Djilas paukom kupi kola gradjanima po keju

Министар науке Божидар Ђелић позива грађане да дају име недавно пронађеном мамуту у Костолцу.

Потпредседник Владе и министар за науку и технолошки развој Божидар Ђелић позвао је грађане да дају име недавно пронађеном мамуту, старом скоро милион година.
Ђелић је, обилазећи Виминацијум, где је и пронађен мамут, поручио да је ово фантастично откриће и позвао грађане Србије да кандидују име за мамута.

"Имамо Кику у Кикинди и сада треба да крстимо најстарију мамутицу на Балкану", рекао је Ђелић, и истакао да Србија представља веома плодно тлo за археолошка открића.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/Друштво/66093/Дајте+име+мамуту.html

E ja ostavio komentar na sajtu RTS-a da daju ime mamutu...Djelic ili Tetka. I nisu objavili komentar..hahahhahah!!! G-ovna !!! Ku-rac cu im platim pretplatu.

Jel moze naslov teme da se promeni u Djilas paukom kupi kola gradjanima po keju a Djelic obilazi mamuta

On ne vozi džipa,već Saab-a. ;)

Претпостављам да није мање вредан од "мафијашких" џипова?
Иначе,имао сам прилике да се нађем у друштву једног од универзитетских професора овде у НС,који је у време Ђиђићеве и касније Коштуничине Владе био на веома високом положају у београдском РТС-у(директор књиговодственог дела) и један од кандидата за ген.директора РТС-а.Какве је ствари човек причао за Ђиласа,како је нелегално стицао огромне паре,па о заједничкој протекцији врха Владе и Ђинђићеве и Коштуничине према Ђиласу,па узимање процената,па како је у томе учествовао Тијанић...ма,само ми жао што нисам снимао или записивао све што је говорио.

Иначе,имао сам прилике да се нађем у друштву једног од универзитетских професора овде у НС,који је у време Ђиђићеве и касније Коштуничине Владе био на веома високом положају у београдском РТС-у(директор књиговодственог дела) и један од кандидата за ген.директора РТС-а.Какве је ствари човек причао за Ђиласа,како је нелегално стицао огромне паре,па о заједничкој протекцији врха Владе и Ђинђићеве и Коштуничине према Ђиласу,па узимање процената,па како је у томе учествовао Тијанић...ма,само ми жао што нисам снимао или записивао све што је говорио.

Pa jel ti mislis da neko od nasih politicara radi sve legalno?
E a kako bi ti dao ime ovoj zenki od mamuta?

Pa jel ti mislis da neko od nasih politicara radi sve legalno?
E a kako bi ti dao ime ovoj zenki od mamuta?

То ме не интересује,јер је под опсадом системских еволуционистичких квази-научника који шире дебилизам и превару о милионима година.
Да се ја питам медијски би било промовисано као "Footprints of Creation".

И после типови (лопурде) као што су Ђилас, Чеда, Ђелић, Тијанић ... и ини су врховне моралне судије у Србији!

Задње време дошло ... паук и мамут треба да спасавају нашу 'демократску' власт :whistling:

И после типови (лопурде) као што су Ђилас, Чеда, Ђелић, Тијанић ... и ини су врховне моралне судије у Србији!

Задње време дошло ... паук и мамут треба да спасавају нашу 'демократску' власт :whistling:

Они су само рефлексија већинске Србије.На жалост таква је већинска Србија.

E to sa mamutom sam umro od smeha hahhahahhaha

Dj: Ovaj mamut, dame i gospodo, jos jedan je znak vestine kojom ova vlada vodi nasu zemlju u bolju, u svetliju, i, naravno, u EVROPSKU buducnost. Treba li i reci da u doba mamuta vize nisu bile potrebne? Ja obecavam da necu stati dok nasa zemlja ne bude ubirala sve blagodati iz doba Jure. Hvala, hvala.

Novinar: gospodine Djelicu, samo jedno pita...

Dj: Nema se vremena. Danas mamut, sutra dinosaur. Zurim. Vidimo se u Evropi, gospodo!

Хахаха видео сам, све се одиграло испред Српске Брвнаре, иначе прелепог сплава, а камермани су били случајно ту да сниме неустрашивог Ђиласа и Жику Паука :worth: Ал ује.бо им сценаријо неки локални мајстор са напушавањем Тајфуна, познатим под надимком антиРом :hahaha:

Evo ga zagreva se za ulazak u jamu

21ezudz.jpg

Dj: Ovaj mamut, dame i gospodo, jos jedan je znak vestine kojom ova vlada vodi nasu zemlju u bolju, u svetliju, i, naravno, u EVROPSKU buducnost. Treba li i reci da u doba mamuta vize nisu bile potrebne? Ja obecavam da necu stati dok nasa zemlja ne bude ubirala sve blagodati iz doba Jure. Hvala, hvala.

Novinar: gospodine Djelicu, samo jedno pita...

Dj: Nema se vremena. Danas mamut, sutra dinosaur. Zurim. Vidimo se u Evropi, gospodo!

..novinar: Gospodine Djelicu mamu ti i juche i sutra..

Back