Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ђиласа раскринкао бивши телохранитељ: Снимак из Руме је лажан само за оне који га не познају
ЂИЛАСА РАСКРИНКАО БИВШИ ТЕЛОХРАНИТЕЉ: Снимак из Руме је лажан само за оне који га не познају (ВИДЕО)
- На мрежама се појавио аудио запис аудио запис Драгана Ђиласа и његове предсднице Главног одбора ССП Маје Дражић из Руме. Наравно, Ђилас ће рећи да је ово вештачка интелигениција, да је монтирано, да то није он, да ово није глас Маје Дражић. Е сад, пошто познајем и једно и друго лично, ово јесте Мајин глас, а ово јесте Драган Ђилас - истакао је Ђиласов бивши телохранитељ.
a posle se pojavila i bakica kojoj je maja drazic platila 2500 din da dodje na blokade u Rumu. Maja se utalila na svakog koga je dovela po 2500 a djido pobesneo
Mene zadivljava to sto srbi toliko dobro znaju da procitaju ko ih folira a opet ih svi motaju ko majmune..
E sad, ja stvarno vidjam da npr na chatu nanjuse nekog ko dolazi sa duplim nalogom, prevarante i slicno...i u zivotu isto.....
Ali mnogo puta vidim i to da meni pridju kao da sam neko drugi, pripisuju mi nesto sto ni blizu nisam i onda postane jasno da imaju sistem da lupetaju svoje paranoje i teorije zavere i da tako sebi izgledaju pametni...
I to pobedjuje u realu ....
Znaci recimo na konkretnu ponudu da samo obezbede saglasnost nekog u selu ko ce da se predstavlja kao predstavnik sela, kao MZ da bi im se uradio besplatno put koji inace kosta i za koji su skupljali novac jer im treba kao hleba imaju razvijene farme....
doslo je do katastrofe....nisu mogli da se dogovore jer bi izabiranje jednog znacilo da je on doneo izgradnju puta za selo , a nije istina, doneo sam ja, sticajem okolnosti znajuci inzenjere i masince na pogodnim mestima i jedina moja veza je devojka iz tog sela...nikakva licna korist...
I ostalo je selo bez besplatnog puta....(usput , moja ponuda je odgovarala i vlasti u tom trenutku , ne da je vlast znala, nego svi izvodjaci i ti moji poznanici su imali manje troskova ako izgrade put u tom susednom selu nego da voze kocke i asfalt do NS sto je u projektu bilo planirano...)
Ali ne mozes protiv vrhunske logike srba , ne mozes....
Znaci totalno je nebitno realna korist i to da svi imaju manje troskove i jos ostane izgradjen put.....ne , vazno je ciji je duzi , ko je glavni....