Ђорђа Мелони спрема закон који ће екологе поставити на место: ко год блокира пут, аутоматски у затвор

Casual Observer

Legenda
Poruka
62.397
E6C9A081-85D8-4445-9917-F81D29455A85.jpeg

ПРЕДСЕДНИЦА Савета министара Италијанске Републике Ђорђа Мелони, одлучила је да заустави лажне екологе у њиховом насиљу, а тако што ће њихово дивљање и блокаде путева, као и спречавање полиције у раду, бити кажњавано законски и затворском казном до 2 године.​

Novosti online
10. 10. 2024. у 22:00

Мелони се спрема да постане оштра са активистима за климатске промене који блокирају путеве и инфраструктурне пројекте, као и да се опиру полицији.

Она финализује безбедносну уредбу која ће криминализовати радње као што су блокаде путева и пружање отпора полицији

6D40BCDD-E9D3-48B2-9157-F582BADA1004.jpeg

Демонстранти ће се суочити са затворском казном до 2 године.

https://www.novosti.rs/c/planeta/sv...-mesto-god-blokira-put-automatski-zatvor-foto

Kakav li odgovor sprema Greta Tunberg? Biće zanimljivo…

Ђорђа Мелони, одлучила је
sta je aljek resio da bude djordja, nece vise da bude seron stoun? reseili ste da nas hapsite ZELENE i ekoloske aktiviste?
Ћута, српски је еколошки активиста и политичар.
одлучила је да заустави лажне екологе у њиховом насиљу, а тако што ће њихово дивљање и блокаде путева, као и спречавање полиције у раду, бити кажњавано законски и затворском казном до 2 године.
Cuto brate namenio ti aljek siftar robiju, pa ti vidi, ali ne samo tebi, celoj Srbiji koja je protiv RIO TINTA!
1728596362456.png

Poslednja izmena:
U Njemačkoj se uskoro vraća CDU i oni sa Zelenima ne mogu.
To samo može da intenzivira njihove inspirativne revolucionarne aktivnosti. A baš je fin osećaj dok na auto-putu u koloni čekaš da se Greta uključi u program putem video-linka…

A baš je fin osećaj dok na auto-putu u koloni čekaš da se Greta uključi u program putem video-linka…
Pokazali su oni njoj šta je demokratija Zapada, ne cinculiraju oni kao mi.

Pokazali su oni njoj šta je demokratija Zapada, ne cinculiraju oni kao mi.
Tvrd materijal, odležaće koliko bude trebalo ako je zatvore na duže pa će ponovo. Nije ona kao mi Srbi pa da odmah nudi kompromisna rešenja, ne odstupa.

takodje podrzavam, samo ostro...nek idu na fudbalske terene, legnu na travu nek se tamo saraju i spavaju dan i noc..
Aha.
Ali samo do prve utakmice, a onda bi im navijači pokazali kako Musa dere jarca...

Tvrd materijal, odležaće koliko bude trebalo ako je zatvore na duže pa će ponovo. Nije ona kao mi Srbi pa da odmah nudi kompromisna rešenja, ona ne odstupa.
Pa za te pare koje ona dobija, odležao bi i ja...

Pa za te pare koje ona dobija, odležao bi i ja...
Puna je love, definitivno je plaćaju, mada su njeni veoma bogati i od ranije, ali je neverovatno tvrdoglava, a još joj aplaudiraju feministkinje i ekolozi, njoj puna kapa, radila bi ona to isto i bez love. Dotrčaće ona i u Italiju, mada se Melonijevka uopšte ne šali.

Aha.
Ali samo do prve utakmice, a onda bi im navijači pokazali kako Musa dere jarca...
Pa oni računaju s tim da dovedu policiju i državu u situaciju da ih progoni televizija. Doduše navijači bi ih naučili da zaobilaze stadione, i to sve njih za sva vremena.

Vas?
Pazi Kurtijevog aktivistu kako je hrabar iz jamerike.
Naravno, samo kad je u čoporu ili iza monitora... :mazi:
isturili ste lez anu da psuje cutu, a sada kao aljek zavodi djordju dok opipavate puls narodu da li moze da prodje 2 godine robije za protivnike kopanja ... i ti na komandu skaces :mazipsa: i sta izlajes?
ne cinculiraju oni kao mi.
sns sekta je resila da se obracuna, a aktivisti su se takodje izjasnili, ovo vam je uvod u gradjanski rat, eto to tako meni izgleda iz amerike, a ti iZvini ako sam te uvredio sto rekoh "nas" umesto "njih" - mislio sam na sve - na ceo srpski narod koji je protiv kopanja i vasih mentora solca i hila za koje bi da kopate

Udruženje ‘Ne damo Jadar’: Odbijanje Skupštine je objava rata

Back