ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 96.625
I sta kao Djilas protiv Vucica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako sam dobro shvatio ona radi u toj firmi ali na drugom projektu koji nema veze sa expo-m?Šesto sedamnaest meleona laži vladajućeg režima i lažne opozicije.
Odakle si to shvatio?ako sam dobro shvatio ona radi u toj firmi ali na drugom projektu koji nema veze sa expo-m?
Nemam pojma, samo se čudim što lopov Đilas još nije uhapšen.ako sam dobro shvatio ona radi u toj firmi ali na drugom projektu koji nema veze sa expo-m?
верујем да је тачна твоја тврдња но шта извор...I sta kao Djilas protiv Vucica?
вест је стара више од пола године, август 2025I sta kao Djilas protiv Vucica?
А.шта ћемо сад са Мариником..на чију ли ће она Страну превагне?
за почетак је си ли се уверио да је етничка Ана Лалић Хрватица, рођена у ВаљевуE to kom carstvu će se privoleti Eunika Tepić poznata kao i Marinika AbramoviČ
davno na jednoj drugoj temi mi je tako odgovoreno kad sam isto ovo pitao.Odakle si to shvatio?
tacnije @Tzar je to tvrdioOdakle si to shvatio?
Dobro si shvatioako sam dobro shvatio ona radi u toj firmi ali na drugom projektu koji nema veze sa expo-m?
odakle ti to?Dobro si shvatio
Đilasova ćerka iz prvog braka radi u Šaperovoj firmi Two Rivers.
Srđan Šaper, marketinški stručnjak i bivši saradnik Borisa Tadića, izašao je iz vlasništva firme "Two Rivers" u julu 2024. godine, samo mesec dana nakon što je konzorcijum predvođen tom firmom dobio posao promocije EXPO 2027 vredan oko 15,47 miliona evra..link
Sasvim normalno je da ukinu "dvojku", samim tim i "krug dvojke" i sve ostale konsekvence koje slede iz tog pojma. Jer, nova BGD elita (srednja elita, vrhunska zivi na brdima poznatim u narodiu kao Dedinje i Senjak) danas zivi u Beogradu na Vodi. Ne mozes da kazes da si iz "kruga dvojke" i samim tim da si elita ako to nije istina, bar u ocima ovih novih, elitnijih.E to kom carstvu će se privoleti Eunika Tepić poznata kao i Marinika AbramoviČ.
Inače ja sam čuo da našto kao razmatraju da u Beogradu ukinu tramvajsku liniju broj 2 pa ako ukinu krug dvojke mislim da time prestaje i njeno političko delovanje i da ona odlazi u penziju i kao Đilas postaje jubutebrka. :d