Djilasova cerka glavni menadzer za EXPO?

528453564_18378401854135098_639240860014042989_n.jpg

А.шта ћемо сад са Мариником..на чију ли ће она Страну превагне?

E to kom carstvu će se privoleti Eunika Tepić poznata kao i Marinika AbramoviČ.

Inače ja sam čuo da našto kao razmatraju da u Beogradu ukinu tramvajsku liniju broj 2 pa ako ukinu krug dvojke mislim da time prestaje i njeno političko delovanje i da ona odlazi u penziju i kao Đilas postaje jubutebrka. :d

ako sam dobro shvatio ona radi u toj firmi ali na drugom projektu koji nema veze sa expo-m?
Dobro si shvatio

Đilasova ćerka iz prvog braka radi u Šaperovoj firmi Two Rivers. O tome je pisano u više medija
Srđan Šaper, marketinški stručnjak i bivši saradnik Borisa Tadića, izašao je iz vlasništva firme "Two Rivers" u julu 2024. godine, samo mesec dana nakon što je konzorcijum predvođen tom firmom dobio posao promocije EXPO 2027 vredan oko 15,47 miliona evra..link

Dobro si shvatio

Đilasova ćerka iz prvog braka radi u Šaperovoj firmi Two Rivers.
Srđan Šaper, marketinški stručnjak i bivši saradnik Borisa Tadića, izašao je iz vlasništva firme "Two Rivers" u julu 2024. godine, samo mesec dana nakon što je konzorcijum predvođen tom firmom dobio posao promocije EXPO 2027 vredan oko 15,47 miliona evra..link
odakle ti to?
evo i nova kaze da je saper dobio posao

https://nova.rs/vesti/biznis/saper-...vom-trenutku-godinama-bio-u-minusu/komentari/

E to kom carstvu će se privoleti Eunika Tepić poznata kao i Marinika AbramoviČ.

Inače ja sam čuo da našto kao razmatraju da u Beogradu ukinu tramvajsku liniju broj 2 pa ako ukinu krug dvojke mislim da time prestaje i njeno političko delovanje i da ona odlazi u penziju i kao Đilas postaje jubutebrka. :d
Sasvim normalno je da ukinu "dvojku", samim tim i "krug dvojke" i sve ostale konsekvence koje slede iz tog pojma. Jer, nova BGD elita (srednja elita, vrhunska zivi na brdima poznatim u narodiu kao Dedinje i Senjak) danas zivi u Beogradu na Vodi. Ne mozes da kazes da si iz "kruga dvojke" i samim tim da si elita ako to nije istina, bar u ocima ovih novih, elitnijih.

Stoga je i tako zestok otpor u medijima i medju raznoraznm pripadnicima nekadasnje elite iz "kruga dvojke", BNV i sve ostalo vezano uz njega (i pored njega) se zestoko napada jer se gubi statusni simbol. A to se preziveti ne moze.

Ugred, nekog sa Banovog brda, sa Fontane ili sa Bulbudera zabole rasplodni organ za "krug dvojke". Da ne spominjem nekoga iz Subotice ili Cicevca.

Back