Djordja Balasevica za Predsednika Srbije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.499
Doslo je vreme da Predsednik Srbije bude - Lala!

Nema smisla da iz najrazvijenijeg dela drzave skoro nema politicara.

To je jedan od glavnih generatora separatizma.

Zasto bas Balasevic?

Zato sto je PAMETAN, BOGAT, POZNAT, POLITICKI JE NADAREN i NIKO OD KOMSIJA GA NE MRZI....i td.

Ja ne vidim povoljniju osobu za Predsednika Srbije od njega.

Zasto bas Balasevic?

Zato sto je PAMETAN, BOGAT, POZNAT, POLITICKI JE NADAREN i NIKO OD KOMSIJA GA NE MRZI....i td.

Mica Trofrtaljka je bolji predlog :mrgreen:

Zasto bas Balasevic?

U ovome je i najveci problem :mrgreen:

E, gde bas njega nadje. Pa ni kod zene (Oliverice) vise nije omiljen a o komsiluku i nekoliko ulica u okolini da ne govorim. I gde, bogati, nadje toliku pamet kod njega sa nekoliko godina skole. U stvari ti se salis- postavljacu teme. Pusti Djoku neka plovi ako ga, vec, nije dokrajcio "Rani mraz". Ja i Mi "ne racunamo na njega".

E, gde bas njega nadje. Pa ni kod zene (Oliverice) vise nije omiljen a o komsiluku i nekoliko ulica u okolini da ne govorim. I gde, bogati, nadje toliku pamet kod njega sa nekoliko godina skole. U stvari ti se salis- postavljacu teme. Pusti Djoku neka plovi ako ga, vec, nije dokrajcio "Rani mraz". Ja i Mi "ne racunamo na njega".

Oni koji ga mrze i pljuju su dosli u Srbiju iz kojekakvih vukohebina, daleko od Srbije, Vojvodine i vojvodjanskog mentaliteta.....

Svi se u Pokrajini nadaju da ce se vratiti kuci ubrzo, ili da ce se bar pripitomiti.

Ne, nije SAMO zabavljac...

Balasevic je FILOZOF, PESNIK, POLITICAR i PEVAC....

U Srbiji nema danas KOMPLETNIJE i KOMPETENTNIJE licnosti za Predsednika.

Svi drugi nalikuju onom sto mu je Betoven pevao u kafani.

Nije on filozof, nije ni pesnik, nije ni politicar, a nije ni pevac. Vise recituje. No, ajde, mogli bismo mu priznati da je pevac. (Izvinjavam se zbog bebeceg pisanja, pa svasta ispada.)
Balasevic je zabavljac. Pametan jeste. Zapaza stvari i lepo ih uklapa u pesme, ali daleko od toga da on ume da se postavi kako valja. Pa taj covek ne ume da udeli kompliment a da ne poljubi guzu tome kome govori lepo. To nije osobina koju politicar treba da ima. Kada zeli da kaze nesto lepo, meni se prevrne zeludac, posto to uradi na najjadniji moguci nacin. Sebe ponizi, ponizi sve koje identifikuje sa sobom. Bolje neka peva, volim neke njegove pesme, a manje neka govori. A za predsednika... Nije to za njega.

Svi ti koji sada najvise kritikuju pesmi "Racunajte na nas" virili su duboko Titu ispod ledja u ono vreme kada je ta pesma komponovana...

Djokina pesma je jako "blaga" u odnosu do koje mere su ti Titovi DUPELISCI virili starom iz guice.

Sto TADA niko nista protiv te pesme nije rekao, nego su mudro cekali i poceli govoriti tek DESET GODINA nakon Titine smrti, kada su se UVERILI da je zaista mrtav?

Oni koji ga mrze i pljuju su dosli u Srbiju iz kojekakvih vukohebina, daleko od Srbije, Vojvodine i vojvodjanskog mentaliteta.....

Svi se u Pokrajini nadaju da ce se vratiti kuci ubrzo, ili da ce se bar pripitomiti.

-Odakle ti prijatelju od, ovih sedam-osam miliona dodje:hahaha: Iz koje nedodjije, da ne kazem vukojebine.
- i jos nesto kakve veze i prednosti ima vojvodjanski mentalitet :dash: u odnosu na druge gradjane ove Drzave. Balasevica mozete da birate za predsednika kucnog saveta :rtfm:ako mu Olja da dozvolu.

Ja imam bolji predlog od Balasevica..evo pa prosudite sami...:per::hahaha:

Nastup Nikole Šećerovskog u terminu za predstavljanje predsedničkih kandidata na TV Beograd 1990 godine:

Voditelj: A o čemu je, oprostite, ta dokumentacija, tih 100 kilograma, nekoliko puta ste pomenuli, na šta se odnosi?

Šećeroski: Evo na šta, gospodine, evo, da, sam... samo da vam kažem o tome... kako, kako to ide... kad nešto se pokrene, onda... pogledaj. Sada, pre dve godine, evo: ja sam.. zapisao ovde... pre dve godine su doneli rešenje, Čuk.. Čuk.. Skupština Opštine Čukarica su doneli rešenje da ja izrađujem ćetke i metle. Molim Vas lepo, ćetke i metle!

Voditelj: A Vi ste fasader i plastičar?

Šećeroski: Ja sam plastičar! Će... Veze nemam sa ćetke i metle! Veze! Znaš šta je... bla... blage veze!

Voditelj: To je neka greška očito.

Šećeroski: Ma kak'a greška! To je... pa.. otkud znam šta je, al' niko ne kažnjava!

Zasto bas Balasevic?

aaa ne moze. nije srbin. baba ilona mu bila madjarka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back