Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.068
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko je taj što je pisao?
To su samo glupi izgovori.ko je taj što je pisao?
Zvanični kanali kažu da je problem bio sa tipom vize koju je njegov tim izvadio a koj ane dopušta medicinsko izuzeće od vakcinacije. Dakle, treba mu drugačija viza.
Jesam naravno, ti polaziš od sebe kad kažeš: "OK Djoker je osvojio Grand Slam Canberra.... a ja Georgejune mogu samo da ugasim TV."Jeste misu do kolena,ti si bolje prosao i zivotu zaxaxa
A pravi razlog je?To su samo glupi izgovori.
Naravno da sam taj mangup. Završio sam i fakultet i govorim također 5 jezika, jer povremeno desetljećima radim kao skiper, pa se družim s uspješnim i pametnim ljudima iz cijelog svijeta. Usput još sam i fly fishing vodić za ribiće iz cijelog svijeta od kako sam u penziji.Tako je, ti si mangup koji je imao peticu iz prirode i drustva, a on je paglu jer prica samo 5 jezika.
Jos da naucis igrati tenis svetskog kalibra.Naravno da sam taj mangup. Završio sam i fakultet i govorim također 5 jezika, jer povremeno desetljećima radim kao skiper, pa se družim s uspješnim i pametnim ljudima iz cijelog svijeta. Usput još sam i fly fishing vodić za ribiće iz cijelog svijeta od kako sam u penziji.

ko je taj što je pisao?
Zvanični kanali kažu da je problem bio sa tipom vize koju je njegov tim izvadio a koj ane dopušta medicinsko izuzeće od vakcinacije. Dakle, treba mu drugačija viza.
A ne ne, titulu mangupa ces da poneses kad naucis razliku izmedju č i ć.Naravno da sam taj mangup. Završio sam i fakultet i govorim također 5 jezika, jer povremeno desetljećima radim kao skiper, pa se družim s uspješnim i pametnim ljudima iz cijelog svijeta. Usput još sam i fly fishing vodić za ribiće iz cijelog svijeta od kako sam u penziji.
Odlično poređenje.Kakva koska za engleze....naravno da smo uz njega, ali jos vaznije je sto ce svet da stane uz njega....protiv jajarske monarhije...Jessie Owens u raljama fasizma...

u strvari ovo nema veze sa novakom nego sa ozbiljnoscu drzave.Ovo je politička priča divljaka sa Divljeg zapada!
Zar pre nekog vremena jedna poznata glava ne reče:
"ONI TOLIKO MRZE NOVAKA, AKO TREBA I TENIS ĆE UKINUTI ZBOG NJEGA!"
Koliko sam upoznata i drugi teniseri koji su nevakcinisani mogli su da udju u Austrqliju tim mesicinskim izuzecemaustralija je donela pravilo po kome nevakcinisani ne mogu da udju u tu zemlju.
i sta je novak mislio?..da je poseban i da ce za njega napraviri izuzetak?..hoce banana drzava kao nasa, ali ozbiljna nece.
koji?Koliko sam upoznata i drugi teniseri koji su nevakcinisani mogli su da udju u Austrqliju tim mesicinskim izuzecem
Pa napiši nam onda koji je "pravi" razlog Đokine deportacije.Koliko sam upoznata i drugi teniseri koji su nevakcinisani mogli su da udju u Austrqliju tim mesicinskim izuzecem
Citaj redom 25 tenisera je isto trazilo, problem je u vizi ne u vakcinaciji jer ne bi ni kretao na put logicnou strvari ovo nema veze sa novakom nego sa ozbiljnoscu drzave.
u banana drzavama kao sto je nasa provlacis se kad imas veze, pare ili si poznat.
ozbiljne drzave drze do zakona i pravila koje donesu.
australija je donela pravilo po kome nevakcinisani ne mogu da udju u tu zemlju.
i sta je novak mislio?..da je poseban i da ce za njega napraviti izuzetak?..hoce banana drzava kao nasa, ali ozbiljna nece.
njegovo pravo je da se ne vakcinise, ali onda treba da istrpi i posledice te odluke.
