Djoković vodja novog ustanka u Srbiji?

Ne, nije. To se zove kurvanje a ne podrska.
Mada niko ga nista nije ni pitao, nebitan je.
Nek se skloni, nek se ne meša.
Nek pusti decu da oteraju bagru.
Studenti nikada nikog nisu "oterali" a to i nije cilj. Cilj je da se postigne legitimnim putem nesto, nesto sto fali u drustvu i na sta ukazuju. I obicno uspe.

Zato su izbori jedini nacin, ali slobodni izbori, sa jednakom zastupljenoscu stranaka i ostalih ucesnika na TV. Mada ja mislim da bi i tad Vucic pobedio, "za dlaku" ali bi pobedio.

Jedino je to pravedno resenje (uvek bilo) a ne necije lepe zelje. I uostalom, kakvo je to izrazavanje i razmisljanje? Neka vecina mora da postoji.

Studenti nikada nikog nisu "oterali" a to i nije cilj. Cilj je da se postigne legitimnim putem nesto, nesto sto fali u drustvu i na sta ukazuju. I obicno uspe.

Zato su izbori jedini nacin, ali slobodni izbori, sa jednakom zastupljenoscu stranaka i ostalih ucesnika na TV. Mada ja mislim da bi i tad Vucic pobedio, "za dlaku" ali bi pobedio.

Jedino je to pravedno resenje (uvek bilo) a ne necije lepe zelje. I uostalom, kakvo je to izrazavanje i razmisljanje? Neka vecina mora da postoji.

A da se postigne, mora bagra, koja kontrolise sve, i za koju ti ovde botujes, da ode!
A onda da se bagri sudi.
I botovima da se sudi!

I da se svima oduzme svaki dinar nelegalno stečen, i da se svi posalju na visedecenijske robije.

E, onda ce da se ostvari pravda i pravedno drustvo.

A da se postigne, mora bagra, koja kontrolise sve, i za koju ti ovde botujes, da ode!
A onda da se bagri sudi.
I botovima da se sudi!

I da se svima oduzme svaki dinar nelegalno stečen, i da se svi posalju na visedecenijske robije.

E, onda ce da se ostvari pravda i pravedno drustvo.
Bitan je nacin na koji neko ode. Revolucija "jede" svoju decu, zato je 5. oktobar propao iako u sustini revolucija nije ni bio, ali sada vidim da nije valjala ta nestrpljivost. Obila se o glavu, cak i sto je opozicija imala legalnu vecinu.

Nije u redu da se u podeljenom drustvu (cak i tada) skroz zanemare potrebe ovog drugog. Tako je i danas, ali to se ne postize revolucijom, to sam sigurna, samo evolucijom, odnosno podjednakom zastupljenoscu svih u javnosti, pa kad sazri vreme za promene, one ce se desiti.

Sto se sudjenja tice, isto polako, ne moze neko da bude osudjen ni kriv ni duzan zato sto ti mislis da tako treba. Ali treba da budu osudjeni svi koji su krivi, i za takvo drustvo mora da se bori, ma ko, uvek i konstantno.

A sto se mene tice, to su sve tvoja nagadjanja, imam pravo da simpatisem nekog, da ti se cini da sam uz vlast, ili mozda nekom drugom da sam za opiziciju, ali bot nisam, prestara sam i previse iskusna i ogorcena odavno da bih bila to.

Nije da ga i nije briga, ali on prosto nije političar nego sportista. Čovek ima svoj život i zaradio je sve sam.
Vrhunski sportista.
Tom njegovom izjavom nalazim da je diskretno podržao studente.
Dobar sportista. To stoji.
Ne mora biti politicar da iskaze podršku za ono što smatra ispravnim.
Moje mišljenje je da ipak malo zazire od vlasti. Nekako ga doživljavam u sadašnjem trenutku ,,i bi i nebi,,!

Dobar sportista. To stoji.
Ne mora biti politicar da iskaze podršku za ono što smatra ispravnim.
Moje mišljenje je da ipak malo zazire od vlasti. Nekako ga doživljavam u sadašnjem trenutku ,,i bi i nebi,,!
Da, mogao je direktinije ili uopšte da ne izjavljuje ništa. I to je mogao.
Ja se pitam onda čemu mlaka izjava uopšte? Nešto se ipak pitao u sebi , ako se slažeš

Konkretno neka kaze "Studenti, bravo, rusite bagru",
Zasto bi to rekao? Izvoli na izbore kada za njih dođe vreme.
Valjda si mislio: "Bravo studenti, odgovorni za ubistvo moraju odgovarati, ne odustajte!"

a ne da se uvija.
Uvijas ti.... Iz tragedije zelis izvuci politizaciju i smenu komplet vlasti. Dakle licemerje

Zasto bi to rekao? Izvoli na izbore kada za njih dođe vreme.
Valjda si mislio: "Bravo studenti, odgovorni za ubistvo moraju odgovarati, ne odustajte!"

Uvijas ti.... Iz tragedije zelis izvuci politizaciju i smenu komplet vlasti. Dakle licemerje
Upravo vlast i politicari, koji forisraju i uvode korupciju kao nacin zivota i nacin obavljanja svakog moguceg posla u Srbiji, i jesu razlog zbog kojeg je doslo do tragedije.
Vlast, na celu sa onim ko drzi apsolutnu vlast: maloumnikom Aleksandrom Vucicem!

Studenti to kapiraju, i te vase fore ne prolaze vise.

Gotov je, a gotovi ste i svi vi koji podrzavate maloumnog Vucica.

✊✊✊

prvo neka plati porez Srbiji :rtfm:
Порез се плаћа само где се зарађује... Велики тениски турнири су сви у иностранству. Не може се њих натерати да воде књиговодство код нас.

Сам Ноле је већ дао милионе евра за разне сврхе - а он сам по себи не зарађује ни близу као велике фирме или банке - који очигледно дају мањи удео у друштвено корисне сврхе. Њих треба критиковати, а не једног појединца.

Back