Ma zabole mene za zutu bandu ,nek ih pohapse i obese sve , al ne vidim kakve to ima veze sa tim sto Djilas daje Solji voz za SNS izlet u subotu .Neko ce sigurno biti! Pa zar ti mislis da ce se tvoja zuta banda izvuci skroz nekaznjeno za svoja nedela?
I na kraju će da preuzme kormilo u SNS.
Od Đilasa me ništa više ne iznenađuje, pošto se taj šlihta maltene svakoj političkoj opciji.
А хоће ли и он да говори на митингу ???
Djilas je izuzetno pametan i snalazljiv sto se kaze ne pisa uz vetar , u svakoj narednoj vladi ce da bude neki funkcioner, zna on dobro sta treba i kad treba.Da su pametni ovi iz DSa kao sto nisu odavno su trebali da ga izglasaju za predsednika stranke a ne nemustog BoTu.
POKLANJA voz?
Nisam znala, ja mislila da je to SNS platila, cak je i Zeleznica potvrdila taj podatak...
Nikakvog boljitka na ovom forumu, svako otvara temu onako kako njemu odgovara a ne kako jeste, a logicko pitanje,
zasto Todorovic koga juri finansijska, ne da vozni park kamiona
kojih ima blizu sto komada, da preveze SRS - posto su oni protiv ove vlasti, al' za malo![]()
zasto ispao?Pa Djilas je marketinski mag, jos ce kao JeBoTiTo da kaze da su demonstranti u pravu. A Toma je ispao ovde glupson par ekselans...**** ga voz...![]()
Ми ћемо ипак овим возом да се возамо,
нећемо Жутим поклоњеним ...
![]()
Jeste vi culi za balkan ekspres?
Dali im voz da ih zajebu. Kad se ovi natovare u voz, on ce da stane negde na pola puta i u Beograd ima da stigne kad miting bude zavrsen.
Nisam te pitao da mi komentarises mozdanu funkciju?!?
И то за Џ ...
Само да их захебу ....
Зашто тако неки пут нису захабали радикале,
него још заустављали аутобусе,
слали на ванредне техничке ...
Претресали путнике ...
![]()
Pa nije platio ovaj voz , vec neki od Zeleznica Srbije , a ovi pripadaju Gradu Beogradu valjda , ZS su htele da vrate pare Solji i Pizzi ,al je onda iznanda kao spasioc , Betmen yebote , uskocio dobrodusni Djilas i velikodusno dao Beovoz naprednjacima , da "ruse rezim "![]()
Sve su to ista govna SNS,DS,DSS,SRS, isti ljudi vec 20 godina nas jebu u zdrav mozak...
Au ,ima jedna zayebana tacka izmedju stanica Cortanovci -Dunav i Indjije , tu kad stane , zna da se zabode i po 2 sata da ne mrdne .Jeste vi culi za balkan ekspres?
Dali im voz da ih zajebu. Kad se ovi natovare u voz, on ce da stane negde na pola puta i u Beograd ima da stigne kad miting bude zavrsen.
Djilas je izuzetno pametan i snalazljiv sto se kaze ne pisa uz vetar , u svakoj narednoj vladi ce da bude neki funkcioner, zna on dobro sta treba i kad treba.Da su pametni ovi iz DSa kao sto nisu odavno su trebali da ga izglasaju za predsednika stranke a ne nemustog BoTu.
И то за Џ ...
Само да их захебу ....
Зашто тако неки пут нису захабали радикале,
него још заустављали аутобусе,
слали на ванредне техничке ...
Претресали путнике ...
![]()
Pa valjda pripada sistemu gradskog prevoza Beogradai u njihovoj je nadleznosti .Kako voz može da pripada "gradu Beogradu".
Molim te razjasni mi taj termin.
Зато што су Тома и Аца људи од поверења.
И нагодили се са Директором полиције ....
Полиција ће чак напредњацима и прслуке да обезбеди ...
Плаве подвучене Жутим ....
Pa valjda pripada sistemu gradskog prevoza Beogradai u njihovoj je nadleznosti .
Đilas............ genije....jesam ja lepo rekla da je rodjen za premijera..........provozaće mučenike vozom........ i dovidjenja...........
![]()