- Poruka
- 83.315
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I još bi bili zahvalni Vučiću za to.Doduše navijači bi ih naučili da zaobilaze stadione, i to sve njih za sva vremena.
Грета је сад заузета својим антисемитским активностима.Kakav li odgovor sprema Greta Tunberg? Biće zanimljivo…
Види се да се заљубила у Предсеника Вучића!
Ћута је србски еколошки пијанац.Ћута, српски је еколошки активиста и политичар.
zasto ga zaharova onda naziva i poredi sa seron stoun?Види се да се заљубила у Предсеника Вучића!
Велики шармер је у питању.
Правда за Гретицу!!Ma ona se ne plaši ‘apsa, ima iskustva. Odranije je bila pro-palestinski orijentisana:
ja ne znam, samo je jasno da je ovo opipavanje pulsa, sns je resila da hapsi kao djordja, cuti i ko ne da jadar, blokira put i sl. automatski 2 godine robije - ja ti lepo kazem da nisi svestan da ulazite u gradjanski rat, rio tintu ne bi bilo prvi put, siftari ce cak da nagrade svog aljeka za svaku eskalacijuЋута је србски еколошки пијанац.
Њу ће шармирати Друг Вулин.zasto ga zaharova onda naziva i poredi sa seron stoun?
И треба да се хапсе они који блокирају путеве, праве нереде и спречавају нормалан живот грађана.ja ne znam, samo je jasno da je ovo opipavanje pulsa, sns je resila da hapsi kao djordja, cuti i ko ne da jadar, blokira put i sl. automatski 2 godine robije - ja ti lepo kazem da nisi svestan da ulazite u gradjanski rat, rio tintu ne bi bilo prvi put, siftari ce cak da nagrade svog aljeka za svaku eskalaciju
on samo narodne pevacice zna... da sarmira sa kokomЊу ће шармирати Друг Вулин.
Vlasnik mini hidroelektrane u pokušaju.Ћута је србски еколошки пијанац.
И треба да се хапсе они који блокирају путеве, праве нереде и спречавају нормалан живот грађана.
Osim ako idu na svesrpski Sabor, gde se bastini srpsko-srpska saradnja i pomirenje.И треба да се хапсе они који блокирају путеве, праве нереде и спречавају нормалан живот грађана.
Ћута је србски еколошки пијанац.
Vidi se po izgledu da mu prija čašica.Vlasnik mini hidroelektrane u pokušaju.
Kad mu je to propalo, propio se jadnik...
sa'cete vi sns-ovci da budete vlasnici mini nuklearki, a ti ces da taksiras sa letecim, posto nemas kicmu kao jaVlasnik mini hidroelektrane u pokušaju.
Kad mu je to propalo, propio se jadnik...
Не брини се ти, зна Друг Вулин са женама. Рускиње су му фах.on samo narodne pevacice zna... da sarmira sa kokom
E, to se ne toleriše, odjednom se ljudi dosetili da ona u stvari organizuje nasilne demonstracije i propoveda ekstremne stavove…Грета је сад заузета својим антисемитским активностима.
То су скупови Мира, Љубави и Толеранције!Osim ako idu na svesrpski Sabor, gde se bastini srpsko-srpska saradnja i pomirenje.
Да, одједном је постала Хитлерова праунука.E, to se ne toleriše, odjednom se ljudi dosetili da ona u stvari organizuje nasilne demonstracije i propoveda ekstremne stavove…
Ma šta fali elektromobilima, nego daj da namolimo nekog da otvori koju fabriku u Srbiji, da postanemo finansijski centar to garant nećemo…
Pogledajte prilog 1623736
ПРЕДСЕДНИЦА Савета министара Италијанске Републике Ђорђа Мелони, одлучила је да заустави лажне екологе у њиховом насиљу, а тако што ће њихово дивљање и блокаде путева, као и спречавање полиције у раду, бити кажњавано законски и затворском казном до 2 године.
Novosti online
10. 10. 2024. у 22:00
Мелони се спрема да постане оштра са активистима за климатске промене који блокирају путеве и инфраструктурне пројекте, као и да се опиру полицији.
Она финализује безбедносну уредбу која ће криминализовати радње као што су блокаде путева и пружање отпора полицији
Pogledajte prilog 1623737
Демонстранти ће се суочити са затворском казном до 2 године.
https://www.novosti.rs/c/planeta/sv...-mesto-god-blokira-put-automatski-zatvor-foto
Kakav li odgovor sprema Greta Tunberg? Biće zanimljivo…
Nzm baš kako će nadalje, gledaj kakvo je samo svetogrđe organizovala, odoše joj uši zbog ovoga:Да, одједном је постала Хитлерова праунука.
Али, брига њу, тек сад ће стећи популарност.
Нећеш моћи ни да оћеш.Шта се ова мршти?! Нећу да је *арам!