Ђорђа Мелони спрема закон који ће екологе поставити на место: ко год блокира пут, аутоматски у затвор

Да, одједном је постала Хитлерова праунука.
Али, брига њу, тек сад ће стећи популарност.

Ако 'оће популарнос' нек' се пријави код Жику у #НикадНијеКаснооО :ok:

Не брини се ти, зна Друг Вулин са женама. Рускиње су му фах.
ne lozi se, znamo kako je priveo onu nasu pevaljku, ali pazi koji si covek, svi se secamo da si bio za MI SNAGA NARODA, a sada si nafo izdajnik, kao lozi vas aljek na djordju,
Види се да се заљубила у Предсеника Вучића!
jel ce ona da vas uvede u nafo, ako je aljek op@li u vasim sns vlaznim snovima?

Павић у Скупштини оголио режим: Обаћали сте газдама да спроведете зелену агенду

Greta je od onih zelenih koji su za elektromobile. :per:

A što se tiče Grete, ko je ne zna skupo bi je platio, izgleda kao dete, kad tamo gde dođe Greta tu odmah krene eko-revolucija.
B923EC13-66E2-4EA1-A09A-0CFC79F095AF.jpeg

ПРЕДСЕДНИЦА Савета министара Италијанске Републике Ђорђа Мелони, одлучила је да заустави лажне екологе у њиховом насиљу, а тако што ће њихово дивљање и блокаде путева, као и спречавање полиције у раду, бити кажњавано законски и затворском казном до 2 године.​

Kakav li odgovor sprema Greta Tunberg? Biće zanimljivo…
Слушаћемо мало: „Come osi?!” више пута поновљено с одавно добро увјежбаном мимиком и припадајућим гримасама. :mrgreen:

Јбт... каква бламажа кад је Кинезима поручила да не употребљавају своје традиционалне штапиће за јело како би се тако спасла многобројна стабла... а они јој у одговору препоручили да се врати у основну школу и научи да бамбус (од кога се праве ти штапићи којима једу) није дрво него – трава, те јој савјетовали да своју гузу убудуће брише нечим другим јер се тоалет папир који за ту сврху користи прави управо од дрвећа. :lol:

Poslednja izmena:
Демонстранти ће се суочити са затворском казном до 2 године.
Џаба вам је све ово.

НЕЋЕТЕ КОПАТИ!!!

ovako nesto bi trebalo biti i u srbiji ja sam vec odavno predlagao ovakav zakon na krstarici ima par godina ne moze neko kome se digne ona stvar da terorizira ostatak drustva ako je bilo cime nezadovoljan ili ako oce da blokiraju saobracajnice ti koji to rade da to uredno plate pa kad ih se lupi po dzepu par miliona dolara ili oduzimanjem imovine da se podmire ti racuni onda vise nece blokirati putne pravce i rad drugih ljudi imate pravo protestovati do mile volje ali ne tako da terorisete ostatak drustva sto se tice iskopovanja litijuma ostro sam protiv toga jer kad god nam zapadni fasisti nesto kazu da je dobro za nas odmah znaj da je totalno suprotno da bi nas konacno ostavili na miru mi pod hitno trebamo pozvati rusku i kinesku vojsku da ovde razmesti inter kontinentalne nuklearne rakete

Back