Frederick_
Elita
- Poruka
- 15.229
Zato sto je to lik koji nema jajca, koji ne sme da pisne od tate i od zene., zasto ovakva ljudska velicina ne bi mogla?
Ako mu porastu jajca, sve je moguce, ali jajca rastu u pubertetu, a ne u 40-tim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto je to lik koji nema jajca, koji ne sme da pisne od tate i od zene., zasto ovakva ljudska velicina ne bi mogla?
Ne mlatiPošto je Nole još jednom pokazao svoju veličinu i van terena, da li nakon završetka karijere treba da se angazuje politicki i napravi novi 5. oktobar. Problem je njegova familija koja šuruje sa snsom. Jedini srbin koji je popularniji od ovog klovna ava. Znaci napravi nezavistan pokret gradjana, apoliticnih koji nikada nisu bili ni clanovi stranke a kamoli na vlasti. Tu da budu mladi doktori nauka, lekari, naucnici, sportisti. Nepotkupljiv sigurno, jer moze skoro celu vladu on da kupi. Da zeli bio bi itekako mocniji od vucica. E sad on je dobar covek, posten i skroman u odnosu na koliku lovu ima. Ako su mogli Djindjic i Kostunica da sruse Slobu, zasto ovakva ljudska velicina ne bi mogla?
Ne glupetajZato sto je to lik koji nema jajca, koji ne sme da pisne od tate i od zene.
Ako mu porastu jajca, sve je moguce, ali jajca rastu u pubertetu, a ne u 40-tim.![]()
Koji su tvoji parametri?
Čemu se diviš uopšte?
Tražiš krunu za pojam opšte bede?
Sa srećom u životu i tako to...![]()
Ni ti nemas jajca, pa eto, zivisNe glupetaj
I da ne misliš ni o čem dalje, da ti ništa ne smrdi ni prismrdi... ? Dakle, potkupljiva si "inteligencija".Ценим што питаш, па да ти одговорим:
Ко овој земљи обезбеди мир, посао и стабилну валуту - тога признајем за државу.
Iz naših ruku u božije oči...Лепоти, уметности ... Тако, тим божјим даровима.
Ti me samo guraš na gore navedene zaključke. Zahvalan sam, nemoj da brineš...И теби, и питај увек !
Понекад ћеш налетети на овакве као ја
који то цене и умеју да те погурају напред !
Podrzao je javno studenteZato sto je to lik koji nema jajca, koji ne sme da pisne od tate i od zene.
Ako mu porastu jajca, sve je moguce, ali jajca rastu u pubertetu, a ne u 40-tim.![]()
Do mojega sto ih je podrzaoPodrzao je javno studente
A vi bi Djilasa i Mariniku? Kazi mi ko trenutno moze da ga dobije? Tjst ko je popularniji? Ako nam je toma diploma bio predsednik, da ne pominjem sav sljam koji je vladao 30 godina Novak je za njih velicina, gospodin, dobar covek, intelektualacNe mlati
Ne mlatiA vi bi Djilasa i Mariniku?
Ničim zadovoljan nisiDo mojega sto ih je podrzao![]()
Чак и сиромашни људи не желе да уђу у политички свињац, јер имају образ и неке моралне вредности, а замисли тек Новак.Pošto je Nole još jednom pokazao svoju veličinu i van terena, da li nakon završetka karijere treba da se angazuje politicki i napravi novi 5. oktobar. Problem je njegova familija koja šuruje sa snsom. Jedini srbin koji je popularniji od ovog klovna ava. Znaci napravi nezavistan pokret gradjana, apoliticnih koji nikada nisu bili ni clanovi stranke a kamoli na vlasti. Tu da budu mladi doktori nauka, lekari, naucnici, sportisti. Nepotkupljiv sigurno, jer moze skoro celu vladu on da kupi. Da zeli bio bi itekako mocniji od vucica. E sad on je dobar covek, posten i skroman u odnosu na koliku lovu ima. Ako su mogli Djindjic i Kostunica da sruse Slobu, zasto ovakva ljudska velicina ne bi mogla?
I da ne misliš ni o čem dalje, da ti ništa ne smrdi ni prismrdi... ?
Ti me samo guraš na gore navedene zaključke. Zahvalan sam, nemoj da brineš...![]()
Ničim zadovoljan nisi
Podrzao ih je. Ne pratis ga na instaNaravno da nisam zadovoljan politickim odgovorima koji nit smrde nit mirisu.
Konkretno neka kaze "Studenti, bravo, rusite bagru", a ne da se uvija.
Za razliku od njegovog kolege TipsarevicaNaravno da nisam zadovoljan politickim odgovorima koji nit smrde nit mirisu.
Konkretno neka kaze "Studenti, bravo, rusite bagru", a ne da se uvija.
Mlako mu podrzavanje. U stilu ,,možda jesam, možda nisam,,!Podrzao ih je. Ne pratis ga na insta
Podrzao je i protest protiv Rio Tinta takodje, kad su bili oni prvi protesti 2021Mlako mu podrzavanje. U stilu ,,možda jesam, možda nisam,,!