Djordje Balesevic gostovao kod kuce

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
da je djordje gostovao kod kuce(Hrvatska) stima fakticki,barem djelomicno.djordje je naime po majci-Hrvat.dok ´je s druge strane,po caletu,tj,dedi,etnicki madjar.njegovo pravo prezime je,balas,kad su pokrajne,srijem,banat i backa, pripojene kraljevini srba,Hrvata i tzv.slovenaca,dedo mu je slavenizirao svoje madjarsko prezime,balas,dodajuci sufiks-ic.to moze zasigurno neki vojvodjanski madjar ovdje i potvrditi..

:super: :super: :super: :worth: :worth: :worth:
Ех....сад ми је лакше.....
а знао сам да толико го.вно не може бити Србин....
Ил Хрват....ил неки подрепак.....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

ETO ME

Aktivan član
Poruka
1.256
Blic - Pre 2 sata i 28 minuta

Popularni novosadski kantautor Đorđe Balašević održao je sinoć spektakularan koncert pred više od 13.000 ljudi u krcatoj splitskoj "Spaladijum areni", a kako navode hrvatski mediji, tokom četvorosatnog koncerta publika je sa Đoletom otpevala sve pesme.

Publika, u kojoj je bilo vernih fanova srednje generacije ali i mnogo mladih koju su znali sve stihove, gromoglasnim aplauzima je pozdravljala svaku pesmu, a Balašević je muku mučio da sakupi sve plišane zečeve koji su doletali na binu.

Danas projekcija filma

Inače, danas će u "Spaladijum areni" biti prikazan i Balaševićev film "Kao rani mraz". "Vidimo se na projekciji. Ko ne dođe, neka se strpi još malo i film normalnim, piratskim kanalima stiže na tržište. Pa zato sam ga i snimio, da ga pogledate!", poručio je Đorđe Balašević.

"Ljudi, to nije moj ćale, to sam ja!", poručio je Đole na početku koncerta šaleći se na svoj račun, a zatim je dodao: "U poslednje vreme najčešće gostujem kod kuće". Uz velike hitove kao što su "Život je more", "Lepa protina kći", "Vasa Ladački", "Boža zvani Pub" i "Jesen stiže dunjo moja", mnogi u publici su i zaplakali, a Balašević i njegov bend "Panonska mornarica" su na kraju nastupa sa scene ispraćeni zaglušujućim ovacijama.

Đoleta 18. decembra očekuje i veliki koncert u zagrebačkoj "Areni" a sve karte su već rasprodate.
Тако је Ђоле,то је наша ВЕлика Србија!!!

al bundy

Legenda
Poruka
63.974
:super: :super: :super: :worth: :worth: :worth:
Ех....сад ми је лакше.....
а знао сам да толико го.вно не може бити Србин....
Ил Хрват....ил неки подрепак.....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ma kakvi , pre rata su se prezivali Balašev , pa su im onda madjarski okupatori promenili prezime u Balaš , pa su oni sami promenili u Balašević da bi izbegli madjarizaciju. Eto dzabe si se obradovao . :(

walter45

Domaćin
Banovan
Poruka
3.883
Ma kakvi , pre rata su se prezivali Balašev , pa su im onda madjarski okupatori promenili prezime u Balaš , pa su oni sami promenili u Balašević da bi izbegli madjarizaciju. Eto dzabe si se obradovao . :(

kakav balasev?balas mu je pravo prezime.100%tno madjarsko ime/prezime.kad je srijem,banat i backa pripala kraljevini Hrvata,srba i slovenaca karadjordjevici uvode dekretom slavinizaciju prezimena.preciznije,nadodavanje sufiksa-ic.i to je to.od madjara,balasa",nastaju slaveni balasevici.onda malo svetosavlja,krsne slave i slicnog vudua i dobissmo glancig nove,srbe balas-evice..

Poslednja izmena:

Lacibg

Buduća legenda
Poruka
26.498
kakav balasev?balas mu je pravo prezime.100%tno madjarsko ime/prezime.kad je srijem,banat i backa pripala kraljevini Hrvata,srba i slovenaca karadjordjevici uvode dekretom slavinizaciju prezimena.preciznije,nadodavanje sufiksa-ic.i to je to.od madjara,balasa",nastaju slaveni balasevici.onda malo svetosavlja,krsne slave i slicnog vudua i dobissmo glancig nove,srbe balas-evice..

Đerđ Balaž :lol: