Djokovic odusevljen alternativnom srpskom istorijom

Schrodinger

Elita
Poruka
15.269
Poslednja izmena:
Bozemesacuvaj tog covjeka koji grli i trlja se o drvece:

C2-NM-JXc-AAj-J7l.jpg

djokovici-1000x0.jpg

prosle-godine-1000x0.jpg

Sta toj nesretnoj sekvoji radi nakon sto padne mrak, ne zelim ni pomisliti.

Neka radi šta ko hoće, do njega je.. a grljenje drveća nije bezvze. Čak se i preporučuje, kažu da ima pozitivne efekte na ljude. O tome se može dosta toga naći i pročitati.
Ajmo reci da je 95% mojih upisa tu na krstarici trolez, ali u vezi grljenja drveca sam cak pomalo bio poluozbiljan.
Poznajem takvu jednu koja predaje na filozofskom fakultetu, pipala mi je auru (stagod to znacilo), rekla mi da sam protocan (tu sam se malo osjecao kao bojler), grlila je maslinu i gola se valjala po zemlji (ona to naziva "uzemljivanje").
Ja se tako nisam ponasao ni kad sam bio najnadrogiraniji.
Eto kako neki ljudi, bez obzira na to koliko inteligentni bili, vremenom posandrcaju.
Nismo se jako dugo vidjeli, ali kada sam skuzio u kakvu se lujku pretvorila, utek'o sam glavom bez obzira.

Koliko bezdušan i poremećen um moraš biti da ismevaš osobu kao što je Novak i svi ljudi kao on koji imaju i svest i savest i razumeju važnost d r v e ć a...koja su i pluća cele zemlje pored svih ostalih duhovnih vrednosti. Samo bolestan um vidi bolest u zagrljaju sa drvetom.
Ok ni Nole nije svetac kao sto ga narod uzdize, ok je sto grli drvece ali nije ok sto se pravi blesav dok mu zena i tasta prave mhe po celoj srbiji i unistavaju reke samim tim i eko sistem pa i drvece i slicno...Sta on kao nema poima o tome neobavesten ko kostunica tako da ovaj zagrljaj drveta tumacim kao veoma licemeran potez...

Sve je to samo izmišljotina da diže onu stvar nacionalistima.
Starosedeoci balkana nisu bili sloveni,a tek ne srbi,to ne znači da srbi od onog trenutka kad su stigli na tu teritoriju do danas nisu imali zanimljivu i uzbuljivi istoriju,ali znači da nacionalisti ne moguda ga dr...khhm na to jer znači da je neko tu bio pre njihovih predaka,a možda i još gore da se neki njihov predak i malo izmešao sa tim starosedeocima i pokvario plavu,nebesku krv.

Nije Radulovic nacionalista. Pre ce biti da je propagandni trik kojim bi da nas odvoje od Rusije ;)
alternativno, nasao sam ovo: http://www.nspm.rs/hronika/anatolij...balkana-srbi-tvrde-sa-karpata.html?alphabet=l
Jedan od kurioziteta priznatih naučnih istina je izneo dr Kljosov, navodeći da se u ruskim školama uči da su se Sloveni doselili u Rusiju sa prostora Balkanskog poluostrva negde otprilike u VII veku, dok se u srpskim školama uči upravo suprotno, da su Sloveni doseljeni sa Karpata na Balkansko poluostrvo u isto vreme.

O višem ja i super svesti pa samim tim i z d r a v lj u, se zna u Indiji već 5000 godina, ukratko v e k o v i m a, to je samo deo kapaciteta uma, ništa novo.
Osho je sve to poodavno objasnio neukima.....a oni i dalje drobe o podsvesnom i nižem ja, pa pljuju sve što je živo i korisno kao i drveće..........no to niže ja koje je totalno debilno u svojim dearanžiranostima i devijantnostima, zato što i jeste b o l e s t uma.... i to znaju svi koji su prošli tihovanje, kao i meditaacije.

Back