Đoković: Iz srca navijao za Hrvatsku, susedne zemlje gledam kao svoje

al bundy

Legenda
Poruka
64.022
Đoković: Iz srca navijao za Hrvatsku, susedne zemlje gledam kao svoje

Đoković je dodao i da na susedne države gleda kao na svoje, te da poštuje hrvatskog fudbalera Luku Modrića koji je proglašen najboljim svetskim fudbalerom, a pogotovo one koji dolaze iz "tako male zemlje".

"Znam kakva je politička situacija i znam da su rane iz rata još sveže za mnoge ljude...Čvrsto verujem u to da sport uvek treba da se drži van politike", rekao je Đoković za "Blic".

On je dodao da sportisti uzajamnim poštovanjem pokazuju da je ono iznad svega.

"Nama su oni prve komšije, i Hrvatska i Srbija i Bosna i Makedonija i nekako na njih gledam kao na svoje. Nikada nisam imao drugo mišljenje i ja ću ostati pri tome", zaključio je Đoković.

https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2019&mm=01&dd=03&nav_id=1488795
Opet genocid braćo i sestre z:((
Mučko jezuitski nam za prazničnu trpezu uz sarmu i rusku BravoNole servirao izdaju za dezert . :evil:

161135-tobi07%20Ali%20Haider_1426_800x800.jpg

Mozete svi da mu, Noli, pljunete pod pendzer. :ok:

_nobody_

Ipak je Nole srpskog porekla,naroda koji u svojoj istoriji nije imao masovna proterivanja i klanja
Kao što me ne čudi da nema sportaša u ljepoj njihovoj sa izjavama da su navijali za Srbiju jer čak i onaj golman ''športaš'' polu''srbin'' kome je tast hteo da prikolje ženu se je pravdao kako nije Srbin
Hebiga genetika,okruženje i kućno vaspitanje su čudo
''srbin'' ćulibrk iz zadra se kolje zbog presude ustaši
rezanje_003.jpg

Poslednja izmena:
Sta kazu , ko je furuna Lam ili Lev ?

I Lam i Lev. :lol:
Evropska unija traži da se u fudbalskim ligama uvede pozitivna diskriminacija prema kojoj će svaki tim na terenu morati da ima najmanje dva crnca, dva Azijata, jednog invalida i jednog deklarisanog pedera. Klubovi grozničavo traže ljude iz mešovitih brakova Kineza i crnaca koji su invalidi i istovremeno ******. Bajern neočekivano lako ispunjava kvotu za homoseksualce.

Ne zanima me politika.

Srbi u Hrvatskoj prozivljavaju pakao svakog dana od Hrvata.Imate to u novinama,imate na netu.

250.000 Srba civila je proterano iz Hrvatske jer su Srbi.
Unistavane su kuce Srba,verski objekti Srba,groblja Srba.
Ima dokumentovano u novinama,na netu.

Sta su Hrvati Srbima radili kroz istoriju?Evo pisite vi.To su istorijske cinjenice.

Ova osoba sto izjednacava Srbe i Hrvate ispirajuci mozak Srbima laze.Ove budalastine ne treba da slusa niko.
On ima tim koji mu odredjuje sta da radi,kako da se ponasa zbog slike u javnosti i uarade sto vise para.

On nije osoba vec masina za pravljenje para.

Filip Lam nije päder, ozenio se onomad devojkom s kojom je deset godina u nekoj vezi.
A Löw jeste verovatno, ali mene on nervira zato sto nosi perikuz:D

- - - - - - - - - -

Ne zanima me politika.

Srbi u Hrvatskoj prozivljavaju pakao svakog dana od Hrvata.Imate to u novinama,imate na netu.

250.000 Srba civila je proterano iz Hrvatske jer su Srbi.
Unistavane su kuce Srba,verski objekti Srba,groblja Srba.
Ima dokumentovano u novinama,na netu.

Sta su Hrvati Srbima radili kroz istoriju?Evo pisite vi.To su istorijske cinjenice.

Ova osoba sto izjednacava Srbe i Hrvate ispirajuci mozak Srbima laze.Ove budalastine ne treba da slusa niko.
On ima tim koji mu odredjuje sta da radi,kako da se ponasa zbog slike u javnosti i uarade sto vise para.

