Ђиласа раскринкао бивши телохранитељ: Снимак из Руме је лажан само за оне који га не познају

kapetanmark

Buduća legenda
Banovan
Poruka
49.427
https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...snimak-rume-lazan-samo-one-koji-poznaju-video

ЂИЛАСА РАСКРИНКАО БИВШИ ТЕЛОХРАНИТЕЉ: Снимак из Руме је лажан само за оне који га не познају (ВИДЕО)​

- На мрежама се појавио аудио запис аудио запис Драгана Ђиласа и његове предсднице Главног одбора ССП Маје Дражић из Руме. Наравно, Ђилас ће рећи да је ово вештачка интелигениција, да је монтирано, да то није он, да ово није глас Маје Дражић. Е сад, пошто познајем и једно и друго лично, ово јесте Мајин глас, а ово јесте Драган Ђилас - истакао је Ђиласов бивши телохранитељ.

a posle se pojavila i bakica kojoj je maja drazic platila 2500 din da dodje na blokade u Rumu. Maja se utalila na svakog koga je dovela po 2500 a djido pobesneo :rotf:

Nado, ko vam je dao 2.500 dinara da idete u centar Rume da podržite studente?

- Bila je neka Maja i neki čovek koji se preziva na slovo S.

Dobro, i dala vam je 2.500 dinara zbog čega?

- Pa, da nas podmiti.

Pa, zbog čega?

- Verovatno da mi njih podržimo.

Koga? Studente?

- Pa, da.
Dobro. To nemojte više da radite...

- Naravno da nećemo.

Vi ste član udruženja validnog i nemojte to više da radite.

https://24sedam.rs/politika/vesti/3...zene-koja-je-podmicena-za-protest-u-rumi/vest

maja kupila stancic u rumi u ''pametnoj zgradi''

1738606299711.png

pametna maja :rotf:

Inače, Dražićeva je zaposlena u predškolskoj ustanovi kao medicinsko osoblje, te kako se konstantno žali na niska primanja i loš životni standard, iznenađuje podatak da je tek tako sakupila keš za luksuznu nekretninu. Bivši telohranitelj Dragana Đilasa je potvrdio da ovo čak nije jedina nekretnina koju je Dražićeva kupila u poslednje vreme.

мајо, мајо...

Da, nije to Đilasov glas.
to je AI koji glumi Đilasa...ali nedovoljno dobro...to je domet jeftinog AI softvera... ne naglašava ono što je bitno na način na koji bi to čovek uradio..nekako ravno priča tamo gde bi očekivao emocije...naročito u drugom delu se vidi da je fejk.....o Đilasu inače mislim sve najgore i mislim da je u stanju da ove reči izgovori ali ne na ovaj način..

to je AI koji glumi Đilasa...ali nedovoljno dobro...to je domet jeftinog AI softvera... ne naglašava ono što je bitno na način na koji bi to čovek uradio..nekako ravno priča tamo gde bi očekivao emocije...naročito u drugom delu se vidi da je fejk.....o Đilasu inače mislim sve najgore i mislim da je u stanju da ove reči izgovori ali ne na ovaj način..
аха , ок
:mazi:

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...snimak-rume-lazan-samo-one-koji-poznaju-video

ЂИЛАСА РАСКРИНКАО БИВШИ ТЕЛОХРАНИТЕЉ: Снимак из Руме је лажан само за оне који га не познају (ВИДЕО)​

- На мрежама се појавио аудио запис аудио запис Драгана Ђиласа и његове предсднице Главног одбора ССП Маје Дражић из Руме. Наравно, Ђилас ће рећи да је ово вештачка интелигениција, да је монтирано, да то није он, да ово није глас Маје Дражић. Е сад, пошто познајем и једно и друго лично, ово јесте Мајин глас, а ово јесте Драган Ђилас - истакао је Ђиласов бивши телохранитељ.

a posle se pojavila i bakica kojoj je maja drazic platila 2500 din da dodje na blokade u Rumu. Maja se utalila na svakog koga je dovela po 2500 a djido pobesneo :rotf:
OZNA sve dozna a ? :kafa:

Mene nisi ubedio, slušao sam ga dosta puta, original Đilas.:kafa:

Ja ne kapiram kako efendija može da padne na ovakve stvari.

I još, pazi, molim te. U snimku Maja kaže da Điilas laže da treba 3000 dinara da penzionerima da, a ova davala po 5000 din. :rotf:

Ne znam koji to ljudi padaju na ove gluposti da Đilas finansira proteste. Jedan od razloga zašto svi znamo za sve te dnevnice i helikopter parice koje SNS dovlači kada pune autobuse i dovoze ljude po celoj Srbiji jeste upravo što se tako nešto, jednostavno, ne može sakriti. Ne mogu se te stvari sakriti nikako; čim nekoliko hiljada ljudi dobije nekakve pare, to je gotova priča i ti više to ne možeš da sakriješ ni od koga.

Ja ne znam kako da napišem a da ne ispadne izuzetno uvredljivo, ali čudim se koliko neki ljudi uopšte ne razmišljaju.

619 miliona, ma kakvi ljudska glupost je bezgranicna, ja jos glup ne shvatam sta je djilas uradio sa 3 ili 5000 dinara i ko kaze nemojte da se prodajete za te pare nije lepo
- Verovatno da mi njih podržimo.
heh, verovatno? znaci nije sigurna zasto uze pare
- Naravno da nećemo.
naravno? a pare bre? vracaj pare!

Back