Đilas već podelio funkcije

anajade

Elita
Poruka
17.253
Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović za vreme protesta opozicije otkrio je da su lideri Saveza za Srbiju već među sobom podelili državne funkcije!

Sandulović je otkrio da je Dragan Đilas za sebe namenio predsedničku fotelju, Vuk Jeremić je već višen za minsitra inostranih poslova, a Boško Obradović za premijera.

https://informer.rs/vesti/politika/...ve-jeremic-ministar-inostranih-poslova-boskic

sergeja molim da ih preduhitri...ili na drugom cosku jos jedna prelazna vlada da se formira ..z:lol:

Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović za vreme protesta opozicije otkrio je da su lideri Saveza za Srbiju već među sobom podelili državne funkcije!

Sandulović je otkrio da je Dragan Đilas za sebe namenio predsedničku fotelju, Vuk Jeremić je već višen za minsitra inostranih poslova, a Boško Obradović za premijera.

https://informer.rs/vesti/politika/...ve-jeremic-ministar-inostranih-poslova-boskic

sergeja molim da ih preduhitri...ili na drugom cosku jos jedna prelazna vlada da se formira ..z:lol:

Ovaj san djindjicevisticke kopiladi ne moze biti
ostvaren pa taman cela Srbija bila na skanku.!!!

na izborima gube tako da im ovo jedino preostaje..nadaju se da ce ih prizna svet haha
Naravno da gube i gubice sve dok nas vodja bude ziv, a mlad je jos.

51635726_2027178490697326_632997970916147200_n.jpg

СерГеј може да победи само на пдф Политика на Крижарици...........z:lol:

Ma, kako da ne.... Sve verujemo Informeru :roll:

СерГеј може да победи само на пдф Политика на Крижарици...........z:lol:

и то зато што сваки од грађанских левичарских ботова има најмање по три налога z:D

мош мислит кад би били власт, колко пута би гласали и шта би било са бирачким списковима, не смем ни да помислим...

Смешна будалаштина за сендвичаре јер СзС по доласку на власт уводи прелазну владу састављену од стручњака у својим областима (па тако када та влада похапси оне који су тако ширили лажне вести, узнемиравали јавност, крали, убијали и свашта нешто радили, биће ухапсила вас је струка а не ми) а лидери СзС ће бити само посланици у Скупштини.

Смешна будалаштина за сендвичаре јер СзС по доласку на власт уводи прелазну владу састављену од стручњака у својим областима (па тако када та влада похапси оне који су тако ширили лажне вести, узнемиравали јавност, крали, убијали и свашта нешто радили, биће ухапсила вас је струка а не ми) а лидери СзС ће бити само посланици у Скупштини.

Sećam se te priče iz 2000. Stručnost ispred politike... Tako je i naš čuveni teniser Vuk Jeremić postao predsednik TSS, i čuveni centar Đilas postao predsednik KSS...

Продао се за лепе паре. Морао је сирома` бивши Дорћолац јер је био пуко` а треба издржавати mansion на Сењаку.

- - - - - - - - - -

Sećam se te priče iz 2000. Stručnost ispred politike... Tako je i naš čuveni teniser Vuk Jeremić postao predsednik TSS, i čuveni centar Đilas postao predsednik KSS...

Ахахаха боте па Ђилас је своју функцију председника КСС дебело оправдао. Ем је извукао Кошаркашки савез Србије из потпуне буле, ем за шест година донео четири вредне медаље укључујући сребро за мушку репрезентацију на ОИ у Рију.

Ахахаха боте па Ђилас је своју функцију председника КСС дебело оправдао. Ем је извукао Савез из потпуне буле, ем за шест година донео четири вредне медаље укључујући сребро за мушку репрезентацију на ОИ у Рију.

Čime je bio kvalifikovan za tu poziciju?

On doneo... OMG!!! I da li su se igrači nešto pitali ili je sve odigrao sam?

Čime je Jeremić zaslužio mesto predsednika teniskog saveza? Ima li neki ATP turnir osvojen? Ili bar WTA?

