al bundy
Legenda
- Poruka
- 63.974
ih bre Reg ,znas da Mirko Obilic iz N.Pazara ima svuda "tetke,strine,ujne,babe,prababe" i potomke istih i da ih redovno posecuje,tako da sve zna![]()
A tek drugare biznismene i investitore .

ih bre Reg ,znas da Mirko Obilic iz N.Pazara ima svuda "tetke,strine,ujne,babe,prababe" i potomke istih i da ih redovno posecuje,tako da sve zna![]()
yebote ova nasa srbija stvarno otisla u murac, vise sad kad citam dnevne vesti ne znam jel citam prave vesti ili vesti sa Njuz.net
zamisli tog ludila djilas daje tomi voz da rusi njegovu vlast![]()
Kukuuuu, pa ko će da vadi ovu državu iz bule? Realno, imamo samo koaliciju SRS-DSS kao istinsku i patriotsku, ali oni zajedno su u frci za celzijusa.Šta nam je činiti?
![]()
Nije licna svojina , ali je u njegovoj nadleznosti i on ga je ustupio Zeleznicama Srbije i SNS-u iako nije imao nikakvu zakonsku obavezu da to uradi ,niti je taj voz predvidjen da vozi na toj relaciji .Cekaj, je li to Djilasov voz? Mislim, licna svojina, onda mu je licna svojina i Beograd?
Nije licna svojina , ali je u njegovoj nadleznosti i on ga je ustupio Zeleznicama Srbije i SNS-u iako nije imao nikakvu zakonsku obavezu da to uradi ,niti je taj voz predvidjen da vozi na toj relaciji .
Eeeeeeee, nisam znala da je taj voz u Djilasovoj nadleznosti, a cudno da nije predvidjen da vozi "na toj relaciji" dok vlasnik voza - Djilas nije odlucio drugacije
Kako je human covek taj Djilas, ma humanista par exelans![]()
Није хуман, него "прагматичан" ....
Подржава своје ....
Sto (onda) pod navodnicima?
Ili je pragmatican ili nije, a tvoje ne podrzava posto oni podrzavaju njega![]()
Čudno je, jer Šešelj kaže da je Nikolić vrbovan od stranih službi. To znači da ideš na miting MI6Svi smo mi radikali ... evo ja recimo podrzavam miting a glasacu za radikalnu stranku! Nije to tako tesko ni cudno!
Čudno je, jer Šešelj kaže da je Nikolić vrbovan od stranih službi. To znači da ideš na miting MI6
Sta pricate vi. DS je jedna slatka partija koja vodi Srbiju ka slatkome prosperitetu. Lijepi predsednik Tadic, kao lider slatkoga regiona, se trudi da ugodi gradzanstvu, kroz jedan sladak vid resenja izlaska iz krize, jer Srbija je jedan sladak protektorat, koji tezi slatkoj EU, pa da svi gradzani onda mogu da u miru rade od 11.30 do 14.00 sa slatkim evropskim standardom na pauze , o dmore, i platu uvek preko 3000 evra. Jer Srbija je jedan sladak protektorat, lider slatkog rewgiona sa DS kao slatkom vladajucom strankom !!!!!