Djokovic u svojoj kuci ima satanisticke slike

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.713
Djokovic u svojoj kuci ima na zidu sliku hari potera a koji je satanisticki okultni film, evo pogledaje:

hari poer.png

Zato sto je o carobnjacima.

Свака (тј. добро..не свака) бајка има чаробњаке.

Можемо ли рећи да је свака та бајка ђаволска?

Мислим да колега мало претерује. Гледао слике куће Новака Ђоковића. И тражио нешто ђаволско. И једино је успео да нађе собу где Ђовак има кућни биоскоп, а архитекта направио ентеријер биоскопа тако да има постере популарних филмова по зидовима, и постаљач нашао Хари Пјотра и решио да донесе закључак да је Ђовак сатаниста јер има "слику" Хари Пјотра на зиду кућног биоскопа.

Naravno. Za hriscane sve sto nije hriscanstvo je satanisticko.
Sa obzirom da straniji mediji pisu da je Djokovic uspeo uz pomoc istocnjackih gurua, Yoge i dijete koje su mu prepisali,
po Pavoslavlju on je uz pomoc Satane uspeo u tenisu.

Како сад то? Ево, ја себе сматрам хиршћанином. За мене бајке о чаробњацима и сл. уопште нису ђаволске. То су само причице које је народ смишљао или их Езоп написао (или она браћа што се Вук Караџић дружио са њима), а циљ је био да забаве слушаоца или читаоца. Обично децу, јер деца воле да слушају о авантурама, магији и тим стварима.

Хари Пјотр је вероватно обичан забавни филм, за децу и велику децу.

Мислим да колега мало претерује. Гледао слике куће Новака Ђоковића. И тражио нешто ђаволско. И једино је успео да нађе собу где Ђовак има кућни биоскоп, а архитекта направио ентеријер биоскопа тако да има постере популарних филмова по зидовима, и постаљач нашао Хари Пјотра и решио да донесе закључак да је Ђовак сатаниста јер има "слику" Хари Пјотра на зиду кућног биоскопа.
Nije njegov nik slučajno - "izuzetan".

Како сад то? Ево, ја себе сматрам хиршћанином. За мене бајке о чаробњацима и сл. уопште нису ђаволске. То су само причице које је народ смишљао или их Езоп написао (или она браћа што се Вук Караџић дружио са њима), а циљ је био да забаве слушаоца или читаоца. Обично децу, јер деца воле да слушају о авантурама, магији и тим стварима.

Хари Пјотр је вероватно обичан забавни филм, за децу и велику децу.
Tacno, ali fanatici sve zivo proglasavaju da je satanisticko osim samog satanizma, ciji je eksponent materijalizam.

Kolega je sampion sveta u istrcavanju..To je ono kad krenes pre nego sto sudija da znak za start i stignes prvi na cilj automatski... ;)
Jedan banalni teniser Djokovic njemu nije ni do kolena... ;) :cool:

Глогов колац за Нола!

Back