znam za coveka koji nije zeleo da se vakcinise ali sobzirom da mu posao zahteva dosta putovanja po evropi uadio je to.
znam i coveka koji je dao otkaz iz istog razloga jer nije zeleo da se vakcinise.
sve je stvar u odlukama i posledicma koje te odluke donose i to nema veze sa mrznjom..
samo kod nas ljudi funkcionisu po principu mrznje..njega volim, pusticu ga da radi sta zeli, njega na podnosim, nahebao je i za sitnicu.
ozbilje drzave imaju zakone i pridrzavaju ih se.
ono sto je najgluplje je prica kako su to uradili da bi nadal ili federer pobedili.. gloopost
da se vakcinisao, bio bi na terenu.
ovo nema veze sa njim ili protiv njega nego sa zakonom koja je jedna ozbiljn zemlja donela.
nije uzalud, svoje moras da branis...Ma, ne trosi vreme uzalud.
koji?
moze malo konkretnije od "koliko znam"
Pa napiši nam onda koji je "pravi" razlog Đokine deportacije.
nije pronem u vizi.. nju mozes da dobijes ali da li ces uci u zemlju to je drugo pitanjeCitaj redom 25 tenisera je isto trazilo, problem je u vizi ne u vakcinaciji jer ne bi ni kretao na put logicno
Da nije ljudi koji se suprotstavljaju jos bi vladali rimljani i svet bi ziveo u robovlasnistvu...u strvari ovo nema veze sa novakom nego sa ozbiljnoscu drzave.
u banana drzavama kao sto je nasa provlacis se kad imas veze, pare ili si poznat.
i sta je novak mislio?..da je poseban i da ce za njega napraviti izuzetak?..hoce banana drzava kao nasa, ali ozbiljna nece.
njegovo pravo je da se ne vakcinise, ali onda treba da istrpi i posledice te odluke.
znam za coveka koji nije zeleo da se vakcinise ali sobzirom da mu posao zahteva dosta putovanja po evropi uadio je to.
znam i coveka koji je dao otkaz iz istog razloga jer nije zeleo da se vakcinise.
sve je stvar u odlukama i posledicma koje te odluke donose i to nema veze sa mrznjom..
samo kod nas ljudi funkcionisu po principu mrznje..njega volim, pusticu ga da radi sta zeli, njega na podnosim, nahebao je i za sitnicu.
ono sto je najgluplje je prica kako su to uradili da bi nadal ili federer pobedili.. gloopost
ovo nema veze sa njim ili protiv njega nego sa zakonom koja je jedna ozbiljn zemlja donela.
a on je siguran izvor koji opet prica bez konkretnih imena
a cemu da se suprostavis?Da nije ljudi koji se suprotstavljaju jos bi vladali rimljani i svet bi ziveo u robovlasnistvu...
Hvala na veoma korektnom i pristojnom odgovoru, no treba imati u vidu zamešateljstvo da je "uredjena država" uvela instituciju izuzeća, a po tom osnovu odobrila vizu za ulazak!u strvari ovo nema veze sa novakom nego sa ozbiljnoscu drzave.
i sta je novak mislio?..da je poseban i da ce za njega napraviri izuzetak?..hoce banana drzava kao nasa, ali ozbiljna nece.
Da to je poenta a ne vakcinacija na koju ce mozda da se vade a ozbiljan niko nije ko primenjuje torture i na obicnim smrtnicima a ne na njemu koji im donira novac za pozarnije pronem u vizi.. nju mozes da dobijes ali da li ces uci u zemlju to je drugo pitanje
da li ni nekad isao u USA?
ja jesam.
i sa vizom ne znaci da ces uci...onaj na aerodromu moze samo da ti kaze, vrati se u avion, neces uci ako iz nekog razlioga smatra da tako treba.
ozbiljna drzava sa granicnog prelaza vraca bez obzira na vizu ako postoji razlog.
viza ne znaci da ces sigurno uci nego da imas mogucnost da udjes.
A pravi razlog je?Da to je poenta a ne vakcinacija na koju ce mozda da se vade