Djindjic i Milosevic. Slicnosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa i bili su samo nisu mogli da podnesu da ih predsednik jedne male zemlje uvek izradi,i to ih je ubijalo u pojam.

Ma nije moguce....:lol:

Ja sam oduvek mislio da se Milosevic poigravao samo sa narodom i lokalnim politicarima, a za one napolju (pre svega USA) je bio samo sredstvo i povod kako da ostvare sopstvene ciljeve i politiku......

Ali ***. u tvom paralelnom svetu, sigurno je realnost drukcija i jedinice JNA kontrolisu sprovodjenje Dejtonskog sporazuma i Ahitisarijevog plana u Kaliforniji i Teksasu.:klap:

Poslednja izmena:
Ma nije moguce....:lol:

Ja sam oduvek mislio da se Milosevic poigravao samo sa narodom i lokalnim politicarima, a za one napolju (pre svega USA) je bio samo sredstvo i povod kako da ostvare sopstvene ciljeve i politiku......

Ali ***. u tvom paralelnom svetu, sigurno je realnost drukcija i jedinice JNA kontrolisu sprovodjenje Dejtonskog sporazuma i Ahitisarijevog plana u Kaliforniji i Teksasu.:klap:
e pa lose si mislio
svako se poigravo sa narodom i politicarima nemojmo biti licemeri,pa TADIC je vise izmanipulisao srbe nego stobi to sloba uradio za 1 vek.

otprilike shvatam sta hoces da kazes ali ti je primer ili dokaz malo debilan a?

Djeluje smijesno, ali se nadam da cemo moci da se uzdrzimo od prepucavanja.
Tacno je da su ova dva politicara bili mrski neprijatelji, ali sto vise vrijeme prolazi sve vise uvidjam neke slicnosti, mada iskljucivo na polju spoljne politike.
Jedno je sigurno: obojica su bili izuzetno pametni, harizmaticni, i imali su zelju da pomognu Srbiji, posebno oko pitanja Kosova.
Na zalost i jedan i drugi su danas mrtvi, a cini mi se da su obojica platili zivotom upravo borbu za Kosovo (iako se drugacije tvrdi kada je Djindjic u pitanju).
Cini mi se da je Djindjic tek kada je dosao na vlast vidio pravu situaciju kada je Kosovo u pitanju tj da je Amerika vec odlucila da je ono nezavisno, i onda kada je poceo tjesnje da saradjuje i sa Rusijom...znamo sta se desilo.
Nadam se da ova tema nece prerasti u pljuvanje po pokojnicima.
Molba: ako niko ne vidi slicnosti, neka samo zaobidje temu.

DOBRO BRE, DA LI SI TI NORMALAN? AKO STE SE VI IZ DS-A ODREKLI DJINDJICA ONDA TO LEPO RECITE, A NE DA MULARITE, IMA OVDE LJUDI KOJI JOS UVEK POSTUJU DJINDJICA BRE! IMA OVDE LJUDI KOJI SU DOBILI BATINE ZBOG SLOBODANA NA ULICAMA BEOGRADA! IMA OVDE LJUDI CIJI SU RODJACI UMRLI ZBOG SLOBODANA! KAKVE SLICNOSTI????

Slobodan nije bio izuzetno pametan, a posebno se nije trudio da pomogne oko Kosova. No on je mrtav, a sps vam je jedini nacin da zadrzite zemlju izvan izolacija i propasti. Tako se to kaze.

Meni se ne cini, Djindjic je menjao stvari najbrze sto je mogao, neke nisu mogle da se tek tako promene preko noci. Trebalo mu je vise vremena! Nije on poceo tesnje da saradjuje sa rusijom, jos od kada ga je rusija ucenjivala za uvoz gasa :dash::dash::dash:

NE POSTOJE SLICNOSTI SEM STO SU ZIVELI U ISTOM VREMENU POD ISTIM SUNCEM...MISLIM DA JE TO JEDINA...

I MOLIM VAS DA NE SKRNAVITE LIK I DELO POKOJNOG ZORANA JER IMA NAS KOJI GA SE JOS UVEK SECAMO :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

:eek::eek::eek:

:roll::roll::roll::roll:

Ovako je neko pricao i posle 1980......samo sto je skravljenje lika i dela pokojnika, osim moralnih, imalo i krivicne posledice....

Meni je ovaj topic skrnavljenje zorana, nekome je sigurno slobodana... Ja u to ne ulazim

Ali, po meni, njih dvojica nisu imali zajednickih osobina, Slobodan je bio samoziv i radio je za svoje interese a Zoran je radio za Srbiju, Slobodan nije bio inteligentan nego bezobrazan i nikad nije nista uradio u interesu Srbije ili Srba

zato... :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Хахахаах, ти ниси приметио да се ја смејем твојим изјавама? Па мислим, пази ово a engleski naucio u rekordnom roku . Хајде се мало среди, па се јави. Немаш појма.

pa smejes se jer si gloop... Nemas veze sa mozgom :roll:

Engleski je ucio uz pomoc privatnog profesora + je ucio nocu, naucio ga je brze nego sto si ti naucio da sabiras [mada to i nije bilo toliko tesko] :ok:

pa covece kakve veze imaju kursevi engleskog, sa politickom sposobnoscu......:dash:

Milosevic je znao sistem, kao i da upravlja njime, a o demagoskim sposobnostima da i ne govorim, ...

