DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 51.656
Nije podrzao ipak.Podrzao je javno studente
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije podrzao ipak.Podrzao je javno studente
To jeste podrzao ali ovo nije podrzao.Podrzao je i protest protiv Rio Tinta takodje, kad su bili oni prvi protesti 2021
Podrzao je i Kusturica, ali je ipak režimski čovjek.Podrzao je i protest protiv Rio Tinta takodje, kad su bili oni prvi protesti 2021
Pogledaj mu na insta stori je izbacio pre 2 danaTo jeste podrzao ali ovo nije podrzao.
Video sam i nije to to.Pogledaj mu na insta stori je izbacio pre 2 dana
Ne, nije. To se zove kurvanje a ne podrska.Podrzao ih je. Ne pratis ga na insta
Studenti nikada nikog nisu "oterali" a to i nije cilj. Cilj je da se postigne legitimnim putem nesto, nesto sto fali u drustvu i na sta ukazuju. I obicno uspe.Ne, nije. To se zove kurvanje a ne podrska.
Mada niko ga nista nije ni pitao, nebitan je.
Nek se skloni, nek se ne meša.
Nek pusti decu da oteraju bagru.
Studenti nikada nikog nisu "oterali" a to i nije cilj. Cilj je da se postigne legitimnim putem nesto, nesto sto fali u drustvu i na sta ukazuju. I obicno uspe.
Zato su izbori jedini nacin, ali slobodni izbori, sa jednakom zastupljenoscu stranaka i ostalih ucesnika na TV. Mada ja mislim da bi i tad Vucic pobedio, "za dlaku" ali bi pobedio.
Jedino je to pravedno resenje (uvek bilo) a ne necije lepe zelje. I uostalom, kakvo je to izrazavanje i razmisljanje? Neka vecina mora da postoji.
Bitan je nacin na koji neko ode. Revolucija "jede" svoju decu, zato je 5. oktobar propao iako u sustini revolucija nije ni bio, ali sada vidim da nije valjala ta nestrpljivost. Obila se o glavu, cak i sto je opozicija imala legalnu vecinu.A da se postigne, mora bagra, koja kontrolise sve, i za koju ti ovde botujes, da ode!
A onda da se bagri sudi.
I botovima da se sudi!
I da se svima oduzme svaki dinar nelegalno stečen, i da se svi posalju na visedecenijske robije.
E, onda ce da se ostvari pravda i pravedno drustvo.
Nije da ga i nije briga, ali on prosto nije političar nego sportista. Čovek ima svoj život i zaradio je sve sam.Mnogo briga Đokovića za Srbiju, kakvih naivčina ima ovde.
Dobar sportista. To stoji.Nije da ga i nije briga, ali on prosto nije političar nego sportista. Čovek ima svoj život i zaradio je sve sam.
Vrhunski sportista.
Tom njegovom izjavom nalazim da je diskretno podržao studente.
Da, mogao je direktinije ili uopšte da ne izjavljuje ništa. I to je mogao.Dobar sportista. To stoji.
Ne mora biti politicar da iskaze podršku za ono što smatra ispravnim.
Moje mišljenje je da ipak malo zazire od vlasti. Nekako ga doživljavam u sadašnjem trenutku ,,i bi i nebi,,!
Zasto bi to rekao? Izvoli na izbore kada za njih dođe vreme.Konkretno neka kaze "Studenti, bravo, rusite bagru",
Uvijas ti.... Iz tragedije zelis izvuci politizaciju i smenu komplet vlasti. Dakle licemerjea ne da se uvija.
Ne mlatiMlako mu podrzavanje. U stilu ,,možda jesam, možda nisam,,!
Da, mogao je direktinije ili uopšte da ne izjavljuje ništa. I to je mogao.
E superJa se pitam
Kapetane ?
E super
Ne treba mu to u životu ja mislimMožda za 10 godina udje u politiku kao Šapić i Štimac.
I taj jedini popularniji Srbin bi ti bio los ako ne misli kao i ti...siguran sam u toJedini srbin koji je popularniji od ovog klovna
Upravo vlast i politicari, koji forisraju i uvode korupciju kao nacin zivota i nacin obavljanja svakog moguceg posla u Srbiji, i jesu razlog zbog kojeg je doslo do tragedije.Zasto bi to rekao? Izvoli na izbore kada za njih dođe vreme.
Valjda si mislio: "Bravo studenti, odgovorni za ubistvo moraju odgovarati, ne odustajte!"
Uvijas ti.... Iz tragedije zelis izvuci politizaciju i smenu komplet vlasti. Dakle licemerje
Порез се плаћа само где се зарађује... Велики тениски турнири су сви у иностранству. Не може се њих натерати да воде књиговодство код нас.prvo neka plati porez Srbiji![]()