Ђорђа Мелони спрема закон који ће екологе поставити на место: ко год блокира пут, аутоматски у затвор

Doduše navijači bi ih naučili da zaobilaze stadione, i to sve njih za sva vremena.
I još bi bili zahvalni Vučiću za to.
Bilo bi posle na utakmici: -Aco, Srbine, daj još...

Види се да се заљубила у Предсеника Вучића!
Велики шармер је у питању.
zasto ga zaharova onda naziva i poredi sa seron stoun?

Ћута је србски еколошки пијанац.
ja ne znam, samo je jasno da je ovo opipavanje pulsa, sns je resila da hapsi kao djordja, cuti i ko ne da jadar, blokira put i sl. automatski 2 godine robije - ja ti lepo kazem da nisi svestan da ulazite u gradjanski rat, rio tintu ne bi bilo prvi put, siftari ce cak da nagrade svog aljeka za svaku eskalaciju

ja ne znam, samo je jasno da je ovo opipavanje pulsa, sns je resila da hapsi kao djordja, cuti i ko ne da jadar, blokira put i sl. automatski 2 godine robije - ja ti lepo kazem da nisi svestan da ulazite u gradjanski rat, rio tintu ne bi bilo prvi put, siftari ce cak da nagrade svog aljeka za svaku eskalaciju
И треба да се хапсе они који блокирају путеве, праве нереде и спречавају нормалан живот грађана.

И треба да се хапсе они који блокирају путеве, праве нереде и спречавају нормалан живот грађана.
Osim ako idu na svesrpski Sabor, gde se bastini srpsko-srpska saradnja i pomirenje.

Грета је сад заузета својим антисемитским активностима. :per:
E, to se ne toleriše, odjednom se ljudi dosetili da ona u stvari organizuje nasilne demonstracije i propoveda ekstremne stavove…

E, to se ne toleriše, odjednom se ljudi dosetili da ona u stvari organizuje nasilne demonstracije i propoveda ekstremne stavove…
Да, одједном је постала Хитлерова праунука.
Али, брига њу, тек сад ће стећи популарност.

Pogledajte prilog 1623736

ПРЕДСЕДНИЦА Савета министара Италијанске Републике Ђорђа Мелони, одлучила је да заустави лажне екологе у њиховом насиљу, а тако што ће њихово дивљање и блокаде путева, као и спречавање полиције у раду, бити кажњавано законски и затворском казном до 2 године.​

Novosti online
10. 10. 2024. у 22:00

Мелони се спрема да постане оштра са активистима за климатске промене који блокирају путеве и инфраструктурне пројекте, као и да се опиру полицији.

Она финализује безбедносну уредбу која ће криминализовати радње као што су блокаде путева и пружање отпора полицији

Pogledajte prilog 1623737

Демонстранти ће се суочити са затворском казном до 2 године.

https://www.novosti.rs/c/planeta/sv...-mesto-god-blokira-put-automatski-zatvor-foto

Kakav li odgovor sprema Greta Tunberg? Biće zanimljivo…

Шта се ова мршти?! Нећу да је *арам!

Да, одједном је постала Хитлерова праунука.
Али, брига њу, тек сад ће стећи популарност.
Nzm baš kako će nadalje, gledaj kakvo je samo svetogrđe organizovala, odoše joj uši zbog ovoga:

Back