On nije osoba vec masina za pravljenje para.
Pa Djokovic ima tako rodbinske veze ( mama) sa Hrvatskom, Crnom Gorom, zato je covek normalan.
Meni je muka da se od jutra do sutra po srpskim medijima provlace neke trivijalne reci, izjave, reci
Djokovica i njegove lude zene i jos ludjih roditelja,

Pa Djokovic ima tako rodbinske veze ( mama) sa Hrvatskom, Crnom Gorom, zato je covek normalan. Meni je muka da se od jutra do sutra po srpskim medijima provlace neke trivijalne reci, izjave, reci
Djokovica i njegove lude zene i jos ludjih roditelja,

Djokovicu (ako se ne varam) je deda po majci Slovenac (bio jedan od upravnika na VMA), a majka mu mesanka iz braka sa ocem SLO i majkom CRO.

To nema veze. Kamo lepe srece da Srbija ima vise takvih Noleta. Covek je za Srbiju uradio vise nego svi svi svi srpski poljiticari od vremena TITE i Partite (1980.) do 2080. zajedno (zusamen)! :ok:

- - - - - - - - - -

I ja sam navijao za Hrvatsku na SP

Jedino nisam navijao protiv Argentine tu sam vise vukao na neutralno

I mnogo sam zeleo da pobede Francuze, ne da bi bili prvaci, nego zato sto su Francuzi najveca govnaa

Isti slucaj, ali i protiv ARG navijao za CRO. Posebno u finalu. Ipak, Mbape i druzina se pokazase prejaki. Posteno!

:ok: :ok: :ok:

_nobody_

ne mozes istovremeno voleti i srbiju i hrvatsku

kontradiktorno je

kao kad bi rekao mrsavi debeljko

zasto

zato sto su izvrsili bar 2 genocida prema nama

u drugom svetskom i 90-ih

a ko normalan moze voleti ubice svog naroda
Ja naravno ne mogu, ali on moze. I sta da radimo?
Da stavimo patke na panj i da ih sa sikirce odsecemo? ( onaj ko ih ima).

ne treba ih mrzeti

ali treba biti svestan da ce tvoju ruku pomirenja ujesti kad-tad

cim im bude odgovaralo

zato treba na odstojanju i poslovno , nista emocije
Vidi ja vec rekoh da se i ja tako ponasam jer mi je to srpska genetika, poznavanje istorije, svesna sam svega, ali
tema nismo ti ili ja nego ovaj nas najveci Srbin svih vremena koji ni kintu ne daje Srbiji jer mu je DNK takav da mnogo voli pare.

Онај ко навија за Хрватску очигледно има неке емотивне везе са Хрватима и Хрватском.

И то је океј, али мало је без везе наметати те ваше тетка Штефе и љетовања по Макарској као некакво цивилизацијско достигнуће.

Vidi ja vec rekoh da se i ja tako ponasam jer mi je to srpska genetika, poznavanje istorije, svesna sam svega, ali
tema nismo ti ili ja nego ovaj nas najveci Srbin svih vremena koji ni kintu ne daje Srbiji jer mu je DNK takav da mnogo voli pare.

Da li si se ikada, Rajka, zapitala, da li je Srbija dala bilo kakvu kintu ovom nasem najvecem Srbinu svih vremena dok je bio skroz nepoznat? Informisi se malo (malo vise)... :kez:

_nobody_

Da li si se ikada, Rajka, zapitala, da li je Srbija dala bilo kakvu kintu ovom nasem najvecem Srbinu svih vremena dok je bio skroz nepoznat? Informisi se malo (malo vise)... :kez:

_nobody_
Cekaj, a sto bi Srbija njemu nesto "davala"? Zar je Nemacka "davala" Bekeru i Stefi Graf? Zar je Jugoslavija " davala" Moniki Selesh?
Pazi , molim te, nisi mi nista dao, necu ni ja tebi. Fina je to filozofija za skotove.

Онај ко навија за Хрватску очигледно има неке емотивне везе са Хрватима и Хрватском.

И то је океј, али мало је без везе наметати те ваше тетка Штефе и љетовања по Макарској као некакво цивилизацијско достигнуће.

Meni je a jedne strane Hrvatska jedna veoma... Nerespektabilna rupetina.

S druge strane naši naciJonalisti koji su glasni u svojoj mržnji prema Hrvatskoj su takodje nerespektabilna rupetina.

Back