Đilas odgovorio Brnabić: Nikakvo klečanje na Hilandaru ne može da izbriše Vučićevu laž

Ia

Iako se 100% slazem sa tobom po pitanju Vucica ipak imam zadrsku po pitanju birackog tela....

Pa to isto telo je glasalo i za Slobu , Tadica, Kostunicu.... Da li je i tada bilo krezubo ili je je krezubo samo kada glasa za Vucica?

Крезубо је ретко кад гласало за Тадића.

Гласали за Слобу, за Коштуницу, за тому Николића, за Вучића.

То је бирачко тело које приликом политичких и животних одлука не користи разум, већ емоције.

Ко им такне жичку, за њега гласају.

Зато наши политичари воле да вичу "зна народ", зато воле "да брину о народу", зато воле да вичу "Живела Србија!", зато причају "неће Србију свака жаба позобати, јер Србија није шака соли" и сл.

То је бирачко тело које приликом политичких и животних одлука не користи разум, већ емоције.

Зато наши политичари воле да вичу "зна народ", зато воле "да брину о народу", зато воле да вичу "Живела Србија!", зато причају "неће Србију свака жаба позобати, јер Србија није шака соли" и сл.
I sta od toga nije istina?

Непосредно по паду стрехе у НС
председник Србије је рекао
да на њој нису рађене никакве поправке.

Можда је био у заблуди ?
Можда је лагао ??

Испоставило се да је ипак нешто рађено ...

Ових дана председник је боравио на Хиландару,
не знамо дал се покајао и да ли му је Бог опростио,
али Ђилас разјапио вилицу
и пева латиницу - крив је !!!

https://novimagazin.rs/vesti/343112...-na-hilandaru-ne-moze-da-izbrise-vucicevu-laz
- Autoprojekcija je čudo! Sve je rekao o sebi Dragan Đilas. Da je njegova politika laž, mržnja, korupcija, krađa, prodaja Kosova i Metohije i izdaja svih nacionalnih interesa, potpuni ekonomski sunovrat i tužni, gladni i beznadežni građani. Srbija nikada neće zaboraviti šta joj je radio Dragan Djilas! Hvala na podsećanju. Šta reći o žutom lopovu iz kojeg progovaraju pakost, mržnja i kompleksi, osim da nećemo zaboraviti! Neće mu pomoći agresija i laži. Srbiju neće zaustaviti - poručio jepredsednik Vlade putem Iksa.

Glasali i za Tadica bas kao sto su glasali i za ostale.
Bez greske

Primer.
Manje sredine poput Trstenika, Kursumlije i Sapca su ostale verne Tadicu i posle dolaska naprednih na vlast

- Autoprojekcija je čudo! Sve je rekao o sebi Dragan Đilas. Da je njegova politika laž, mržnja, korupcija, krađa, prodaja Kosova i Metohije i izdaja svih nacionalnih interesa, potpuni ekonomski sunovrat i tužni, gladni i beznadežni građani. Srbija nikada neće zaboraviti šta joj je radio Dragan Djilas! Hvala na podsećanju. Šta reći o žutom lopovu iz kojeg progovaraju pakost, mržnja i kompleksi, osim da nećemo zaboraviti! Neće mu pomoći agresija i laži. Srbiju neće zaustaviti - poručio jepredsednik Vlade putem Iksa.

Hajde Neno, pojedi svoj sendvič 🥪

Budi iskren i reci nam svima, da li nekada osetiš sramotu, zato što si bez kičme, morala, zato što si protiv svega normalnog, zato što želiš da bezumlje vlada?
Najiskrenije, bilo bi me sramota da mislim isto kao Nataša Kandić, Mila Pajić, Gluhonjić..
Onako usput, zato vas narod i neće, džaba se trudite.

Najiskrenije, bilo bi me sramota da mislim isto kao Nataša Kandić, Mila Pajić, Gluhonjić..
Onako usput, zato vas narod i neće, džaba se trudite.
Kakve floskule, ništa vas nisu naučili na tim usranim sns kursevima, kako da vas i nauče kad su i sami glupi kao *****.

o Đilasu piše glupan koji juče citira Šantića a kaže da je Đura Jakšić .. glupan ne zna ni koga citira a citira..pa majmune prvo se pročita ime pesnika, pisca ako već ne znaš..al glupanu su svi oni isti..
jedan od dvadesetak glupana koje je psiho pre mesec dana postrojio i rekao im u facu pred kamerama da su glupi, bezvredni i idioti i da su bez njega krčevi glupi a oni mu aplaudirali..
psiho se iznervirao i rekao: zašto aplaudirate budale pa vama govorim!! z:lol:
Prepričavaš Vukanovićev blog. Znamo mi čitati. Daj nešto svoje.

Back