Milosevic je ostavio dubok trag u istoriji Srbije, negativan, ali dubok, sa teskim posledicama....
Djindjic je vise tragican lik, na srpskoj politickoj sceni.....nego sto je bilo sta uspeo da uradi

Da Milosevic nije vodio katastrofalnu spoljnu politiku i dan danas bi nas jahao (on ili neki njegov naslednik)...

Eto, koliko su mu politicki protivnici bili sposobni....

pa covece kakve veze imaju kursevi engleskog, sa politickom sposobnoscu......:dash:
Nemaju, nego ti pricam o kakvom je coveku diskusija. Koliko je inace inteligentan i sposoban, nevezano za politiku ;)
Milosevic je znao sistem, kao i da upravlja njime, a o demagoskim sposobnostima da i ne govorim, ...
Na svoju korist naravno...

Milosevic je ostavio dubok trag u istoriji Srbije, negativan, ali dubok, sa teskim posledicama....
Djindjic je vise tragican lik, na srpskoj politickoj sceni.....
Slazem se...

Da Milosevic nije vodio katastrofalnu spoljnu politiku i dan danas bi nas jahao (on ili neki njegov naslednik)...
Da je Milosevic bio onakav kakav nije mozda bi do smrti i vodio zemlju ;)

Eto, koliko su mu politicki protivnici bili sposobni....
Bili su veoma, mnogo vise od njega :D

Meni je ovaj topic skrnavljenje zorana, nekome je sigurno slobodana... Ja u to ne ulazim

Ali, po meni, njih dvojica nisu imali zajednickih osobina, Slobodan je bio samoziv i radio je za svoje interese a Zoran je radio za Srbiju, Slobodan nije bio inteligentan nego bezobrazan i nikad nije nista uradio u interesu Srbije ili Srba

zato... :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

slobodan nije bio intiligentan?hahahaa:dash::dash::dash:
ne zato sto ga u nekim slucajevima podrzavam,ali to je bio 1 od najintiligentnijih ljudi svoga doba na planeti,i svakako psihicki najaci na planeti 100%,e sada dali i koliko je to upotrebljavao u dobro i zlo do je druga tema,pa covek je zavrsio sve skole u rekordnom roku i napredovao SAM urekordnom roku,dok djiki nije dobro stajao bas sa skolama tacnije nije ih ni imao,doduse skole nisu merilo intiligencije ali u tome se nemogu uporedjivati,naravno i djiki je bio intiligentan covek

Zoran je naravno bio inteligentan, bio je doktor nauka a i pored toga je govorio nemacki kao maternji a engleski naucio u rekordnom roku [to valjda donekle govori o kakvom coveku se diskutuje]...

Bio je sposoban i posten pored toga takodje [sto se za ovog drugog ne bi moglo reci]

za postenje je bilo totalno obrnuto,a za licno postenje ipak ne mozemo mi raspravljati mada znam par ljudi koji su slobu licno poznavali i mogu ti suprotno reci.

djindjic doktor cega:rotf::rotf::rotf::rotf:,pa naravno da je zavrsio u rekordnom roku a znamo kako se sada zavrsava u rekordnom roku:mrgreen:
,licno on nikada nije imao nikakvu skolu i nije imao nikakve kurseve osim za spijunazu(nije trac nego dokazana stvar,papiri)a skolu su mu dali spremajuci ga u nemackoj da dodje na vlast,i naravno pristojno ga osisali i skinuli mu mindjusu

slobodan nije bio intiligentan?hahahaa:dash::dash::dash:
ne zato sto ga u nekim slucajevima podrzavam,ali to je bio 1 od najintiligentnijih ljudi svoga doba na planeti,i svakako psihicki najaci na planeti 100%,e sada dali i koliko je to upotrebljavao u dobro i zlo do je druga tema,pa covek je zavrsio sve skole u rekordnom roku i napredovao SAM urekordnom roku,dok djiki nije dobro stajao bas sa skolama tacnije nije ih ni imao,doduse skole nisu merilo intiligencije ali u tome se nemogu uporedjivati,naravno i djiki je bio intiligentan covek

ti si decko imbecil...

Doktor nauka nije imao skole :dash::dash::dash:

Ali ih je Sloba zato imao... :klap::klap::klap:

Covek je usavrsavao nemacki, da bi kasnije usavrsavao sebe citav zivot, za razliku od one svinje debele :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

za postenje je bilo totalno obrnuto,a za licno postenje ipak ne mozemo mi raspravljati mada znam par ljudi koji su slobu licno poznavali i mogu ti suprotno reci.

djindjic doktor cega:rotf::rotf::rotf::rotf:,pa naravno da je zavrsio u rekordnom roku a znamo kako se sada zavrsava u rekordnom roku:mrgreen:
,licno on nikada nije imao nikakvu skolu i nije imao nikakve kurseve osim za spijunazu(nije trac nego dokazana stvar,papiri)a skolu su mu dali spremajuci ga u nemackoj da dodje na vlast,i naravno pristojno ga osisali i skinuli mu mindjusu

sad sam siguran da si jos veci imbecil...

Doktor Filozofije moronu...

A sloba je zavrsio samo pravni fakultet :dash::dash::dash:

ni sam nisi svestan koje si gluposti izlupao sada!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back