Djokovic u svojoj kuci ima na zidu sliku hari potera a koji je satanisticki okultni film, evo pogledaje:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto je o carobnjacima.Нисам гледао Хари Пјотра.
По чему је Хари Пјотр сатанистички филм?
Zato što Hari leti na metli Nimbus 2000.Нисам гледао Хари Пјотра.
По чему је Хари Пјотр сатанистички филм?
Zato sto je o carobnjacima.
Naravno. Za hriscane sve sto nije hriscanstvo je satanisticko.Можемо ли рећи да је свака та бајка ђаволска?
Naravno. Za hriscane sve sto nije hriscanstvo je satanisticko.
Sa obzirom da straniji mediji pisu da je Djokovic uspeo uz pomoc istocnjackih gurua, Yoge i dijete koje su mu prepisali,
po Pavoslavlju on je uz pomoc Satane uspeo u tenisu.
Nije njegov nik slučajno - "izuzetan".Свака (тј. добро..не свака) бајка има чаробњаке.
Можемо ли рећи да је свака та бајка ђаволска?
Мислим да колега мало претерује. Гледао слике куће Новака Ђоковића. И тражио нешто ђаволско. И једино је успео да нађе собу где Ђовак има кућни биоскоп, а архитекта направио ентеријер биоскопа тако да има постере популарних филмова по зидовима, и постаљач нашао Хари Пјотра и решио да донесе закључак да је Ђовак сатаниста јер има "слику" Хари Пјотра на зиду кућног биоскопа.
Tacno, ali fanatici sve zivo proglasavaju da je satanisticko osim samog satanizma, ciji je eksponent materijalizam.Како сад то? Ево, ја себе сматрам хиршћанином. За мене бајке о чаробњацима и сл. уопште нису ђаволске. То су само причице које је народ смишљао или их Езоп написао (или она браћа што се Вук Караџић дружио са њима), а циљ је био да забаве слушаоца или читаоца. Обично децу, јер деца воле да слушају о авантурама, магији и тим стварима.
Хари Пјотр је вероватно обичан забавни филм, за децу и велику децу.
i?Djokovic u svojoj kuci ima na zidu sliku hari potera a koji je satanisticki okultni film, evo pogledaje:
Kolega je sampion sveta u istrcavanju..To je ono kad krenes pre nego sto sudija da znak za start i stignes prvi na cilj automatski...Мислим да колега мало претерује. Гледао слике куће Новака Ђоковића. И тражио нешто ђаволско. И једино је успео да нађе собу где Ђовак има кућни биоскоп, а архитекта направио ентеријер биоскопа тако да има постере популарних филмова по зидовима, и постаљач нашао Хари Пјотра и решио да донесе закључак да је Ђовак сатаниста јер има "слику" Хари Пјотра на зиду кућног биоскопа.
nikako da cujem vernika da kaze * odricem se novca a sve svoje poklanjam*Tacno, ali fanatici sve zivo proglasavaju da je satanisticko osim samog satanizma, ciji je eksponent materijalizam.
Treba tebi pomoc strucnjakaDjokovic u svojoj kuci ima na zidu sliku hari potera a koji je satanisticki okultni film, evo pogledaje:
Pogledajte prilog 1388205
A, sta ti mislis, da malo posetis cika doktora dok jos uvek nije skroz kasno?Djokovic u svojoj kuci ima na zidu sliku hari potera a koji je satanisticki okultni film, evo pogledaje:
Pogledajte prilog 1388205
Zaboravio si da je Djokovic dugo nosio i brojanicu pa i krst.Naravno. Za hriscane sve sto nije hriscanstvo je satanisticko.
Sa obzirom da straniji mediji pisu da je Djokovic uspeo uz pomoc istocnjackih gurua, Yoge i dijete koje su mu prepisali,
po Pavoslavlju on je uz pomoc Satane uspeo u tenisu.
Свака (тј. добро..не свака) бајка има чаробњаке.
Можемо ли рећи да је свака та бајка ђаволска?
Мислим да колега мало претерује. Гледао слике куће Новака Ђоковића. И тражио нешто ђаволско. И једино је успео да нађе собу где Ђовак има кућни биоскоп, а архитекта направио ентеријер биоскопа тако да има постере популарних филмова по зидовима, и постаљач нашао Хари Пјотра и решио да донесе закључак да је Ђовак сатаниста јер има "слику" Хари Пјотра на зиду кућног биоскопа.
Opametio se covek, ukapirao da od moderne religije nema koristi...Zaboravio si da je Djokovic dugo nosio i brojanicu pa i krst.