Đinđić ili Broz?

Ko treba da bude uzor mladim ljudima u Srbiji?

• Đinđić

• Broz

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
zoran_djindjic.jpg

Ljotic_potpukovnik.jpg

Božeee, kakve sve gluparije neću da vidim na ovom pdf-u pa ovo je strašno. A koji su ti parametri za poređenje ti biseru bisera, i gde su ti biografije to dvoje ljudi?
Tako si odvalio pitanje pa kako ispadne. Mnogo si površan.

Poslednja izmena:
Ваља наравно. Никада нисам готивила жене у СПС а још мање налазила узоре у њима. Много су килаве и неодлучне за мој појам политичара (не све али већина) а када треба да се краде и да се деле паре онда су способније од сваког мушкарца. Све које си горе окачио можеш да сврсташ у ову дефиницију. Додуше било је часног изузетка женског пола ал' шта ћу кад ниси убо. :lol:

Ma OK, glavno da smo se na kraju nasli.

Znaci, mladima Srbije uzor treba da bude Radoman Bozovic.

Ma OK, glavno da smo se na kraju nasli.

Znaci, mladima Srbije uzor treba da bude Radoman Bozovic.

Не, само сам констатовала да је бољи од Борке, Горице и Мире.
Младима узор треба да будем ја :rumenko: :lol: :lol: :lol: Може и Броз а могао би и Дачић. :mrgreen: Може и Бранко Ружић мада он тек треба да се покаже.

a šta drugo uraditi nego se čuditi da neko može u 21.veku biti toliko neobrazovan a uz to izvaliti toliko gluposti poput tebe

Довољно сам образована да знам да се реченица почиње великим словом, да се завршава тачком и да ме комплексаши попут тебе не могу навести на препирку.
Боље да не кажем на шта ти мене подсећаш. :lol:

Довољно сам образована да знам да се реченица почиње великим словом, да се завршава тачком и да ме комплексаши попут тебе не могу навести на препирку.
Боље да не кажем на шта ти мене подсећаш. :lol:

to koliko znaš i napisala si, a ovo drugo uz to možeš da okačiš mačku o rep:bye:

Ма постављач анкете ми личи на необразованог човека ... Ставио је једног из двадесетог века и једног из 21. века ... Ево овако ... Требало је поставити анкету рецимо Љотић или Броз ... или Љотић или Михаиловић или Михаиловић или Броз ... а ако си већ хтео тог акрепа да тураш у анкету, онда си требао са неким политичарем новијег доба да га ставиш у анкету ... Овако ... БРОЗ

to koliko znaš i napisala si, a ovo drugo uz to možeš da okačiš mačku o rep:bye:

Погледај још једном пост изнад, везано за комплексаше са којима не причам. Ако не схватиш да не треба да ми реплицираш, прочитај још 4-5 пута па ћеш, надам се, укапирати.

Уствари знам да нећеш али сам по природи оптимиста. :lol:

Ма постављач анкете ми личи на необразованог човека ... Ставио је једног из двадесетог века и једног из 21. века ... Ево овако ... Требало је поставити анкету рецимо Љотић или Броз ... или Љотић или Михаиловић или Михаиловић или Броз ... а ако си већ хтео тог акрепа да тураш у анкету, онда си требао са неким политичарем новијег доба да га ставиш у анкету ... Овако ... БРОЗ

Da smo imali bar jos jednog takvog akrepa,sad bi zemlja bila gigant jugoistocne Europe.:eek:

cek, kako da budu uzori? ne kontam. u cemu?
tako sto mladi onda treba da se odmetnu u shumu i krenu sa revolucijom, da puse tompus, govore 'majku mu, drugovi' , sta li?

neke osobine nekih ljudi mogu da ti budu uzor, ali stav da neki politichar moze ili treba da bude kompletni uzor 'mladima'- krajnje glup

bilo bi bas fino ako bi mi postavljac razjasnio- eto ja sam kao resio da mi tito bude uzor, i sta sad treba da radim?

Back