Đilas otvoreno provocira Ameriku

@Dе Sisti zasto njegova esencija Kristofer Hil podrzava Vucica a mrzi Djilasa?

19017147-d6d6-45a3-bf86-6858f0ce50eb-jpeg.1560410
@Dе Sisti na aparatima. :D
 
Autorska tema o krajnje neodgovornoj izjavi Dragana Đilasa kojom jedino može da postigne da Stejt Department uzme Srbiju na zub neuporedivo više nego što ju je već uzela, ili što bi recimo i Analena Berbok i njeni Levo-zeleni mogli. Ovo sve iz usta čoveka koji je mantrao o tome kako nas je Zloba, AV, ovaj ili onaj posvađao da Zapadom. Da li je činjenica da je svojim odlukama sopstvenu partiju isključio iz izborne trke dovoljna da ovakvim izjavama o američkom ambasadoru postigne da se Srbija stavi na dnevni red? Hil će otići, tj biće smenjen kada mu bude istekao uobičajeni ambasadorski mandat, ali čemu ovakve izjave pre toga? Jeftino busanje u grudi čoveka koji Vuciću namešta zicere od 2012.

Možeš da imaš svoje mišljene o svemu, samo ovako se ne razgovara s Amerikom osim ako nisi Rusija ili Kina, ili bar ako nisi spreman da sa njom uđeš u ring, na sopstveni rizik.

Pogledajte prilog 1560410

„U decembru je g. Hil ćutao o krađi glasova, pritiscima na birače, ogromnom broju glasača sa lažnim prebivalištem. Izjavljivao je da se raduje nastavku saradnje sa Aleksandrom Vučićem i poručivao opoziciji da odustane od borbe i da sedi kod kuće. Naredne mesece je potrošio da ubedi deo opozicije da izađe na unapred pokradene ponovljene izbore u Beogradu“, rekao je Đilas.

Sada, u junu, kako se navodi u saopštenju, otišao je korak dalje u podršci organizovanoj kriminalnoj grupi koja je zarobila Srbiju.

„Sada govori da mišljenje posmatrača iz misije ODIHR-a, koji su naveli čitav niz nepravilnosti, nije bitno. Ne pominje da je na beogradske izbore izašlo čak 210.000 birača manje nego u decembru, da nisu učestvovale tri od četiri najveće opozicione stranke, da nijedna od ključnih preporuka ODIHR-a nije primenjena“, navodi Đilas, saopšteno je.

On još dodaje: „Izgovara, bez imalo stida, da je bilo manje problema nego u decembru iako su svi videli još veće pritiske, prebijanja opozicionih aktivista i brutalno kršenje zakona od strane Vučićevih medija, čiji su urednici počeli i da tuku novinare. Nije čuo ni antievropsku ni antiameričku retoriku Aleksandra Vučića za koga kaže da je pouzdan partner Amerike“.

I ajde što ništa od ovoga nije primetio, ali kako nije video „onolikog Milorada Dodika, stanovnika Laktaša“, kako glasa na lokalnim izborima u Beogradu pa izjavljuje da su migracije birača zaustavljene, pita se on.

„Čovek glasao u njegovom komšiluku, slikao se, dao izjavu za televizije, a on nema pojma o tome. Jedino objašnjenje je da nema televizor u ambasadi. Ako je tako, predlažem da se obrati svom prijatelju Vučiću. Njegova stranka za glas poklanja sigurnim i kapilarnim glasovima televizore. Njemu će pokloniti bar pet. On nema pravo glasa u Srbiji, ali njegov sigurni glas, kad god da se oglasi, Vučiću puno vredi“, zaključuje Đilas, saopšteno je.

https://n1info.rs/vesti/djilas-hil-...ci-kriminalnoj-grupi-koja-je-zarobila-srbiju/

Da li on stvarno veruje u to da bi EU (tj Nemačka) mogla da ga dovede na vlast uz protivljenje Amerike i sa procentom glasova koje inače dobija?

Prema Đilasu i Vučić, nismo ni za mnogo bolje.
Je li netko, u međuvremenu, obavijestio Ameriku da je Đilas provocira? Bila bi šteta da ostanu u neznanju.
 

Back
Top