- Poruka
- 22.671
nisam ni rekao da nije tamo srbija vec da nerazumiju sto pjeva i o cemu ..ebiga sta se može
možda bi treba da pjeva uz simultani prevod![]()
... na ćirilicu.

nisam ni rekao da nije tamo srbija vec da nerazumiju sto pjeva i o cemu ..ebiga sta se može
možda bi treba da pjeva uz simultani prevod![]()
Ne znam koliko je Tompson deklarisani ustaša ili ustaša za pare,ako je ovo drugo...ovaj drugi to ume bolje i ljigaviji je.Razumem da ne voliš njegovu muziku, ali da ga dovodiš u vezu sa Tompsonom, deklarisanim ustašom....e to stvarno ne razumem.
И мајмун....велики неопевани....![]()
![]()
![]()
Mislim da bi trebalo bar jednom da peva pred zvezdinim navijačima.ajde @misoni ..sigurno bi SAM BALASEVIC ..NAPUNIO DINAMOV I ZVEZDIN STADION ...
Mislim da bi trebalo bar jednom da peva pred zvezdinim navijačima.
Da...kod kuće ga ne vole neonacisti, šovinisti i radikali...zabole ga što ga oni ne vole...![]()
Čim je našao 20 000 budala ima i korene.On ne ume da peva.Željko Joksimović jučer pjevao pred 20.000 ljudi u zagrebačkoj Areni.
Mora da i on traži korjene.![]()
Ne vjerujem... da se družio s tobom.![]()
Mislim da bi trebalo bar jednom da peva pred zvezdinim navijačima.
Željko Joksimović jučer pjevao pred 20.000 ljudi u zagrebačkoj Areni.
Mora da i on traži korjene.![]()
Nema problema,samo mislim da bi na Marakani izgubio glasne žice i teško da bi ih više našao.a u cemu je problem mislis da nije ...
Ja stvarno ne razumem po cemu je on toliko poseban .... muzika hmmm nista posebno .... mozda nisam mator kao vecina pa ne vidim taj "sjaj" hahah sto puta je lepse slusati neki rep ili tako nesto od tog njesra
Nije ti ovo gej parada...Ne dirajte mi Djoku. Genije
Pa šta.I ja volim pesme Zvonka Bogdana,ne smrde kao one Balaševićeve.To se Macak folira...
Onomad je ovde pisao kako on obozava Zvonka Bogdana...
Ne dirajte mi Djoku. Genije
Ustaša...![]()
Ja stvarno ne razumem po cemu je on toliko poseban .... muzika hmmm nista posebno .... mozda nisam mator kao vecina pa ne vidim taj "sjaj" hahah sto puta je lepse slusati neki rep ili tako nesto od tog njesra
Pa šta.I ja volim pesme Zvonka Bogdana,ne smrde kao one Balaševićeve.
jel ti to ozbiljno ....ili da budes faca ovde na krstarici..među patriotima ...sta je previse cje previse .....cudi me da vec nije ni eustahije brzic ..nije isto ustasa