Bote. Do juče si botovao za Branislava, sad k*njaš po njemu, danas botuješ za Sergeja, za mesec dana ćeš i po njemu da k*njaš. Rekoh ti već, od tebe to "bote" zvuči kao pohvala.

А зашто председник ТСС да буде тенисер или председник КСС да буде кошаркаш?

то је као оно кад је Вучић по доласку на власт на место министра спорта поставио Јасну Шекарић.

Оно..као...она има медаље са олимпијаде, па је спортиста, па ајде да буде министар спорта.

И јадна Јасна није знала где је упала и шта тамо треба да ради.

Ал' у министарству се не одржавају тренинзи па да нам на челу министарства треба спортиста.

Исто тако, у ТСС и КСС се не играју утакмице или мечеви па да нам треба врхунски спортиста на челу Савеза, већ нам треба врхунски Мениђер јер се у Савезу маниђерише.

Чини ми се да је друг Ђидо добро искоординисао у КСС а за ТСС и Вука се не сећам шта је и како радио, ако је нешто радио.

Жао ми је другари разбиће Алек опет на новим изборима...није дошло још време за пад СНС-а. :(
А ако нисте сигурни ко побјеђује играјте на кладионици све супротно од комшије...дијаметрално супротно.

Жао ми је другари разбиће Алек опет на новим изборима...није дошло још време за пад СНС-а. :(
А ако нисте сигурни ко побјеђује играјте на кладионици све супротно од комшије...дијаметрално супротно.
Опозиција бојкотује изборе ако буду расписани, па ће твој "Вучко" овог пута да разбије самог себе.

Опозиција бојкотује изборе ако буду расписани, па ће твој "Вучко" овог пута да разбије самог себе.

И шта има од тога што бојкотује?Умјесто да понуди нешта ново, Алек им покрао све од програма до приче а уједно и гласаче.

Koliko god se djindjicevisticka kopilad uspinjala na zadnje noge
Srbiji vise nikada BG-ski platfusari nece navuci ludacku kosulju
Srbija je svesna da ce pored ovih bezidejnih, bezlicnih, licemernih
i zmukljarskih BG-skih pavijana neandertalci zaigrati komotno jos
jedno kolce, ali olosu i bagri od djindjcicevistickih neuspelih
abortusa nikada nece dozvoliti da upadnu u sedlo.!!!

(...)
Чини ми се да је друг Ђидо добро искоординисао у КСС а за ТСС и Вука се не сећам шта је и како радио, ако је нешто радио.
Не знам шта се *******и буне https://www.nis.eu/lat/presscentar/...e-potpisali-protokol-o-generalnom-sponzorstvu

Мада наравно треба бити реалан, било је итекако бољих кадровских решења за ТСС :roll: http://www.politika.co.rs/sr/clanak/273798/Тенис/Тениски-савез-Гашићу-уместо-Јеремићу

- - - - - - - - - -

И шта има од тога што бојкотује? (...)

Има да се оголи диктатура.

Poslednja izmena:
За кога уопште данас комшија гласаш?Твоја комунистичка партија Србије има мален проценат колико знам.
За Тадића и Чеду претпостављам?Зар они нису своје показали и доказали?Дај ми нешто ново свјежије вредно пажње?

За кога уопште данас комшија гласаш?Твоја комунистичка партија Србије има мален проценат колико знам.
За Тадића и Чеду претпостављам?Зар они нису своје показали и доказали?Дај ми нешто ново свјежије вредно пажње?
Чибе боте.

И шта има од тога што бојкотује?Умјесто да понуди нешта ново, Алек им покрао све од програма до приче а уједно и гласаче.

ти гласачи који су променили страну и прешли са дс на снс нису ни били битни осим квантитативно, а уништење дс и њених фракција је обављено у квалитативном смислу.
оно што је остало је хрпа групица које су далеко испод цензуса и то неће променити никакав медијски масовни брејнвош јер људи знају ко стварно држи медије и не верују им.
само партијски агитпропови који су изгубили контролу коју су претходно имали над медијима мисле да контрола медија и пропаганда могу нешто променити, зато цмиздре на контролу медија од стране власти.

Back