odgovor na ovako nesto u kontekstu teme na kojoj pisemo...

Ali, mogu da (namerno) malo iskocim iz teme i da kazem da sam vrlo srecan sto u pravom zivotu nemam dodira sa humanoidima koji bi ti bili slicni (dobro je sto sam ovde da me podsetis da postojite)

Sud je naveo da su dobili na uvid obaveštajne podatke, sa kojih je za njih skinuta oznaka tajnosti i sad treba da ih ja znam?
Valjda treba da znas na osnovu cega imas stav kakav imas (ili mislis da je nesto sto je *sud odlucio*, samim tim, neupitno i kad se radi o pitanjima volje biraca )

Je l hoces da te podsetim na neke odluke Ustavnog suda u Srbiji a koje se ticu *visoke politike*?

glasaju protiv eu , ne zele u eu, nece ni ziveti u eu , nihovo pravo da ne zele biti u drustvo sa pocvarenom birocratijom iz brisela
Већ су ти људи у ЕУ...

Како мислиш да не желе живети у њој, кад већ живе у њој?

Ако не желе живети у њој, морају да иду из ње они лично, а не целу државу да изопштавају из Европе у којој развијају своју државу...

Дакле, мора забрана тих русташких политичких шизофренија, или да се ти ботови депортују ван ЕУ...

Чини се да је ово под један прихватљивије за све, јер би се смањила тензија и ботови упутили на конструктивно бављење политиком....

Valjda treba da znas na osnovu cega imas stav kakav imas (ili mislis da je nesto sto je *sud odlucio*, samim tim, neupitno i kad se radi o pitanjima volje biraca )
Pobogu čoveče pa ti da bi kupio ujutru hleb moraš da imaš stav da nije otrovan… Za sve ti treba neka vera… Ja više verujem rumunskom sudu nego Maricevim i Mitrovicevim analiticarima… Jer ja da imam uvid u te dokumente nikako ne mogu…

Nemam nikakav odgovor na ovako nesto u kontekstu teme na kojoj pisemo...

Ali, mogu da (namerno) malo iskocim iz teme i da kazem da sam vrlo srecan sto u pravom zivotu nemam dodira sa humanoidima koji bi ti bili slicni (dobro je sto sam ovde da me podsetis da postojite)
Реално, ако живиш ван ЕУ, ту ти је и место, јер дехуманизујеш поборнике интеграција по русташки

Rumunija: Pretresaju stanove i traže nelegalni novac iz kampanje za predsjedničke izbore​

Admin Send an email4 sata
djordjesku-780x470.jpg
FOTO: ROBERT GHEMENT/EPA

Rumunski tužioci naredili su danas pretres nekoliko objekata u okviru istrage mogućeg nelegalnog finansiranja predsjedničkih izbora u Rumuniji, dan nakon što je Ustavni sud poništio rezultate prvog kruga izbora zbog optužbi da se Rusija navodno miješala u njihovo održavanje.

Tužioci nisu naveli ime kandidata čija je imovina bila predmet pretresa, ali su istakli da su danas obavljena tri pretresa u gradu Brašovu u centralnoj Rumuniji, prenose Nezavisne novine pisanje agencija.

Jer ja da imam uvid u te dokumente nikako ne mogu…
Pa o kojim onda *ovim malverzacijama* pises? ... Ako sad kazes da i ne znas sta je navedeno u dokumentima?

Ti si onda isti kao one babe zaljubljene u Vucica koje *znaju* da je istina da Solak (Djilas, Cuta, Milos *Francuz*,...) zaista zeli da ubije Vucica (ili Danila, nastavi niz...) cim im je to saopstio Pink (ili Informer)

Poslednja izmena:
Presudi o poništavanju glasanja prethodila je odluka Predsjedništva Rumunije da ove sedmice deklasifikuje niz obavještajnih dokumenata u kojima se iznose optužbe protiv Đorđeskua i Rusije, uključujući „masovnu“ promociju na društvenim mrežama i sajber-napade u njegovu korist.

Pretresene su tri kuće u gradu Brašovu povodom korupcije birača, pranja novca i sajber-falsifikata, saopštili su tužioci.

Oni sumnjaju da je bilo i kršenje zakona o zabrani organizacija i simbola fašističke, rasističke i ksenofobne prirode, prenosi N1.rs.

Реално, ако живиш ван ЕУ, ту ти је и место, јер дехуманизујеш поборнике интеграција по русташки
Kako te *dehumanizujem* kad sam te nazvao humanoidom???

Samo sam napisao da sam nevidjeno srecan jer ne moram da u realnom zivotu imam dodira sa takvima (ali da je dobro i sto ovde imam priliku da, citajuci tvoje, *genijalstine* ne zaboravim sta sve postoji na ovom svetu)

Kako te *dehumanizujem* kad sam te nazvao humanoidom???

Samo sam rekao da sam nevidjeno srecan sto ne moram da u realnom zivotu imam dodira sa takvima
Да те неко назове неваспитаном мизантропним сировином која дехуманизује Србе због неприпадности КГб идеолошкој секти, питање је да ли би те увредио истином или лажима...

Back