Đoković ponovo zaustavljen

Ma to je kod njega do psihe, svi se nadamo da će se srediti do Rolan Garosa. Ima Nole još dobrih mečeva i turnira u svom reketu.

Sve oko njega bisnismeni i mislioci, nema nikog da mu se nađe kada mu je potreban.
Tesko da ce se srediti do Rolan Garosa jer pocinje vec u ponedeljak. U ocajnoj je formi a sto je jos teze, pukao je odnos sa svim ljudima sa kojima je gradio karijeru zadnjih 6-7 godina. Bez forme, bez ljudi koji ga prate, sa najgorim skorom na pocetku sezone u zadnjih 19 godina... mislim da je njegov pad nezadrziv. Na Rolan Garosu moze da prodje eventualno prvo kolo, drugo tesko. Cak mi pada na pamet da ce i odustati od tog turnira jer je izgubio samopouzdanje, ostali teniseri znaju da ga je danas mnogo lakse pobediti a on nema teorije ne da dobije 3 seta protiv iole jaceg tenisera nego, eto, ne moze da sastavi 2 dobra seta na nekom ATP250.

Mislim da se nikada vise nece povratiti, na zalost, i da se trebao povuci na kraju prosle godine kao #1, kao pobednik ATP zavrsnog turnira te ostati zapamcen kao shampion koji je u zadnjoj sezoni uzeo 3 GS i zavrsni master te bio najbolji sportista sveta. Bjorg je otisao posle poraza, Sampras i Federer takodje i niko se nije penzionisao kao apsolutni shampion. Nole je imao tu sansu te bio bi jedinstven i postao bi apsolutna legenda. Ovako sa njim pozitivan skor grade teniseri za koje vecina nas nikada nije ni cula.

Moje vidjenje je takvo, njegovo nije pa posto je on merodavan za svoju karijeru videcemo sta ce biti.
 

Back
Top